• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar arkadaslar bugun 4 gunum ameliyat olali hersey yolundA sukur ama sag mememin ustune dokundugumda icinde baloncuk su var gibi oluyor normalmi acaba sol gogusumde yok ama ayni sey
Aynen hala bende de var o ses ama dr zamanla gecer dedi. Bugun paylastigim fotolar hala odemliymis. Dr zamanla odemler inecek dedi. Odemler inince ayni boyuta donecek gibi ne kalacak ki geriye

Evet o his oluyor sanki ustume disardan birsey yapistirilmis da ha dustu ha dusecek gibi hissediyorum alismak da zaman istiyor
Ay sağol canım içim ferahladı şükür ya bu günleri gördük insanın kendine güveni artıyor birde yerleşse şişlikler inse muhteşem olacak

Teşekkür ederim canım ben 2 Ekim’de oldum ameliyatımı.Artık bir sorunum kalmadı çok şükür ama dikiş izleri canımı sıkıyor
Dikiş izleri göğüs kıvrımının altında kalmıyor mu suan benim gözüküyor 1 ay bitti böyle kalacaksa yandım zaten altta kıvrım falan yok daha :bicak:

Arkadaşlar ben şunu fark ettim yüzüstü silikonların üstüne yatarak uyuduğum zaman sabah daha yumuşak oluyo :))) ama masajla o kadar yumuşamıyo yani ..

Arkadaşlar ben şunu fark ettim yüzüstü silikonların üstüne yatarak uyuduğum zaman sabah daha yumuşak oluyo :))) ama masajla o kadar yumuşamıyo yani ..
Benim doktorum da masaj yapma yüzüstü uyu dedi ama öyle uyusam bile rahat edemeyip gece dönüyorum galiba.sabah sırtüstü uyanıyorum çünkü.:110: siz rahat yatabiliyormusunuz o şekilde.17 gün oldu benim ama hala rahat hissetmiyorum yüzüstü yatmak konusunda.ağrı acı olmuyor tabi ama sert geliyor

Dikiş izleri göğüs kıvrımının altında kalmıyor mu suan benim gözüküyor 1 ay bitti böyle kalacaksa yandım zaten altta kıvrım falan yok daha :bicak:
Benim doktorum da masaj yapma yüzüstü uyu dedi ama öyle uyusam bile rahat edemeyip gece dönüyorum galiba.sabah sırtüstü uyanıyorum çünkü.:110: siz rahat yatabiliyormusunuz o şekilde.17 gün oldu benim ama hala rahat hissetmiyorum yüzüstü yatmak konusunda.ağrı acı olmuyor tabi ama sert geliyor
ben kesinlikle yüzüstü uyuyamıyodum ama son bikaç gün yatabiliyorum keyifle alıştım artık ve masaj kadar etkili böyle uyumak :)) siz daha erkensiniz ben 5. Ayda alıştım hahah

Ay kizlar fotolariniza bakiyorum hepiniz manken gibisiniz masallah. Sanirim ben yaptirmakta gec kaldim. Ben sizin yaninizda biraz karta kacmis gibiyim. Cok gec kalmisim coookkk

Ay kizlar fotolariniza bakiyorum hepiniz manken gibisiniz masallah. Sanirim ben yaptirmakta gec kaldim. Ben sizin yaninizda biraz karta kacmis gibiyim. Cok gec kalmisim coookkk
Canim kaç yaşındasın neden öyle düşünüyorsun bende nerdeyse 2ay önce oldum 33yasimdayim 3cocuk emzirdim artik çocuk düşünmüyorum ve goguslerimin keyfini çıkarıyorum bence sende öyle yap

Benim de 2 tane çocuğum var 28 yaşındayım öyle deme canim hic de kart flan değilsin :KK200:

Back
X