Bence senin on numara beş yıldız senin ki gibi olacağını bilsem hemen yaptırırım ama tereddüt ediyorumCok kuculuyor ben sok oldum :)) 80C den 80a ya indi benim nerdeyse inanılmaz küçüldü bende ilk haliyle çok sevinmiştim hahahah ne kadar güzel oldu diye
Canım seni izledim resimlerim var yorum yaparsan çok sevinirim az dokum vardı 375 cc high profile kas üstü kondu 4 gün sonra 1 ayım bitecek daha mı kuculecek bunlar off offyani ben ameliyattan çıktığımda ağzımdan çıkacak gibilerdi, öyle kalsalar şuan D cup takardım eminim. ama B takıyorum. küçülüyorlar ama çok da doğallaşıyorlar. siz kaç cc taktırdınız? emin olun hep kocaman kalacaklar
Canım seninkiler harika duruyor nasıl 80 A olur imkansız bişey bu süper gözüküyor boyutu da cok iyiCok kuculuyor ben sok oldum :)) 80C den 80a ya indi benim nerdeyse inanılmaz küçüldü bende ilk haliyle çok sevinmiştim hahahah ne kadar güzel oldu diye
küçülürler biraz daha. bana 300cc kas altı takıldı. izledim siziCanım seni izledim resimlerim var yorum yaparsan çok sevinirim az dokum vardı 375 cc high profile kas üstü kondu 4 gün sonra 1 ayım birecek daha mı kuculecek bunlar off off
Canım bana da kas altı diyo dr o nasıl oluyo var mı senin de foto kas üstunden avantajı dez avantaji nedir aceba k bakma çok sordum amaküçülürler biraz daha. bana 300cc kas altı takıldı. izledim sizi
kas altı veya üstü kişiden kişiye değişir avantajları.Canım bana da kas altı diyo dr o nasıl oluyo var mı senin de foto kas üstunden avantajı dez avantaji nedir aceba k bakma çok sordum ama
Bende kas altı olsun istiyorum biraz ağrılı oluyomuş ama içime sinsin doğal dursun yeterkas altı veya üstü kişiden kişiye değişir avantajları.
meme dokusu olan, daha önce emzirmiş ve sönmüş göğüslü kadınlara kas üstü önerilir genelde.
daha az ağrılı geçer diye bilirim.
meme dokusu olmayan veya az olanlara da kas altı yapılır, silikonun kenarları belli olmaz bu sayede.
doktorun dediğine göre bende yeterli meme dokusu vardı, ama bence yoktu.
ben kas altı olsun içime sinsin dedim doktora. sen bilirsin dedi.
kas üstü yapsaydı daha büyük protez takabilirmiş ama olsun, ben ömür boyu evham yapardım kendi kendime. zaten şuan büyüklüğünden de memnunum. çok zayıf olduğum için daha büyük olsa anlaşılırdı bence.
Merhaba ben de önümüzdeki pazartesi barış keklik’e ameliyat olacağım. 350cc denedim ben de ama 400 olabilir kaldırır vücudun dedi. Sizin şuan ki durumunuz nedir memnun musunuz?
Yaaaaa kafam karıştı benim şimdi küçülecek mi büyüyecek miKizlar kücülüyo demissiniz valla bende tam tersi oldu
Ilk ay o heveslen 80b sütyenler doldurdum dolabi ama suan onlar olmuyo meme uclari cikiyo yukardan
Suan 5. ayimdayim ve 80c tam super oluyor
Ben kas alti olmustm 385cc
10 gün çekiceksiniz sonra rahatlarsınız. bi ömür mutlu olmak için değer bence. ama size yardım edebilecek biri mutlaka olmalı temizlik veya yemek konusunda falanBende kas altı olsun istiyorum biraz ağrılı oluyomuş ama içime sinsin doğal dursun yeter
Annem yanımda kalıcak kvdem kızımla ilgilenecek sanırım ya canim ben cok huzursuzum ya kötü olursa onca çaba heycan ağrı sızı korkuyorum10 gün çekiceksiniz sonra rahatlarsınız. bi ömür mutlu olmak için değer bence. ama size yardım edebilecek biri mutlaka olmalı temizlik veya yemek konusunda falan
Kizlar kücülüyo demissiniz valla bende tam tersi oldu
Ilk ay o heveslen 80b sütyenler doldurdum dolabi ama suan onlar olmuyo meme uclari cikiyo yukardan
Suan 5. ayimdayim ve 80c tam super oluyor
Ben kas alti olmustm 385cc
Yaaaaa kafam karıştı benim şimdi küçülecek mi büyüyecek mi
Canım verdiğin bilgiler cok kıymetli cok tesekkur ederim ameliyatım belli olunca tekrar konuşabilir miyizşöyle söyleyeyim, küçülme muhakkak oluyor. muhakkak diyorum çünkü ödemler iniyor en başta. benim üst dekoltem dolu doluydu. göğüslerin üst kısmı yani.
sonra yavaş yavaş söndü. ama ilk zamanlarki taş görünümü de düzeldiği için sütyene daha iyi oturuyorlar, top gibi durmuyorlar.
G gulum23 ödemler şişlikler vs. kişiden kişiye değişir belki sizde daha az şişlik olmuştur, ama ameliyattan çıkınca B cupken zamanla C cup olabilceğini sanmıyorum yani hiç duymadım bu forumda ben.
yani ben narkozdan uyandığımdaAnnem yanımda kalıcak kvdem kızımla ilgilenecek sanırım ya canim ben cok huzursuzum ya kötü olursa onca çaba heycan ağrı sızı korkuyorum
Hayatım ameliyat oncesi kan veriyorsun akciger rontgeni cektiriyorsun ekg cektiriyorsun daha sonra sonuclarla anesteziste gidiyosun form dolduruyorlar benim de kanim dusuktu dr dusundu dusumdu meme ameliyatinda cok kan kaybi yasanmaz problem yasanmaz deyip onay verdiYaaa geçmiş olsun canim peki sana bisey sorcam ben ameliyat öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor hatırlıyo musun
Kas altinda iyilesme ve agri aci uzun suruyor ama ilerleyen zamanlarda kapsul acisindan en risksiz olani ve en dogal hal alani diye biliyorumCanım bana da kas altı diyo dr o nasıl oluyo var mı senin de foto kas üstunden avantajı dez avantaji nedir aceba k bakma çok sordum ama
Kas altinda iyilesme ve agri aci uzun suruyor ama ilerleyen zamanlarda kapsul acisindan en risksiz olani ve en dogal hal alani diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?