Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yeni ameliyat olacak arkadaslar cok sıkıntı yapmayin kendinize en fazla 1 hafta zorluk cekersiniz sonrasinda yavas yavas rahatlamaya baslarsiniz ben 11.gunde ise basladim suan bi yan yatma sıkıntım var ve sicaktan sanirim cok kasiniyor :) onun disinda ameliyat olmamis gibiyim

K Kanarya88 ne zaman ameliyat oldun?

Ben bu görüşe pek katılmıyorum, minyonsanız ve azıcık meme dokunuz varsa 300 de bu şekilde durabiliyor. Benim 330 cc kondu, üstünden zaman geçtikçe daha da büyüdüler; iyi ki kalkıp da 400 lere falan yanaşmamışım diyorum şimdi. 270 ler 290 lar bile beni mutlu edermiş hatta.

Kızlar merhaba, uzun zamandir forumu offline olarak takip ediyorum ve karar vermeden once uye olarak sizlere danismak istedim, yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum. Ben de meme buyutme ameliyati olacagim fakat uc doktor arasinda kaldim Ercan Karacaoglu, Onur Egemen ve Guray Yesiladali. Bu 3 doktor icinden sizlerin tercihi kim olurdu?

Kızlar herkese merhaba bende uzun zamandır forumu takip ediyorum bir süredir bende ameliyat olmayı düşünüyorum 325CC taktırmayı düşünüyorum.İzmirde önerebileceğiniz bir doktor varmıdır.Birkaç doktorla görüştüm silikonun ilerde zararı olabileceğini söylediler birazda kararsız kaldım.Birde forumdaki ameliyat olanların fotoğraflarını nasıl görebilirim.

Evet minyon olunca durum epey farklı oluyor. Ama minyon pek değiliz genelimiz. Benim yorumum minyon dışında olan bedenler için daha uyumlu

Birde genelde küçüldüler diyorlar zamanla sizde ise tersi olmuş ilginç

Birde genelde küçüldüler diyorlar zamanla sizde ise tersi olmuş ilginç
Benim ameliyattan 1 hafta sonra çok fazla ödem vardı, sonra ödemi attıkça küçülür gibi oldu birazcık. Ama 1,5 aydan itibaren de kaslarım kendini bırakıp silikon üstündeki baskı azaldıkça ve deri genişledikçe o ilk haftadaki ödemli ebata döndüler. Tabi ödemli hallerinden daha düzgün ve aşağıda duruyorlar, ama büyükler yani bence. C veya D giyiyorum çoğu markada.

Beni izler misiniz

Merhaba ben de ameliyat olmayı düşünüyorum beni de aranıza alır mısınız :) Ameliyatta ya bir aksilik olursa diye endişeleniyorum açıkçası biraz cesarete ihtiyacım var

Ameliyat sonrasinda cocuklarin bakimi ev isleri gibi konularda sıkıntı yasadinmi canim. 1 ay ağır kaldirilmamali yaziyor her yerde. Normal ev isleri ütü ev süpürme gibi isleri yapabiliyormuydunuz
15 gün iş yapamadım zaten annemde kaldım. Sonrasında süpürgenin ucunu çıkararak süpürdüm çünkü kollarda güç kaybı oluyor itemiyorsunuz. Ama bulaşık falan yıkıyordum. 3 hafta sonra her işi yapabildim. Zorluğu 1 hafta maksimum 10 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…