Meraba benide izlermisinbeni de izler misiniz merak ettim:)
Meraba size kac cc ve hangi silikondan kondu acaba birde boy kilo kacSabah akşam yaklaştırma masajı yaptıktan sonra parmak uçlarımla hafif gezdiriom üstünde sanki bıngıl bıngıl küçük su damlaları varmış gibi hissediyorum dikişteki kabartı da hala aynı haftaya 1.ay kontrolüm var bakalım neler oluyor normal mi bilemiyorum
50 kilo 168 boy 1 çocuk annesiyim 1.5 yıl emzirme dönemi sonrası sönen memişlere 325 cc high profil dual plan silikon takıldıMeraba size kac cc ve hangi silikondan kondu acaba birde boy kilo kac
50 kilo 168 boy 1 çocuk annesiyim 1.5 yıl emzirme dönemi sonrası sönen memişlere 325 cc high profil dual plan silikon takıldı
Ayy bende 3 cocuk 3 emzirme baya sönüp giden memisler :) salı gunu kombine amelyat olucam meme dıklestırme sılıkon karın germe lipo popoya yag transferı ve coook korkuyorum banada yuvarlak kas altı 350cc konulcak siz sadece silikonmu dıklestırmede varmı ? İzlemeye aldım sizi oncesi fotolarım var daha sonra sonrası ları koyucam sizde izlermisiniz beni50 kilo 168 boy 1 çocuk annesiyim 1.5 yıl emzirme dönemi sonrası sönen memişlere 325 cc high profil dual plan silikon takıldı
Bencede seninkilerde hıc sıkıntı yokmus gayet dik cokta guzel olmusBuarada 1 cocuk annesi olmana ragmen vucudun super kaslı tebrık edıyorum seniYok benim memeler dikmiş sadece sönük olduğu için slikon yeterli dedi.şuan gayet güzel zaten.ben de göz kapağıyla birlikte oldum.ama seninkiler biraz daha zor bir kombin olmuş :)) olsun bikerede şahane olacaksın hep iyilşetiğindeki süper görüntüyü hayal et ağrı falan kalmıyo zaten
Yaa buarada benım smılelarım neden cıkmıyooo sınır oluyorum nezamandır telden yazdıgım ıcınmı acaba, soguk donuk bı kadın gıbı gozukuyom smıle lar olmsyıncaaaBencede seninkilerde hıc sıkıntı yokmus gayet dik cokta guzel olmusBuarada 1 cocuk annesi olmana ragmen vucudun super kaslı tebrık edıyorum seni
Harika canım darısı başımaValla çok memnunum geçiom ayna karşısına masaj krem sonra bol bol bakıom çok güzeller şimdi bile ,doğallaştıkça daha da güzelleşirler inşallah
Teşekkürler canım iki günde bir halkoyunlarına ve çocukla bisiklet gezmelerine borçluyum kasları :)Bencede seninkilerde hıc sıkıntı yokmus gayet dik cokta guzel olmusBuarada 1 cocuk annesi olmana ragmen vucudun super kaslı tebrık edıyorum seni
Canim beni izleyebilirmisin fotolarini gorebilirmiyimTeşekkürler canım iki günde bir halkoyunlarına ve çocukla bisiklet gezmelerine borçluyum kasları :)
Söylemiştim bir ara asistana zamanla gelir demişti hocayla daha görüşmedim sonbaharda İstanbul’a gittiğimde görüşücem göğüs altı kesisiyle oldum memw başı değilAlismen dr ile gorustun mu canım? Bir de meme ucu kesisiyle mi olmuştun?
Tabiki sen beni izlersen neden izlemeyeyimCanim beni izleyebilirmisin fotolarini gorebilirmiyim
Ben size özelden mesaj atmıştım ya görmediniz galiba lütfen görün aynı doktora ameliyat olacağımdan sizle konuşmam gerekCnm bende Ankara'da yaşıyorum ve araştırma Hastanesi'nde uzman Dr tarafından 2 ameliyata birden girdim 2 sonuçtanda memnunum protez + hastane masrafı ödedim sonucumu gören ve verdigim fiyati ogrenen herkes sok oluyor ben gibi pimpirikli bir hastayı drum özel klinik gibi ilgilendi çok memnun kaldım özelden yazıyorum izlemeyede alıyorum ameliyat sonuçlarıma bakabilirsin
Ben izlemeye aldım ama resimleri göremiyorumTabiki sen beni izlersen neden izlemeyeyim
Ben de aldım görebilirsinBen izlemeye aldım ama resimleri göremiyorum
beni de izlemeye alırmısın canımYeni albüm yaprim kızlar small mint küçük sevenler küçüğü nasıl oluyor falan diye merak edenlere 6. Ay 300 cc kas altı hp mentor yuvarlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?