Onu ilk ben de istemistim ama koltuk altinda tam istenen silikonlar konamiyormus memeye ulasana kadar oradaki bircok doku hasar goruyormus aylar yillar sonra sorun cikarabiliyormus bi de en onemlisi bu tarzda yapildiginda asimetri cok goruluyormusKoltuk altı kesisi ile ameliyat olanlar var mı? Koltuk altı daha mı ağrılı oluyor? Bu yöntemin artısı eksisi nedir? Bilgisi olan yazabilir mi?
Bana da puruzlu kondu kapsul olusmasi pruzlu silikonlarda daha az. Duz olanlarda donme ve kapsul daha sık goruluyormusBir de pürüzlü/pütürlü protez ne demekhiç bilmiyorum. Yani takıldıktan sonra dışardan memeye dokununca pütürlü oluşunu hissediyor muyuz?
Şuan cok korktum desem benim iki kucuk sipam var bakıma muhtaç ya ben ne halt edicem kuzuyani ben narkozdan uyandığımda
ne zaman ameliyata giricem demişim hemşireye, önümdeki füzeleri farketmemişim bile.
ağrı falan da yok tabi anlamadım
ilk gün dedim ki bu muydu o kadar abarttıkları ağrı.
ağrı kesiciyi dayamışlar tabi hep böyle olucak sanıyorum falan.
geceye doğru ağrılarım başlayınca stres oldum. ertesi gün taburcu oldum 5 saat yol gittim (ameliyatımı başka bi şehirde olmuştum)
o araba tümseklerden geçtikçe benim gözlerim doluyordu
ne günlerdi ya. yemeğimi 10 gün annem yedirdi duşumu o aldırdı.
korkutmak istemem ama ben yaşadıklarımı anlatmalıyım diye düşünüyorum.
sabahları yataktan babam kaldırıyordu, zaten oturarak uyudum ben 10 gün kadar.
arkamda 4-5 tane yastık vardı. babam sırtımdan tutup doğrultuyodu beni ama o acıyı anlatamam size
dikişlerin ağrısı falan değil kesinlikle, göğüslerim ağırlıktan yere düşücekti sanki, yer çekimi o kadar çekiyodu ki kopup düşceklerdi nerdeyse
Sevindim kuzu ama ben biraz korktum biliyomusun cok ağrım olursa ayaklanamazsam hemen çocuklarım perişan olur yaHayatım ameliyat oncesi kan veriyorsun akciger rontgeni cektiriyorsun ekg cektiriyorsun daha sonra sonuclarla anesteziste gidiyosun form dolduruyorlar benim de kanim dusuktu dr dusundu dusumdu meme ameliyatinda cok kan kaybi yasanmaz problem yasanmaz deyip onay verdi
Yani değer mi diyosun çektiğim ağrıya ay çok kafam karıştı kuzu benim tırstım daKas altinda iyilesme ve agri aci uzun suruyor ama ilerleyen zamanlarda kapsul acisindan en risksiz olani ve en dogal hal alani diye biliyorum
Aman allah'ım 'ne cok teferruat varmış not filsn mi alsam ben ya unuturum herseyibunu ben de duydum hatta sanırım bu forumdan. kas altı protezlerde kapsül oluşumu riski daha az.
ve ayrıca pürüzsüz protezlerde kapsül oluşumu daha fazla görülüyor.
bu yüzden ameliyat olacak arkadaşlar, silikonun pütürlü olmasını özellikle isteyin.
hem pütürlü yüzeyli protezler kasa daha iyi tutunuyor. hem de kapsül riskini daha aza indiriyor.
Kız ne cok öğrenmemiz gereken şeyler varmış çorba oldu aklimBir de pürüzlü/pütürlü protez ne demekhiç bilmiyorum. Yani takıldıktan sonra dışardan memeye dokununca pütürlü oluşunu hissediyor muyuz?
Senin kas altı miydi kuzu yoksa kas üstü mu iyi olmana sevindim bu aradaValla kizlar bugun 8 gunum bugun biraz daha iyiyim yemegimi yaptim ama kollarimi yine de sıkıntı yasamayim diye zorlamiyorum sık sık dinleniyorum. Ama hala yarı oturur vaziyette yatiyorum ve hala kalkarken biraz zorlaniyorum ama her gecen gun daha iyi oluyorum cok sukur. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.
Yalan söylicek degilim hatta albümümde fotolar varşöyle söyleyeyim, küçülme muhakkak oluyor. muhakkak diyorum çünkü ödemler iniyor en başta. benim üst dekoltem dolu doluydu. göğüslerin üst kısmı yani.
sonra yavaş yavaş söndü. ama ilk zamanlarki taş görünümü de düzeldiği için sütyene daha iyi oturuyorlar, top gibi durmuyorlar.
G gulum23 ödemler şişlikler vs. kişiden kişiye değişir belki sizde daha az şişlik olmuştur, ama ameliyattan çıkınca B cupken zamanla C cup olabilceğini sanmıyorum yani hiç duymadım bu forumda ben.
Benim ameliyatim koltuk altindan yapilcak. Siz boyle diyimce stres oldum simdi ama doktor direk bu yontemle yaptigini soyledi. Acaba ameliyata girmeden soylesem mi meme alti kesisi olmasini. Ama doktor bi hastanin 6.aydaki koltuk alti kesi izini gostermisti ve inanamadim resmen hicbi sey yoktuOnu ilk ben de istemistim ama koltuk altinda tam istenen silikonlar konamiyormus memeye ulasana kadar oradaki bircok doku hasar goruyormus aylar yillar sonra sorun cikarabiliyormus bi de en onemlisi bu tarzda yapildiginda asimetri cok goruluyormus
Canım bence doktoruna birak işini bilir onlarBenim ameliyatim koltuk altindan yapilcak. Siz boyle diyimce stres oldum simdi ama doktor direk bu yontemle yaptigini soyledi. Acaba ameliyata girmeden soylesem mi meme alti kesisi olmasini. Ama doktor bi hastanin 6.aydaki koltuk alti kesi izini gostermisti ve inanamadim resmen hicbi sey yoktu
Çok iyi olmuş gerçekten çok başarılıFark ortada bakan baksin sonra silicem
Ilk fotograf ameliyattan 3gün sonra
Digeride gecen hafta cektim 5.ay
Evet bende memnunum ikisi güzel esit yamukluk yok biraz daha büyük olabilirdi diyodum ama böyle iyiyim darisi tüm isteyenlerin basinaÇok iyi olmuş gerçekten çok başarılı
Yok bence daha büyük olmadığı iyi olmuş daha doğal duruyor güle güle kullan sağlıkla insallah cok ağrı çektin mi canim Kas altıydı sanırımEvet bende memnunum ikisi güzel esit yamukluk yok biraz daha büyük olabilirdi diyodum ama böyle iyiyim darisi tüm isteyenlerin basina
Canım fark çok bariz yani sen acaba istisna misin hepimizinki böyle olur mu küçülmesin de büyümese de olurFark ortada bakan baksin sonra silicem
Ilk fotograf ameliyattan 3gün sonra
Digeride gecen hafta cektim 5.ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?