Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Böyle biseye sebep olduysam özür dilerim gerçekten ben sadece ısınamadım nedense

Ada ve Deniz, ben de nisan başında ameliyat olmayı düşünüyorum ve aynı şehirdeyiz. Senin yorumların benim için önemli. 11 şubatta bir doktorla görüşmeye gideceğini söylemişsin (Hüseyin Borman ile sanırım). O görüşmeden sonra da değerlendirmelerini buraya yazar mısın? Merakla bekliyor olacağım İrtibatta kalalım.

Kızlar ben internette buldum bu görselleri ve inanılmaz beğendim. Sizce kaç cc?

Eklentiler

• 0120BA85-4DBA-4E9D-BF02-18BF7DE32894.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 98
Ay inanılmaz güzel olmuş kuzum güle güle kullan, çok yakışmış. Ben biraz balık etli olduğum için sanırım böyle durması için biraz daha büyük taktırmam gerekicek.
Ozaman daha büyük ve güzel olur sizinki :)) teşekkür ederim çok iyi baktım devamlı masajla şeklide oturuyo güzel duruyor

Kuzucum sen kac cc takdirdin cok guzel duruyor maşallah benimkiler de senin gibi dursa daha ne isterim tu tu tu masallah nazar degmesin bu arada ic camasirlarina da bayildim sen ankarada miydin biraz tuyo versen nerden aldigini soylesen
325 cc benimki iç çamaşırları hm :))) çok güzel modelleri bence

Icim cok rahatladi hekim bir kisinin de ona ameliyat olmasi. Baya guven verdi bana bu durum cokk tesekkur ederim

Arkadaşlar resim paylaştım bikaç aylık değişimi kolajladım bakabilirsiniz göğüslerdeki değişimime . 325 cc düşünenler :))
Valla ben artık nazar değicek diye korkuyorum.çok şanslısııın umarım hepimizin sonuçları böyle olur ya gerçekten çok güzeller nazar değmesinnnn :))

Benim doktorumda pürüzlülerde kapsül riski ax oluyor pürüzlü tercih ediyorum demişti

Elbette canim hatta telefonlasabiliriz bile bende cok merak ediyorum galiba nisan başı ideal bi mevsim soğuk da değil sicak da yaza kadar da iyilesiruz allah izin verirse

Selam arkadaslar bugun tahlillerim yapildi hayirlisiyla persembe 325cc olursa 350cc diklestirme ve protez ameliyatı olacagim. Doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesi cebeci hastanesinde prof. Dr. Zeki can. 15 senedir ayni hastanede. Ben tesadufen 10 sene önce tanıstim. Internette cok reklami yok ona sordugumda benim reklama ihtiyacim yok yaptigim is belli dedi. Tabi simdi cok iyi veya kotu diyemeyecegim ben prof. Guvendigim icin gidiyorum hastane ortami oldugu icin kendimi daha guvende hissediyorum.

Merhaba umarım çok güzel sonuçlar alırsınıx şimdiden hayırlı olsun :) tahlillerde ne yapıyorlar ayrı ücreti ne kadar acaba? Bir de tahlil yaptırmak ne kadar süre sürüyor?

Merhaba umarım çok güzel sonuçlar alırsınıx şimdiden hayırlı olsun :) tahlillerde ne yapıyorlar ayrı ücreti ne kadar acaba? Bir de tahlil yaptırmak ne kadar süre sürüyor?
Tesekkur ederim. Doktorun asistani sana herturlu bilgiyi veriyor.Sabah 8 gittim aksam 4 geldim universite hastanesi oldugu icin tahlillere para odemiyorsun. Kan tahlili ekg ultrason akciger filmi isteniyor. Anestezi doktoruyla gorusup seni muayene ediyor tamam cikarsa plastik cerrahtaki doktor muayene ediyor memelere bakiyor olcuyor hersey tamamsa dosyanı dürüyorlar

Anladım teşekkür ederim.ben dra gittim ama sadece ameliyatla şlgili bilgilendirdi boyutla ilgili görüştük.ameliyat gününden 1 hafta önce tahlil sonuçlarını ulaştırırsın dediler o yüzden merak ettim.tekrar arayıp bilgi alıcam mecbur o zaman :) özelde yapam arkadaşlar var mı varsa bilgi verebilir mi ücret hakkında.

Ay sizin yerinize cok heyecanlandim umarim her sey gonlunuzce olur ve sorunsuz gecer. Gecmis olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…