Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Meraba size kac cc ve hangi silikondan kondu acaba birde boy kilo kac

50 kilo 168 boy 1 çocuk annesiyim 1.5 yıl emzirme dönemi sonrası sönen memişlere 325 cc high profil dual plan silikon takıldı

Boy kilo oranimiz cok yakın, bende 170 cm 50 kiloyum. 2 cocuk var aynem benimkilerde bombos oldu. İlki 1,5 ikinci 2 yil emdi. Birde ilk kizimda cok sagdim sutumu erken ise başladığımdan. Memnunmusun görüntüsünden. Bakalım bana kac cc önerecek doktor

50 kilo 168 boy 1 çocuk annesiyim 1.5 yıl emzirme dönemi sonrası sönen memişlere 325 cc high profil dual plan silikon takıldı
Ayy bende 3 cocuk 3 emzirme baya sönüp giden memisler :) salı gunu kombine amelyat olucam meme dıklestırme sılıkon karın germe lipo popoya yag transferı ve coook korkuyorum banada yuvarlak kas altı 350cc konulcak siz sadece silikonmu dıklestırmede varmı ? İzlemeye aldım sizi oncesi fotolarım var daha sonra sonrası ları koyucam sizde izlermisiniz beni

Yok benim memeler dikmiş sadece sönük olduğu için slikon yeterli dedi.şuan gayet güzel zaten.ben de göz kapağıyla birlikte oldum.ama seninkiler biraz daha zor bir kombin olmuş :)) olsun bikerede şahane olacaksın hep iyilşetiğindeki süper görüntüyü hayal et ağrı falan kalmıyo zaten

Bencede seninkilerde hıc sıkıntı yokmus gayet dik cokta guzel olmusBuarada 1 cocuk annesi olmana ragmen vucudun super kaslı tebrık edıyorum seni

Bencede seninkilerde hıc sıkıntı yokmus gayet dik cokta guzel olmusBuarada 1 cocuk annesi olmana ragmen vucudun super kaslı tebrık edıyorum seni
Yaa buarada benım smılelarım neden cıkmıyooo sınır oluyorum nezamandır telden yazdıgım ıcınmı acaba, soguk donuk bı kadın gıbı gozukuyom smıle lar olmsyıncaaa

Teşekkürler canım iki günde bir halkoyunlarına ve çocukla bisiklet gezmelerine borçluyum kasları :)

Merhaba ben de buyutme ameliyati olmayi dusnuyorum ankarda bayan dr aradim saece ayse barutcuyu buldum ama yaptigi hic bi islemi gormedim kendisi hakkinda bilgisi olan var mi yada ankarada onèrebielcegi bayan dr bulunur mu. Cok acil yardim bekliyorum

Ben size özelden mesaj atmıştım ya görmediniz galiba lütfen görün aynı doktora ameliyat olacağımdan sizle konuşmam gerek

Yeni albüm yaprim kızlar small mint küçük sevenler küçüğü nasıl oluyor falan diye merak edenlere 6. Ay 300 cc kas altı hp mentor yuvarlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…