Bende ankaradayım valla bize biraz tüyo verseniz fena olmaz gerçi benimkilere şuan victoria secret marka da olsa keçi memesi gibi biseye benzemezKuzucum sen kac cc takdirdin cok guzel duruyor maşallah benimkiler de senin gibi dursa daha ne isterim tu tu tu masallah nazar degmesin bu arada ic camasirlarina da bayildim sen ankarada miydin biraz tuyo versen nerden aldigini soylesen
Oyle deme nolur... insallah sen de hayirlisiyla olursun bir an once.Bende ankaradayım valla bize biraz tüyo verseniz fena olmaz gerçi benimkilere şuan victoria secret marka da olsa keçi memesi gibi biseye benzemez
Sen kimde ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunBende ankaradayım valla bize biraz tüyo verseniz fena olmaz gerçi benimkilere şuan victoria secret marka da olsa keçi memesi gibi biseye benzemez
Inşallah kuzum tabi onlar iki melek doyurdu hakkını yiyemem ama artık giydiğim kıyafetler yakışsın istiyorum dua edin nolur benimde olsun sizinkiler gibiOyle deme nolur... insallah sen de hayirlisiyla olursun bir an once.
Ben de prof dr hüseyin borman da olmayı düşünüyorum canim iyi bi dr rahatlatiyo insanı üstün körü konusmustuk ama ciddi ciddi muayne 11 şubatta o gün de nisanın ilk haftası diycem uygun görürseSen kimde ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun
Hayirlisi insallah. Nisan ayini ozellikle mi istiyorsun. Yaza yaklasmis olunuyo su siralar niye dusunmuyosunBen de prof dr hüseyin borman da olmayı düşünüyorum canim iyi bi dr rahatlatiyo insanı üstün körü konusmustuk ama ciddi ciddi muayne 11 şubatta o gün de nisanın ilk haftası diycem uygun görürse
Yok kuzu bana kalsa hemen ama martin sonunda eşimin kuzeninin düğünü var istanbul 'da tek müsait zaman nisan bise şubat erken olur daha yeni kesildi oglum memeden o yüzden nisan özel bi nedeni yokHayirlisi insallah. Nisan ayini ozellikle mi istiyorsun. Yaza yaklasmis olunuyo su siralar niye dusunmuyosun
Ben de ferruh beye ameliyat olucam 6 subatta boyle dusunmeniz tereddut ettirdi beniCanım merhaba öncelikle muayenehane ortamından memnun kalmadım heryerden yüzü gözü yapılı insallah masallah diyecekler diye korktuğum kadınlar Cikiyodu dr a gelince ben oğlumu yeni memeden kestigimde gittim tavrı filan samimi gelmedi bide sanırım gördüğü hanımlardan degil de daha orta halli olduğum için mi ne böyle pek ciddiye almaz gibi davrandı onun dışında fiyatı başka bi hanımla konusuyosun direkman 13 bin koru hastanesinde yapiliyo diyip cikiyo bi kart tutusturuyo karar verince arayın diyip o yüzden ben bayındır hastanesi hüseyin beye gitmeye karar verdim cunku adam öncelikle senin psikolojine göre davraniyo bilmediğini anlayıp sabırla anlatıyo 11 inde gidicem tekrar gün tayin edicez istersen ferruh beye git görüş belki ben huylandım bana öyle geldi
Hayır hayır cok üzülürüm öyle düşünmene sebep olduysam bana öyle gelmiştir belki ilk gittiğim dr ya afalladım belki öyle dusunme olur mu hakkında hayırlısı cok guzel olacak dr un yaptığı işler cok guzel ama ben isinamadim bide fiyat cok tuzlu geldi sen rahat ol olur mu güzel olacakBen
Ben de ferruh beye ameliyat olucam 6 subatta boyle dusunmeniz teressut ettirdi beni
Ay umarım cok guzel olur hepimizin. Bu arada size ne kadar fiyat verdilerHayır hayır cok üzülürüm öyle düşünmene sebep olduysam bana öyle gelmiştir belki ilk gittiğim dr ya afalladım belki öyle dusunme olur mu hakkında hayırlısı cok guzel olacak dr un yaptığı işler cok guzel ama ben isinamadim bide fiyat cok tuzlu geldi sen rahat ol olur mu güzel olacak
Siz kime ameliyat oldunuz acaba cunku sonucu mu kem mel olmus!Arkadaşlar resim paylaştım bikaç aylık değişimi kolajladım bakabilirsiniz göğüslerdeki değişimime . 325 cc düşünenler :))
Ferruh bey mi 13 bin dedi sadeceAy umarım cok guzel olur hepimizin. Bu arada size ne kadar fiyat verdiler
Yok canım 11.700 e konuştum ben bayındır hastanesiyle doğumumu da orda yaptım ben bide başka bi dr 9 bin ile 13 arası değişir dedi Sonra biri 12 dedi araştırmak lazım iste bilemiyorumAma aşağı yukarı 13 bin değil mi fiyatlar çoğu yerde? Onun altında fiyat veren ve güvenilir doktorlar var mı önerebileceğiniz?
Aynen ben de 13 verecegim sizin dusundugunuz doktor bi fiyat vermedi heralde dahaFerruh bey mi 13 bin dedi sadece
11.700 dediler canim hastaneyle görüştüm telefonla daAynen ben de 13 verecegim sizin dusundugunuz doktor bi fiyat vermedi heralde daha
Siz boyle dediniz ben cok kararsiz kaldim acaba olmasam mi ferruh beyeYok canım 11.700 e konuştum ben bayındır hastanesiyle doğumumu da orda yaptım ben bide başka bi dr 9 bin ile 13 arası değişir dedi Sonra biri 12 dedi araştırmak lazım iste bilemiyorum
Canım sen bilirsin tabiki ben etkilemek istemem seni senin içine kim sinerse kime güvenip tamam dersen o olsun ücrete bakma için rahat gidip olacağın biri olsunSiz boyle dediniz ben cok kararsiz kaldim acaba olmasam mi ferruh beye
Tabi kuzum o aralıkta anladığım kadar ile 3 aşağı 5 yukarı ama bi dr 17 bin deyince oha demisimAma aşağı yukarı 13 bin değil mi fiyatlar çoğu yerde? Onun altında fiyat veren ve güvenilir doktorlar var mı önerebileceğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?