Canım benim cok sevindim herşey çok güzel olur insallahSelam arkadaslar bugun tahlillerim yapildi hayirlisiyla persembe 325cc olursa 350cc diklestirme ve protez ameliyatı olacagim. Doktorum ankara üniversitesi tıp fakültesi cebeci hastanesinde prof. Dr. Zeki can. 15 senedir ayni hastanede. Ben tesadufen 10 sene önce tanıstim. Internette cok reklami yok ona sordugumda benim reklama ihtiyacim yok yaptigim is belli dedi. Tabi simdi cok iyi veya kotu diyemeyecegim ben prof. Guvendigim icin gidiyorum hastane ortami oldugu icin kendimi daha guvende hissediyorum.
Korkmayın sizinki de çok güzel olucaaaak yeterki herkes cesaret etsin :))))Valla ben artık nazar değicek diye korkuyorum.çok şanslısııın umarım hepimizin sonuçları böyle olur ya gerçekten çok güzeller nazar değmesinnnn :))
Evet kapsül riski pürüzsüzlerde çok yüksek pürüzsüz tercih edinBenim doktorumda pürüzlülerde kapsül riski ax oluyor pürüzlü tercih ediyorum demişti
Yanlis yere yuklerim diye korkuyorum. Ni turlu yukleyemedim ben vallaSayfanin ustundeki uc tireye bas albunler cikiyor
Beni izler misiin? Fotoğraflarına bakayımNihayet yukleyebildim kizlar foto
Evet benim dr da aynisini soyledi bir de bana diren takmadi.Evet kapsül riski pürüzsüzlerde çok yüksek pürüzsüz tercih edin
Izliyorum canim bakabilirsinBeni izler misiin? Fotoğraflarına bakayım
Beni de izler misinizzNihayet yukleyebildim kizlar foto
IzliyorumBeni de izler misinizz
canım benidi izlermisinIzliyorum canim bakabilirsin
bello sen hangi sehirdesin ameliyat oldun mu ne zaman olacaksinBeni de izler misinizz
bello bana pek bizim durumumuzda birisi gibi gelmedinBeni de izler misinizz
Anlaradayim ben 6subatta olucambello sen hangi sehirdesin ameliyat oldun mu ne zaman olacaksin
InşallahAnlaradayim ben 6subatta olucam
Dusundugunuzun aksine kadinim ama siz bilirsiniz tabi ben bi sey diyemem. Ameliyattan sonra tekrar izlersiniz o zaman..bello bana pek bizim durumumuzda birisi gibi gelmedin
Hatta sen bayan bile olmayabilirsin
Yaniliyor muyum
Tatlim ben seni izlemeden cikarttim resimlerini yuklersen tekrar izlerim
Kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?