Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bir de pürüzlü/pütürlü protez ne demek hiç bilmiyorum. Yani takıldıktan sonra dışardan memeye dokununca pütürlü oluşunu hissediyor muyuz?

Valla kizlar bugun 8 gunum bugun biraz daha iyiyim yemegimi yaptim ama kollarimi yine de sıkıntı yasamayim diye zorlamiyorum sık sık dinleniyorum. Ama hala yarı oturur vaziyette yatiyorum ve hala kalkarken biraz zorlaniyorum ama her gecen gun daha iyi oluyorum cok sukur. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.

Koltuk altı kesisi ile ameliyat olanlar var mı? Koltuk altı daha mı ağrılı oluyor? Bu yöntemin artısı eksisi nedir? Bilgisi olan yazabilir mi?
Onu ilk ben de istemistim ama koltuk altinda tam istenen silikonlar konamiyormus memeye ulasana kadar oradaki bircok doku hasar goruyormus aylar yillar sonra sorun cikarabiliyormus bi de en onemlisi bu tarzda yapildiginda asimetri cok goruluyormus

Tuna beni izler misin? Ben seni izliyorum. Fotom da var

Şuan cok korktum desem benim iki kucuk sipam var bakıma muhtaç ya ben ne halt edicem kuzu

Sevindim kuzu ama ben biraz korktum biliyomusun cok ağrım olursa ayaklanamazsam hemen çocuklarım perişan olur ya

Kas altinda iyilesme ve agri aci uzun suruyor ama ilerleyen zamanlarda kapsul acisindan en risksiz olani ve en dogal hal alani diye biliyorum
Yani değer mi diyosun çektiğim ağrıya ay çok kafam karıştı kuzu benim tırstım da

Aman allah'ım 'ne cok teferruat varmış not filsn mi alsam ben ya unuturum herseyi

Senin kas altı miydi kuzu yoksa kas üstü mu iyi olmana sevindim bu arada

Yalan söylicek degilim hatta albümümde fotolar var
Ha bende ilk zamanlar üst yani dekolte yerim sisti sonrasinda asagi indi alltan daha dolgun oldu benim kaslar silikonu iyice skmisti bastan ilk zamanlar kücüktü kaslar kendini saldikca yumusadi ve büyüdü suan gögüs capim 95cm

Fark ortada bakan baksin sonra silicem
Ilk fotograf ameliyattan 3gün sonra
Digeride gecen hafta cektim 5.ay

Onu ilk ben de istemistim ama koltuk altinda tam istenen silikonlar konamiyormus memeye ulasana kadar oradaki bircok doku hasar goruyormus aylar yillar sonra sorun cikarabiliyormus bi de en onemlisi bu tarzda yapildiginda asimetri cok goruluyormus
Benim ameliyatim koltuk altindan yapilcak. Siz boyle diyimce stres oldum simdi ama doktor direk bu yontemle yaptigini soyledi. Acaba ameliyata girmeden soylesem mi meme alti kesisi olmasini. Ama doktor bi hastanin 6.aydaki koltuk alti kesi izini gostermisti ve inanamadim resmen hicbi sey yoktu

Canım bence doktoruna birak işini bilir onlar

Evet bende memnunum ikisi güzel esit yamukluk yok biraz daha büyük olabilirdi diyodum ama böyle iyiyim darisi tüm isteyenlerin basina
Yok bence daha büyük olmadığı iyi olmuş daha doğal duruyor güle güle kullan sağlıkla insallah cok ağrı çektin mi canim Kas altıydı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…