Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar dr kim acaba bende cok arastiriyorum ve kafam cok karışık yapilan ameliyatlari degerlendirmem icin paylasim yaparsaniz cok sevinirim

Ben aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizi paylaşmak ve tabi ki de kendi tecrübelerimi aktarmak isterim, Ankara dayım ameliyat olmayı düşünenler bana sorabilirler.

Ben aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizi paylaşmak ve tabi ki de kendi tecrübelerimi aktarmak isterim, Ankara dayım ameliyat olmayı düşünenler bana sorabilirler.
ameliyat olmayı düşünüyorum fakat fiyat bilgisini tam olarak öğrenemedim hangi hastane ve hangi dr önerirsiniz?Bütcem kısıtlı olduğu için tercihim Ankara devlet hastaneleri.

Geçmiş olsun canım Ankara'da hangi hastane ve dr ameliyat oldun bende uzun zamandır araştırma yapıyorum fiyat konusunda sıkıntı yaşadım sana toplam maliyeti ne oldu?

ameliyat olmayı düşünüyorum fakat fiyat bilgisini tam olarak öğrenemedim hangi hastane ve hangi dr önerirsiniz?Bütcem kısıtlı olduğu için tercihim Ankara devlet hastaneleri.
Merhaba badem3506, ben de ilk devlet hastanesinde olmayı düşünmüştüm o hyüzden Keçiören Eğitim Araştırma hastanesinne gittim , orada ki Dr u da netten bulmuştum yazdım ve gel dedi görüştük bana yuvarlak 300 cc olabileceğini fiyatında 5500 olacağını söyledi. (Araştırma hastanelerinde meme ameliyatları için özel oda veriyorlarmış )

Selamlar, bir zamanlar her gün takip ettiğim bu platforma aylardır girmediğimi fark ettim :) ameliyat olalı 1. Sene oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Takip ettiklerim yeni eklediğim fotolara bakabilir :)
Merhaba nasıldı süreçin biraz bahsedermisin yeni adaylar bizler için bilgi olur

Selamlar, bir zamanlar her gün takip ettiğim bu platforma aylardır girmediğimi fark ettim :) ameliyat olalı 1. Sene oldu. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Takip ettiklerim yeni eklediğim fotolara bakabilir :)
Takip edersen sevinirim

Beni izler misin? Bende 4 gün önce ameliyat oldum
Merhaba geçmiş olsun canım. Nasılsın umarım iyisindir. Herşey gönlünce olsun. Biran önce hayaline kavuşma dileğiyle. Yeni ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Arada girdikçe okuyorum yorumları. Dualarım hayallerine kavuşmak isteyenlerle birlikte sevgiler.

Kızlar bu sitedeki yorumları okuyorum uzun zamandır. 300 cc yaptıranlar hep keşke daha büyük olsaydı diyorlar. Büyük denilince bizim aklımıza epey farklı bir böyüt geliyor. Ama aslında istediğimiz beyendiğimiz gögüs 400cc lerde gibi. Örneğin bu foto gibi birşey istiyoruz. Haksızmıyım ? Bu foto daki 400cc bu yorumu birkaç konu başlığı altında paylaşıyorum. Gögüs büyütme ameliyatı olmak isteyenlere fikir vermesi açısından. Çünkü bende epey kararsızdım. Boyut konusunda ama anladım ki istediğimiz boyut ve cc bu şekilde çoğumuzun

Eklentiler

• IMG-20180715-WA0000.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba canım çok teşekkür ederim umarım isteyen herkes kısa zamanda kavuşur hayallerine. Benim bugün 5. Günüm, ilk 3 günüm ciddi ağrı ile geçti dün ve bugün daha iyiyim evde küçük çaplı işlerimi yapabiliyorum ( iki çocuk annesi olarak be kadar küçük çaplı olabilse tabi) annem yanımda sağolsun o olmasa üstesinden gelemeyebilirdim.

Arkadaşlar Bende 2 çocuk annesiyim, her birini ikişer yıl emzirdim, küçük 3 yaşında zayıflama ile birlikte göğüslerim boşaldı ve ben emzirme biteli yani 1 yıldır bu ameliyatı olmayı istiyordum.

Canım lütfen hafiften olsa yapma hiçbirşey en azından 10 gün doldur. İç kanama riski var. Çok yeni daha sen acılar geçti sanıyorsun ama içeriden ve dışarıdan dikişler kaynamadı.korkutmak değil benimkisi tecrübe çok okudum buralardaki yorumları. İç kanama riski var diyorlar. Hem annende varmış. Lütfen bırak dağılsın 10 gün dünyan sakın hafif bile olsa yapma kas çok hassastır. ye iç yat prensesler gibi anlaştık mı

Canım ben çok tez canlıyım 2 sezeryan yaptım eve gelince hemen toz almaya başlamıştım anneler kızdılar zorla yatağa yatırdılar, ondan herhalde pek duramıyorum ama hafif şeyler kolumun kalkamayacağı işleri zaten anneme söylüyorum. Bu arada sol göğsüm daha bir taş sanki ve sol kolum zaten hiç birşey yapamıyor sanırım @Kahvemveben yazılarında yazmıştı o kasları daha önce hiç çalıştırmamışsak biraz daha zorluyor diye, bende sağ kolumu kullanırım hep
Senin ameliyata ne kadar kaldı?

Arkadaşlar Bende 2 çocuk annesiyim, her birini ikişer yıl emzirdim, küçük 3 yaşında zayıflama ile birlikte göğüslerim boşaldı ve ben emzirme biteli yani 1 yıldır bu ameliyatı olmayı istiyordum.
10 ağustos da. Peki sana sporcu sütyeni doktor mu sağladı yoksa kendimi aldın. Birde neler almak gerek öncesi ve sonrası için lazım neler oluyor gerek hastane ve ev sürecinde

10 ağustos da. Peki sana sporcu sütyeni doktor mu sağladı yoksa kendimi aldın. Birde neler almak gerek öncesi ve sonrası için lazım neler oluyor gerek hastane ve ev sürecinde
Canım benim sütyeni onlar verdi, ben almadım medikal sütyen Nuha marka epey bi sıkı korse ayarında. Ben yanıma yedek çamaşır,
2 tane pijama önden düğmeli,
pipet ( buradan okumuştum epey işime yaradı ilk gün çünkü bardaktan birşey içmek bile sıkıntılı oluyordu)
çubuk kraker ( onu da buradan okumuştum mide bulantısı İçin gerçi benim midem bulanmadı kusma da olmadı şaşkınım doğrusu ama yine de can sıkıntısından yedim )
Benim ilk gün uyanırken mide bulantım ya da saçmalama gibi durumlarım olmadı, yalnız uyandığında göğüslerinde 2 tane taş varmış hissi oluyor. Bir de ilk kalkarken biraz zor. Ama bu ameliyatı çok istedik bunlara değer inan, benim bugün 6. Günüm daha iyiyim şükür biraz sol göğsüm ve kolumda hareket sıkıntısı dışında pek bir şikayetim yok.

Çok sevindim senin adına canım. Güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederim. Pipet aldım bende burun ameliyatı dan tecrübeliydim. Kırakeri de atarım çantama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…