K Kanarya88 ne zaman ameliyat oldun?Yeni ameliyat olacak arkadaslar cok sıkıntı yapmayin kendinize en fazla 1 hafta zorluk cekersiniz sonrasinda yavas yavas rahatlamaya baslarsiniz ben 11.gunde ise basladim suan bi yan yatma sıkıntım var ve sicaktan sanirim cok kasiniyor :) onun disinda ameliyat olmamis gibiyim
12 temmuzda oldum canim
Benl de izler misinYeni albüm yaprim kızlar small mint küçük sevenler küçüğü nasıl oluyor falan diye merak edenlere 6. Ay 300 cc kas altı hp mentor yuvarlak
Benide izlemeye alırsan sevinirim canım geçmiş olsun tekrardan nasılsın nasıl gidiyorBenl de izler misin
Ben bu görüşe pek katılmıyorum, minyonsanız ve azıcık meme dokunuz varsa 300 de bu şekilde durabiliyor. Benim 330 cc kondu, üstünden zaman geçtikçe daha da büyüdüler; iyi ki kalkıp da 400 lere falan yanaşmamışım diyorum şimdi. 270 ler 290 lar bile beni mutlu edermiş hatta.Kızlar bu sitedeki yorumları okuyorum uzun zamandır. 300 cc yaptıranlar hep keşke daha büyük olsaydı diyorlar. Büyük denilince bizim aklımıza epey farklı bir böyüt geliyor. Ama aslında istediğimiz beyendiğimiz gögüs 400cc lerde gibi. Örneğin bu foto gibi birşey istiyoruz. Haksızmıyım ? Bu foto daki 400cc bu yorumu birkaç konu başlığı altında paylaşıyorum. Gögüs büyütme ameliyatı olmak isteyenlere fikir vermesi açısından. Çünkü bende epey kararsızdım. Boyut konusunda ama anladım ki istediğimiz boyut ve cc bu şekilde çoğumuzun
Evet minyon olunca durum epey farklı oluyor. Ama minyon pek değiliz genelimiz. Benim yorumum minyon dışında olan bedenler için daha uyumluBen bu görüşe pek katılmıyorum, minyonsanız ve azıcık meme dokunuz varsa 300 de bu şekilde durabiliyor. Benim 330 cc kondu, üstünden zaman geçtikçe daha da büyüdüler; iyi ki kalkıp da 400 lere falan yanaşmamışım diyorum şimdi. 270 ler 290 lar bile beni mutlu edermiş hatta.
Birde genelde küçüldüler diyorlar zamanla sizde ise tersi olmuş ilginçBen bu görüşe pek katılmıyorum, minyonsanız ve azıcık meme dokunuz varsa 300 de bu şekilde durabiliyor. Benim 330 cc kondu, üstünden zaman geçtikçe daha da büyüdüler; iyi ki kalkıp da 400 lere falan yanaşmamışım diyorum şimdi. 270 ler 290 lar bile beni mutlu edermiş hatta.
İzledim sende izler misinBenl de izler misin
Benim ameliyattan 1 hafta sonra çok fazla ödem vardı, sonra ödemi attıkça küçülür gibi oldu birazcık. Ama 1,5 aydan itibaren de kaslarım kendini bırakıp silikon üstündeki baskı azaldıkça ve deri genişledikçe o ilk haftadaki ödemli ebata döndüler. Tabi ödemli hallerinden daha düzgün ve aşağıda duruyorlar, ama büyükler yani bence. C veya D giyiyorum çoğu markada.Birde genelde küçüldüler diyorlar zamanla sizde ise tersi olmuş ilginç
Şimdi nasılsın canım bu arada çok geçmiş olsun12 temmuzda oldum canim
Beni izler misinizMinyonlarda 300 lerin nasıl durduğuna örnek de olsun diye fotoğraf yükledim bu arada, sütyenli olarak. Görmek isterseniz takip edebilirsiniz.
Beni izler misinizBenim ameliyattan 1 hafta sonra çok fazla ödem vardı, sonra ödemi attıkça küçülür gibi oldu birazcık. Ama 1,5 aydan itibaren de kaslarım kendini bırakıp silikon üstündeki baskı azaldıkça ve deri genişledikçe o ilk haftadaki ödemli ebata döndüler. Tabi ödemli hallerinden daha düzgün ve aşağıda duruyorlar, ama büyükler yani bence. C veya D giyiyorum çoğu markada.
Cok tesekkur ederim suan gayet iyiyim sadece yan yatamiyorum ve sag gogsum arada sızlıyor bekar oldugum icin ev isi cocuk falan yok o yuzden rahat geciyor diyebilirim :)Şimdi nasılsın canım bu arada çok geçmiş olsun
15 gün iş yapamadım zaten annemde kaldım. Sonrasında süpürgenin ucunu çıkararak süpürdüm çünkü kollarda güç kaybı oluyor itemiyorsunuz. Ama bulaşık falan yıkıyordum. 3 hafta sonra her işi yapabildim. Zorluğu 1 hafta maksimum 10 gün.Ameliyat sonrasinda cocuklarin bakimi ev isleri gibi konularda sıkıntı yasadinmi canim. 1 ay ağır kaldirilmamali yaziyor her yerde. Normal ev isleri ütü ev süpürme gibi isleri yapabiliyormuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?