Böyle biseye sebep olduysam özür dilerim gerçekten ben sadece ısınamadım nedenseBello e brutto, Ferruh beyi ben de düşünüyorum ama daha çok sen etkili oldu onu düşünmemde. Ekşi sözlükte onun hakkında yazılmış 3-4 yorum var gir bak istersen. Hepsi de olumsuz yorumlardı. Sonra burada kadınlar kulübünde "Ankara'da Meme Büyütme" tarzında bir başlık vardı oraya göz attım. Orada da Ferruh beyin ismi sıkça geçmiş ve çoğu kişi memnun kaldığını söylemiş. Hatta bu memnun kalanlardan biri "ben zaten hekimim" demiş. Yani kendisi de hekim ve ameliyatını Ferruh beye yaptırmış. O da biraz cesaret verdi bana. Meslektaş olduklarından daha iyi analiz eder diye düşündüm. Veee burada Ada ve Deniz adlı kullanıcı gibi olumsuz görüşlere sahip olanlar da olabilir. Ama o arkadaşımız belirtmiş kendisi de zaten, ben sadece olumsuz bir izlenime kapıldım diyor. Yani ona ameliyat olup da pişman olma gibi bir durum söz konusu değil neticede. Sen görüşmüşsün yüz yüze, öyle senin üzerinde olumsuz bir izlenim bırakmamış anladığım kadarıyla, değil mi? İçini rahat tut, korkma.
Ozaman daha büyük ve güzel olur sizinki :)) teşekkür ederim çok iyi baktım devamlı masajla şeklide oturuyo güzel duruyorAy inanılmaz güzel olmuş kuzum güle güle kullan, çok yakışmış. Ben biraz balık etli olduğum için sanırım böyle durması için biraz daha büyük taktırmam gerekicek.
325 cc benimki iç çamaşırları hm :))) çok güzel modelleri benceKuzucum sen kac cc takdirdin cok guzel duruyor maşallah benimkiler de senin gibi dursa daha ne isterim tu tu tu masallah nazar degmesin bu arada ic camasirlarina da bayildim sen ankarada miydin biraz tuyo versen nerden aldigini soylesen
Altan yücetaş istanbuldayım ben kendisi çok ilgili tavsiye ederimSiz kime ameliyat oldunuz acaba cunku sonucu mu kem mel olmus!
Hayir tabikii ozur dilemenizs hic gerek yok biraz tereddut ettim ama sonra gecti sanirim istedigim boyutu kabul etmedigi icin de olabilirBöyle biseye sebep olduysam özür dilerim gerçekten ben sadece ısınamadım nedense
Icim cok rahatladi hekim bir kisinin de ona ameliyat olmasi. Baya guven verdi bana bu durum cokk tesekkur ederimBello e brutto, Ferruh beyi ben de düşünüyorum ama daha çok sen etkili oldu onu düşünmemde. Ekşi sözlükte onun hakkında yazılmış 3-4 yorum var gir bak istersen. Hepsi de olumsuz yorumlardı. Sonra burada kadınlar kulübünde "Ankara'da Meme Büyütme" tarzında bir başlık vardı oraya göz attım. Orada da Ferruh beyin ismi sıkça geçmiş ve çoğu kişi memnun kaldığını söylemiş. Hatta bu memnun kalanlardan biri "ben zaten hekimim" demiş. Yani kendisi de hekim ve ameliyatını Ferruh beye yaptırmış. O da biraz cesaret verdi bana. Meslektaş olduklarından daha iyi analiz eder diye düşündüm. Veee burada Ada ve Deniz adlı kullanıcı gibi olumsuz görüşlere sahip olanlar da olabilir. Ama o arkadaşımız belirtmiş kendisi de zaten, ben sadece olumsuz bir izlenime kapıldım diyor. Yani ona ameliyat olup da pişman olma gibi bir durum söz konusu değil neticede. Sen görüşmüşsün yüz yüze, öyle senin üzerinde olumsuz bir izlenim bırakmamış anladığım kadarıyla, değil mi? İçini rahat tut, korkma.
