• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar 14 gunluk halimin fotolarini ekledim. Bugun dr kontrole gittim cok sukur her sey yolunda. Agir kaldirma dedi. Yan yatma konusunda da 1 aydan sonra dedi. Simdi de Yatarsin ama agrin olur dedi. Sabah kalkarken olan agrilarim icin de 1 aydan sonra gecer dedi. Cok sukur

Kizlar 14 gunluk halimin fotolarini ekledim. Bugun dr kontrole gittim cok sukur her sey yolunda. Agir kaldirma dedi. Yan yatma konusunda da 1 aydan sonra dedi. Simdi de Yatarsin ama agrin olur dedi. Sabah kalkarken olan agrilarim icin de 1 aydan sonra gecer dedi. Cok sukur
Geçmiş olsun canim beni de izler misin

Evet ücretsiz muayene herkes ama kafa karışıklığı çok.. Ben iletişim kur
merhaba benide izlermisiniz

Çok sevindim ameliyat olanlar arasında spor yapan birini bulduğum için. Sporculara genelde kas üstü mü yapıyorlar? Bir de beni izler misiniz fotoğraflarınızı görebilmem için?
Ben spor yaptığımı söylediğimde bana kesinlikle kas altı olmaz o halde sana demişti daha soyunup muayeneye geçmemiştim.Eski performansı yakalayamazsın kasların kesilecek dedi.Soyunduğumda da inceledi kas üstü için yeterli dokun var şanslısın dedi( bana göre yoktu ) nitekim kas üstü oldum ameliyatımı ve bende belirgin asimetri vardı farklı cc ler kullanıldı halen bir tık belli oluyor bence umarım yardımcı olabilmişimdir.izliyorum şimdi seni bakabilirsin canım.

Kizlarr:skandal:
Ya göğsümde bi sertlik hissettim sütün tamamen çekildiği göğüs :KK42:
Genel cerrahiye gideyim dedim annem Nasıl olsa dr a gideceksin dr a söylersin o anlar ciddi bişeyse de usg ister illaki dedi ama estetik cerrahi böyle bi durumdan anlar mi annemde korkma süt dugumlenmistir dedi ama yine de aklıma kötü şeyler geliyo Kendi mememi beğenmedim mememden mi olacağım yoksa diye:cry:

Genel cerrahiye gideyim dedim annem Nasıl olsa dr a gideceksin dr a söylersin o anlar ciddi bişeyse de usg ister illaki dedi ama estetik cerrahi böyle bi durumdan anlar mi annemde korkma süt dugumlenmistir dedi ama yine de aklıma kötü şeyler geliyo Kendi mememi beğenmedim mememden mi olacağım yoksa diye:cry:
Evet doktor muayene ediyor zaten nihayetinde o da cerrah:halay:ileri durumlarda meme usg istiyorlar zaten.Bence endişelenme

Evet doktor muayene ediyor zaten nihayetinde o da cerrah:halay:ileri durumlarda meme usg istiyorlar zaten.Bence endişelenme
Annemde kızdı mememden mi olacam anne diye gerizekalı gerizekalı konuşma dedi:oops: süt düğümü o diyo yinede sorarsın adama muayne eder dedi ben biraz paniğim kiz :skandal:

Canım benide izlermisin birde ben ilk banyomu yaptım çok değişik oldum sanki emanet duruyorlar düşeceklermiş gibi geldi sanada olmuşmuydu

Annemde kızdı mememden mi olacam anne diye gerizekalı gerizekalı konuşma dedi:oops: süt düğümü o diyo yinede sorarsın adama muayne eder dedi ben biraz paniğim kiz :skandal:
ahahaha uzun süredir süt vardı,öncesi zaten hamilelik.memelerinin kendi sertliğidir belki,:KK15:sadece sen unutmuşsundur,annenin dediği gbi biriken bir miktar sütte sertlik yapmış olabilir

ahahaha uzun süredir süt vardı,öncesi zaten hamilelik.memelerinin kendi sertliğidir belki,:KK15:sadece sen unutmuşsundur,annenin dediği gbi biriken bir miktar sütte sertlik yapmış olabilir
Bilmiyom ki kuzu olabilir tabi nasılsa muayenede belli olur neymis:KK19:

Iyi aksamlar arkadaslar bugun 4 gunum ameliyat olali hersey yolundA sukur ama sag mememin ustune dokundugumda icinde baloncuk su var gibi oluyor normalmi acaba sol gogusumde yok ama ayni sey

Tavsiyem genel cerrahi gidip usg çektir.

Iyi aksamlar arkadaslar bugun 4 gunum ameliyat olali hersey yolundA sukur ama sag mememin ustune dokundugumda icinde baloncuk su var gibi oluyor normalmi acaba sol gogusumde yok ama ayni sey
Normal,hepimizde olan birşey bu . Geçecek merak etme ;)

Benide izlermisin

Back
X