- 20 Ocak 2019
- 236
- 107
- 23
Merhaba. Barış Keklik yaptımerhaba, ameliyatınızı kim yaptı öğrenebilir mim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Barış Keklik yaptımerhaba, ameliyatınızı kim yaptı öğrenebilir mim?
çok geçmiş olsun. Bende olmayı düşünüyorumda cesaret geliyor yavaş yavaş.. Bu sabah üye oldum yorumları okuyorum .Merhaba. Barış Keklik yaptı
Ben yaklaşık 6-7 senedir bu günü bekliyordum diyebilirim :) umarım istediğiniz olur sizin de.çok geçmiş olsun. Bende olmayı düşünüyorumda cesaret geliyor yavaş yavaş.. Bu sabah üye oldum yorumları okuyorum .
Teşekkür ederim . Ama siz iyi görünüyorsunuz gerçekten.. Maliyetini öğrenebilir miyim peki?Ben yaklaşık 6-7 senedir bu günü bekliyordum diyebilirim :) umarım istediğiniz olur sizin de.
Teşekkür ederim:) Benim her şey dahil 14000e olduTeşekkür ederim . Ama siz iyi görünüyorsunuz gerçekten.. Maliyetini öğrenebilir miyim peki?
Ortalama fiyatlar galiba hep aynı, benimde 9 şubat Bülent tekerekoğlunda randevum var bakalım. Ödeme kolaylığı yapıyorlar mı pekiTeşekkür ederim:) Benim her şey dahil 14000e oldu
Ben ücreti bankadan bankaya yolladım direk. Yılbaşından önce daha ucuzdu tabi fiyatlar arttı yeni yıl ile birlikte. Bülent beyin de işinde çok iyi olduğunu duydum, ben de Barış beye yaptırmasam ona giderdimOrtalama fiyatlar galiba hep aynı, benimde 9 şubat Bülent tekerekoğlunda randevum var bakalım. Ödeme kolaylığı yapıyorlar mı peki
Evet bir arkadaş daha öyle söyledi bu formdan .. Barış beyin şuan instagram profilinde dolaşıyorum bende. Ama çok doktor kafa karışıklığımı demek. Siz çok araştırdınız mıBen ücreti bankadan bankaya yolladım direk. Yılbaşından önce daha ucuzdu tabi fiyatlar arttı yeni yıl ile birlikte. Bülent beyin de işinde çok iyi olduğunu duydum, ben de Barış beye yaptırmasam ona giderdim
Evet çok araştırdım. Yaptıran hastalarla görüşmüştğm hatta instagram dm üzerinden. En güven vereni Barış Bey oldu. İlgisi ve hasta memnuniyeti hoşuma gitti. Zaten iyileşme sürecimi buradan paylaşırım albüm üzerinden. Eğer içinize sinerse en azından muayeneye gidersiniz zaten muayeneler ücretsiz :)Evet bir arkadaş daha öyle söyledi bu formdan .. Barış beyin şuan instagram profilinde dolaşıyorum bende. Ama çok doktor kafa karışıklığımı demek. Siz çok araştırdınız mı
Benimki Naci çelik :)cevabınız için çok teşekkür ederim . evet bende takip ediyorum instagramda çoğu doktoru ama onun yaptıkları bir farklı geliyor gözüme. Siz kime oldunuz öğrene bilirmiyim?
Cok geçmişolsun canimAmeliyattan çıktım :) Kızlar albüm nasıl ekleyeceğim? Herkes görmesin istiyorum sadece izleyenler görebilsin.
Teşekkürler kuzumCok geçmişolsun canim
Iyi misin agrin sizin var mi kuzu yorma kendini bizi haberdar et insallah cok cok guzel olur canomTeşekkürler kuzum![]()
O drenlerin giriş yerleri ağrıyor ama onun dışında iyiyimm, her hafts foto paylasıcam bakalım nasıl olucak :)Iyi misin agrin sizin var mi kuzu yorma kendini bizi haberdar et insallah cok cok guzel olur canom
Gecer kuzu ağrısız acısız sonu coook mutlu biten bi süreç diliyorum bende merakla bekliyorum nasil olacak cok iyi olacak canim eminimO drenlerin giriş yerleri ağrıyor ama onun dışında iyiyimm, her hafts foto paylasıcam bakalım nasıl olucak :)
Ay cok tesekkür ederim güzel dileklerin için canım benim :)Gecer kuzu ağrısız acısız sonu coook mutlu biten bi süreç diliyorum bende merakla bekliyorum nasil olacak cok iyi olacak canim eminim