Valla ben artık nazar değicek diye korkuyorum.çok şanslısııın umarım hepimizin sonuçları böyle olur ya gerçekten çok güzeller nazar değmesinnnn :))Arkadaşlar resim paylaştım bikaç aylık değişimi kolajladım bakabilirsiniz göğüslerdeki değişimime . 325 cc düşünenler :))
Benim doktorumda pürüzlülerde kapsül riski ax oluyor pürüzlü tercih ediyorum demiştiAmeliyat olucaklar doktorla görüşürken kendisine takılıcak marka silikonun numunesini eline alıp incelesin göğsünün içine koyup denesin ne kadar büyütücek bir fikir sağlamış olur birde pürüzlü yüzey silikon tercih edin
Beni de izler misiniz acab :)İnşallah yazor kısmı geçti diyip rahatlatıyorum kendimi
Sevindim canim umarim gönlünce olur ve cok mutlu olursunHayir tabikii ozur dilemenizs hic gerek yok biraz tereddut ettim ama sonra gecti sanirim istedigim boyutu kabul etmedigi icin de olabilir
Siz nasıl oldunuz? Bugün kaçıncı gününüzdü daha iyisinizdir umarımBence de yorulmadan zorlamadan hareket etmek kasların yumuşamasına fayda ediyor. Ben sürekli yatsaydım bu kadar hızlı toparlayamazdım gibi geliyor
Elbette canim hatta telefonlasabiliriz bile bende cok merak ediyorum galiba nisan başı ideal bi mevsim soğuk da değil sicak da yaza kadar da iyilesiruz allah izin verirseAda ve Deniz, ben de nisan başında ameliyat olmayı düşünüyorum ve aynı şehirdeyiz. Senin yorumların benim için önemli. 11 şubatta bir doktorla görüşmeye gideceğini söylemişsin (Hüseyin Borman ile sanırım). O görüşmeden sonra da değerlendirmelerini buraya yazar mısın? Merakla bekliyor olacağımİrtibatta kalalım.
Merhaba umarım çok güzel sonuçlar alırsınıx şimdiden hayırlı olsun :) tahlillerde ne yapıyorlar ayrı ücreti ne kadar acaba? Bir de tahlil yaptırmak ne kadar süre sürüyor?Selam arkadaslar bugun tahlillerim yapildi hayirlisiyla persembe 325cc olursa 350cc diklestirme ve protez ameliyatı olacagim. Doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesi cebeci hastanesinde prof. Dr. Zeki can. 15 senedir ayni hastanede. Ben tesadufen 10 sene önce tanıstim. Internette cok reklami yok ona sordugumda benim reklama ihtiyacim yok yaptigim is belli dedi. Tabi simdi cok iyi veya kotu diyemeyecegim ben prof. Guvendigim icin gidiyorum hastane ortami oldugu icin kendimi daha guvende hissediyorum.
Tesekkur ederim. Doktorun asistani sana herturlu bilgiyi veriyor.Sabah 8 gittim aksam 4 geldim universite hastanesi oldugu icin tahlillere para odemiyorsun. Kan tahlili ekg ultrason akciger filmi isteniyor. Anestezi doktoruyla gorusup seni muayene ediyor tamam cikarsa plastik cerrahtaki doktor muayene ediyor memelere bakiyor olcuyor hersey tamamsa dosyanı dürüyorlarMerhaba umarım çok güzel sonuçlar alırsınıx şimdiden hayırlı olsun :) tahlillerde ne yapıyorlar ayrı ücreti ne kadar acaba? Bir de tahlil yaptırmak ne kadar süre sürüyor?
Anladım teşekkür ederim.ben dra gittim ama sadece ameliyatla şlgili bilgilendirdi boyutla ilgili görüştük.ameliyat gününden 1 hafta önce tahlil sonuçlarını ulaştırırsın dediler o yüzden merak ettim.tekrar arayıp bilgi alıcam mecbur o zaman :) özelde yapam arkadaşlar var mı varsa bilgi verebilir mi ücret hakkında.Tesekkur ederim. Doktorun asistani sana herturlu bilgiyi veriyor.Sabah 8 gittim aksam 4 geldim universite hastanesi oldugu icin tahlillere para odemiyorsun. Kan tahlili ekg ultrason akciger filmi isteniyor. Anestezi doktoruyla gorusup seni muayene ediyor tamam cikarsa plastik cerrahtaki doktor muayene ediyor memelere bakiyor olcuyor hersey tamamsa dosyanı dürüyorlar
Ay sizin yerinize cok heyecanlandim umarim her sey gonlunuzce olur ve sorunsuz gecer. Gecmis olsun simdidenSelam arkadaslar bugun tahlillerim yapildi hayirlisiyla persembe 325cc olursa 350cc diklestirme ve protez ameliyatı olacagim. Doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesi cebeci hastanesinde prof. Dr. Zeki can. 15 senedir ayni hastanede. Ben tesadufen 10 sene önce tanıstim. Internette cok reklami yok ona sordugumda benim reklama ihtiyacim yok yaptigim is belli dedi. Tabi simdi cok iyi veya kotu diyemeyecegim ben prof. Guvendigim icin gidiyorum hastane ortami oldugu icin kendimi daha guvende hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?