• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ortalama fiyatlar galiba hep aynı, benimde 9 şubat Bülent tekerekoğlunda randevum var bakalım. Ödeme kolaylığı yapıyorlar mı peki

Ortalama fiyatlar galiba hep aynı, benimde 9 şubat Bülent tekerekoğlunda randevum var bakalım. Ödeme kolaylığı yapıyorlar mı peki
Ben ücreti bankadan bankaya yolladım direk. Yılbaşından önce daha ucuzdu tabi fiyatlar arttı yeni yıl ile birlikte. Bülent beyin de işinde çok iyi olduğunu duydum, ben de Barış beye yaptırmasam ona giderdim

Evet bir arkadaş daha öyle söyledi bu formdan .. Barış beyin şuan instagram profilinde dolaşıyorum bende. Ama çok doktor kafa karışıklığımı demek. Siz çok araştırdınız mı

Ben ücreti bankadan bankaya yolladım direk. Yılbaşından önce daha ucuzdu tabi fiyatlar arttı yeni yıl ile birlikte. Bülent beyin de işinde çok iyi olduğunu duydum, ben de Barış beye yaptırmasam ona giderdim
Evet bir arkadaş daha öyle söyledi bu formdan .. Barış beyin şuan instagram profilinde dolaşıyorum bende. Ama çok doktor kafa karışıklığımı demek. Siz çok araştırdınız mı

Evet çok araştırdım. Yaptıran hastalarla görüşmüştğm hatta instagram dm üzerinden. En güven vereni Barış Bey oldu. İlgisi ve hasta memnuniyeti hoşuma gitti. Zaten iyileşme sürecimi buradan paylaşırım albüm üzerinden. Eğer içinize sinerse en azından muayeneye gidersiniz zaten muayeneler ücretsiz :)

merhaba arkadaşlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum.henüz araştırma aşamasındayım. koray kır a ameliyat olan var mı acaba.

O drenlerin giriş yerleri ağrıyor ama onun dışında iyiyimm, her hafts foto paylasıcam bakalım nasıl olucak :)
Gecer kuzu ağrısız acısız sonu coook mutlu biten bi süreç diliyorum bende merakla bekliyorum nasil olacak cok iyi olacak canim eminim

Back
X