Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım seni izledim resimlerim var yorum yaparsan çok sevinirim az dokum vardı 375 cc high profile kas üstü kondu 4 gün sonra 1 ayım bitecek daha mı kuculecek bunlar off off

Medusamati, sen eylül başında ameliyat olmuştun galiba. Şu an ne durumdasın, ağrı acı falan? Mesela şu an spor yapıyor musun ya da yapabilecek halde misin?

Canım bana da kas altı diyo dr o nasıl oluyo var mı senin de foto kas üstunden avantajı dez avantaji nedir aceba k bakma çok sordum ama
kas altı veya üstü kişiden kişiye değişir avantajları.

meme dokusu olan, daha önce emzirmiş ve sönmüş göğüslü kadınlara kas üstü önerilir genelde.
daha az ağrılı geçer diye bilirim.

meme dokusu olmayan veya az olanlara da kas altı yapılır, silikonun kenarları belli olmaz bu sayede.

doktorun dediğine göre bende yeterli meme dokusu vardı, ama bence yoktu.
ben kas altı olsun içime sinsin dedim doktora. sen bilirsin dedi.

kas üstü yapsaydı daha büyük protez takabilirmiş ama olsun, ben ömür boyu evham yapardım kendi kendime. zaten şuan büyüklüğünden de memnunum. çok zayıf olduğum için daha büyük olsa anlaşılırdı bence.

Bende kas altı olsun istiyorum biraz ağrılı oluyomuş ama içime sinsin doğal dursun yeter

Merhaba ben de önümüzdeki pazartesi barış keklik’e ameliyat olacağım. 350cc denedim ben de ama 400 olabilir kaldırır vücudun dedi. Sizin şuan ki durumunuz nedir memnun musunuz?

Ben çok memnunum daha küçük istiyordum hatta ben.

Kizlar kücülüyo demissiniz valla bende tam tersi oldu
Ilk ay o heveslen 80b sütyenler doldurdum dolabi ama suan onlar olmuyo meme uclari cikiyo yukardan
Suan 5. ayimdayim ve 80c tam super oluyor
Ben kas alti olmustm 385cc
Yaaaaa kafam karıştı benim şimdi küçülecek mi büyüyecek mi

Bende kas altı olsun istiyorum biraz ağrılı oluyomuş ama içime sinsin doğal dursun yeter
10 gün çekiceksiniz sonra rahatlarsınız. bi ömür mutlu olmak için değer bence. ama size yardım edebilecek biri mutlaka olmalı temizlik veya yemek konusunda falan

10 gün çekiceksiniz sonra rahatlarsınız. bi ömür mutlu olmak için değer bence. ama size yardım edebilecek biri mutlaka olmalı temizlik veya yemek konusunda falan
Annem yanımda kalıcak kvdem kızımla ilgilenecek sanırım ya canim ben cok huzursuzum ya kötü olursa onca çaba heycan ağrı sızı korkuyorum

Kizlar kücülüyo demissiniz valla bende tam tersi oldu
Ilk ay o heveslen 80b sütyenler doldurdum dolabi ama suan onlar olmuyo meme uclari cikiyo yukardan
Suan 5. ayimdayim ve 80c tam super oluyor
Ben kas alti olmustm 385cc

Yaaaaa kafam karıştı benim şimdi küçülecek mi büyüyecek mi

şöyle söyleyeyim, küçülme muhakkak oluyor. muhakkak diyorum çünkü ödemler iniyor en başta. benim üst dekoltem dolu doluydu. göğüslerin üst kısmı yani.
sonra yavaş yavaş söndü. ama ilk zamanlarki taş görünümü de düzeldiği için sütyene daha iyi oturuyorlar, top gibi durmuyorlar.
G gulum23 ödemler şişlikler vs. kişiden kişiye değişir belki sizde daha az şişlik olmuştur, ama ameliyattan çıkınca B cupken zamanla C cup olabilceğini sanmıyorum yani hiç duymadım bu forumda ben.

Canım verdiğin bilgiler cok kıymetli cok tesekkur ederim ameliyatım belli olunca tekrar konuşabilir miyiz

Annem yanımda kalıcak kvdem kızımla ilgilenecek sanırım ya canim ben cok huzursuzum ya kötü olursa onca çaba heycan ağrı sızı korkuyorum
yani ben narkozdan uyandığımda
ne zaman ameliyata giricem demişim hemşireye, önümdeki füzeleri farketmemişim bile.
ağrı falan da yok tabi anlamadım

ilk gün dedim ki bu muydu o kadar abarttıkları ağrı.
ağrı kesiciyi dayamışlar tabi hep böyle olucak sanıyorum falan.

geceye doğru ağrılarım başlayınca stres oldum. ertesi gün taburcu oldum 5 saat yol gittim (ameliyatımı başka bi şehirde olmuştum)

o araba tümseklerden geçtikçe benim gözlerim doluyordu

ne günlerdi ya. yemeğimi 10 gün annem yedirdi duşumu o aldırdı.
korkutmak istemem ama ben yaşadıklarımı anlatmalıyım diye düşünüyorum.

sabahları yataktan babam kaldırıyordu, zaten oturarak uyudum ben 10 gün kadar.
arkamda 4-5 tane yastık vardı. babam sırtımdan tutup doğrultuyodu beni ama o acıyı anlatamam size

dikişlerin ağrısı falan değil kesinlikle, göğüslerim ağırlıktan yere düşücekti sanki, yer çekimi o kadar çekiyodu ki kopup düşceklerdi nerdeyse

Yaaa geçmiş olsun canim peki sana bisey sorcam ben ameliyat öncesi ne gibi tetkikler yapılıyor hatırlıyo musun
Hayatım ameliyat oncesi kan veriyorsun akciger rontgeni cektiriyorsun ekg cektiriyorsun daha sonra sonuclarla anesteziste gidiyosun form dolduruyorlar benim de kanim dusuktu dr dusundu dusumdu meme ameliyatinda cok kan kaybi yasanmaz problem yasanmaz deyip onay verdi

Canım bana da kas altı diyo dr o nasıl oluyo var mı senin de foto kas üstunden avantajı dez avantaji nedir aceba k bakma çok sordum ama
Kas altinda iyilesme ve agri aci uzun suruyor ama ilerleyen zamanlarda kapsul acisindan en risksiz olani ve en dogal hal alani diye biliyorum

Kas altinda iyilesme ve agri aci uzun suruyor ama ilerleyen zamanlarda kapsul acisindan en risksiz olani ve en dogal hal alani diye biliyorum

bunu ben de duydum hatta sanırım bu forumdan. kas altı protezlerde kapsül oluşumu riski daha az.

ve ayrıca pürüzsüz protezlerde kapsül oluşumu daha fazla görülüyor.

bu yüzden ameliyat olacak arkadaşlar, silikonun pütürlü olmasını özellikle isteyin.
hem pütürlü yüzeyli protezler kasa daha iyi tutunuyor. hem de kapsül riskini daha aza indiriyor.

Koltuk altı kesisi ile ameliyat olanlar var mı? Koltuk altı daha mı ağrılı oluyor? Bu yöntemin artısı eksisi nedir? Bilgisi olan yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…