İnşalllah çok güzel gecicek harika duygular yaşıcaksınız Kaç cc olucaktı :))İnşallah güzel haberleri paylaşırım kızlar hayırlısıyla cıktığımı görsem heyecan dorukta
300 yada 325 cc ameliyat esnasında karar verecek bakalım inşallah güzel dileklerin gercek olurİnşalllah çok güzel gecicek harika duygular yaşıcaksınız Kaç cc olucaktı :))
Sindiden gecmis olsun guzel cicislerle cikarsin insallahİnşallah güzel haberleri paylaşırım kızlar hayırlısıyla cıktığımı görsem heyecan dorukta
İnşallah canımSindiden gecmis olsun guzel cicislerle cikarsin insallah
Ayyy çok heycanlı umarım her şey çok güzel geçer :)) benim de ameliyatta 300-325 belli olucak güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah güzel haberleri paylaşırım kızlar hayırlısıyla cıktığımı görsem heyecan dorukta
Canım naptin şuan ameliyatta olmalısın çıkınca haber ver meraklanirizİnşallah canım
Benim de demirim 30 a düşmüştü ameliyat öncesi ancak sıkıntı olmadı.Çok kritik seviyede düşmediyse sıkıntı olmaz merak etme cok kan kaybının olacağı bi operasyon değil zaten bu.sıkma canınıKızlar galiba demir anemim nuks etti uzun zamandır yorgunluk halsizlik vardı ama bugün regl dönemindeyim ve cok fena oldum bayılacak gibi göz kararması baş ağrısı ellerim uyuştu tıpkı gebeligimdeki gibi hemen kadın doğum dr mu aradim solgar 'ın iron hapını verdi madem mamoplasti olacaksin dedi toparlar gittiğinde dr unu muhakkak bilgilenir dedi ama umarim bu engel olmaz operasyona gerçi daha 3 ay var ama üzüldüm
Sen nasıl bi meleksin nasil rahatlattin beni çok teşekkür ediyorum iyiki varsınBenim de demirim 30 a düşmüştü ameliyat öncesi ancak sıkıntı olmadı.Çok kritik seviyede düşmediyse sıkıntı olmaz merak etme cok kan kaybının olacağı bi operasyon değil zaten bu.sıkma canını
Yazdım canimmmKızlar şimdi bi foto yükledim yorum yazar mısınız?
Rica ederimSen nasıl bi meleksin nasil rahatlattin beni çok teşekkür ediyorum iyiki varsın
Beni de izler misin:)Kızlar şimdi bi foto yükledim yorum yazar mısınız?
11 şubatta gidicem o zaman bilgi vericem dr a kuzu bakalim muhtemelen tam kan isterRica ederimama gidip bi tetkik yaptr tabi ameliyat öncesi,ne kadar düştüğünü görmüş olursun ve belki farklı bi yol izlersn tedavi için
Demir degilde kan dusukse engel olabilir diye dusunuyorumKızlar galiba demir anemim nuks etti uzun zamandır yorgunluk halsizlik vardı ama bugün regl dönemindeyim ve cok fena oldum bayılacak gibi göz kararması baş ağrısı ellerim uyuştu tıpkı gebeligimdeki gibi hemen kadın doğum dr mu aradim solgar 'ın iron hapını verdi madem mamoplasti olacaksin dedi toparlar gittiğinde dr unu muhakkak bilgilenir dedi ama umarim bu engel olmaz operasyona gerçi daha 3 ay var ama üzüldüm
Sahi mi canim neyse ben şu vitamini kullanayim nisana kadarDemir degilde kan dusukse engel olabilir diye dusunuyorum
Canim beni izlermisinKızlar şimdi bi foto yükledim yorum yazar mısınız?
Sıkıntı yapma canim benimde sanırım değerlerim düşüktü ki 2.gun gün bi torba sarı kan verdiler ama vermeseylerdi de kötü hissetmiyordumKızlar galiba demir anemim nuks etti uzun zamandır yorgunluk halsizlik vardı ama bugün regl dönemindeyim ve cok fena oldum bayılacak gibi göz kararması baş ağrısı ellerim uyuştu tıpkı gebeligimdeki gibi hemen kadın doğum dr mu aradim solgar 'ın iron hapını verdi madem mamoplasti olacaksin dedi toparlar gittiğinde dr unu muhakkak bilgilenir dedi ama umarim bu engel olmaz operasyona gerçi daha 3 ay var ama üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?