Canim rahat ol bende herkesden habersiz oldum hem diklestirme hem protez koyuldu 5 gunum bugun sadece ilk 3 gun hareket edemiyorsun bugun disari ciktim cafeye gittim gezdim bir sıkinti olmadı. Cok sıkıntılı olan yatmak kalkmak bence agir birsey kaldirmadigin surece disaridan belli olmuyor. Bende ameliyattan 1 hafta once deli gibi mahvettim kendimi nasil olacak agrim olacakmi diye kendini yiprattigina degmiyormus. Benim aman aman bir agrim olmadi ameliyattan sonra bile ollmadi hemsire agri kesici yapalim dedi ben istemedim agrim olursa soylerim dedim. Sadece memelerinde tas baglanmis gibi bir his oluyor. Bence rahat ol.Arkadaşlar ameliyatıma 11 güm kaldı ve beni inanılmaz bi korku sardı.yıllardır hayalini kurdum şimdi her sey hazır ama ben çok korkuyorum.iş yerinde herkese yalan söylediğim için 1 hafa sonra döndüğümde hareketlerimden anlıcaklar diye ayrı bi panik olmaya başladım.ya hareket edemezsem kendimi toparlaymazsam diye düşünmekten uyku uyuyamaz oldum..tek sıkıntım iş
Canım böyle şeyler düşünme herşey çok iyi olacak Rahat ol tmm miArkadaşlar ameliyatıma 11 güm kaldı ve beni inanılmaz bi korku sardı.yıllardır hayalini kurdum şimdi her sey hazır ama ben çok korkuyorum.iş yerinde herkese yalan söylediğim için 1 hafa sonra döndüğümde hareketlerimden anlıcaklar diye ayrı bi panik olmaya başladım.ya hareket edemezsem kendimi toparlaymazsam diye düşünmekten uyku uyuyamaz oldum..tek sıkıntım iş
Canım böyle şeyler düşünme herşey çok iyi olacak Rahat ol tmm mi
Ya sizleri gorunce nasil hevesleniyorum bende istiyorummm yaaaa ..ya kapsul olayindan cok korkuyorum kizlar kas alti cok agri yapiyormus ama kapsul daha az oluyormus siz nasil yaptirdiniz.Evet canım olana kadar ayrı dert olduktan sonra sabretmek de ayrı çok şükür bu günleri de gördük
Yaa super olmus geercekten bayildim.hangi doktor da yaptirdin canim.kas alti kas ustu detay verirmisin biraz.bide ameliyat sonrasindan bahsedeemisin neler yasadin?Aynı bikiniyle ameliyat öncesi ve sonrası farkı yükledim kızlar :))
Kizlar benide izlermisiniz cok merak ediyorum.bu arada sadece silikonmu var.yoksa diklestirme falan da varmi .doktorlarinizi da yazin lutfen .tesekkurkerBeni de izlermisin
Kizlar benide izlermisinizCanim beni de izler misin
Kizlar benide izlermisiniz.venimde 2 cocugum war ve cok deforme oldu sizler umut oldunuz gerckteen.Canim kaç yaşındasın neden öyle düşünüyorsun bende nerdeyse 2ay önce oldum 33yasimdayim 3cocuk emzirdim artik çocuk düşünmüyorum ve goguslerimin keyfini çıkarıyorum bence sende öyle yap
Canım benide izlemeye alirmisin sureclerini merak ediyorumCanım benide izlemeye alırmısın
Benide izlermisi n fikir olsun istiyorumÖyle yaptım kuzum izleyenler görebiliyor. Fotoları da yükledim 2 tane
İzledimBenide izlermisi n fikir olsun istiyorum
Penti nin guzel canim modal cok rahatKızlar doktor spor sütyeni al istediğini tak dedi balensiz desteksiz falan, sizce nerden alayım öneriniz var mı
Tamamdır oraya bakiyim, sağol kuzumPenti nin guzel canim modal cok rahat
Şöyle bi şey kuzuTamamdır oraya bakiyim, sağol kuzum
Ben çok para vermek istemeynlerdenim sporcu sutyenine normal noname iç giyim mağazalarından aldım streç gibi sarıyor zaten amaç o olması gerek ay bitsin bir daha yüzüne bakmam bu sütyeninKızlar doktor spor sütyeni al istediğini tak dedi balensiz desteksiz falan, sizce nerden alayım öneriniz var mı
Ben genelde de spor sütyeni tercih ediyorumdum veya desteksiz dantellilerden o yuzden sanırım güzel bir şeyler bulmaya çalışıcam şimdi :)Ben çok para vermek istemeynlerdenim sporcu sutyenine normal noname iç giyim mağazalarından aldım streç gibi sarıyor zaten amaç o olması gerek ay bitsin bir daha yüzüne bakmam bu sütyenin
Ben genelde de spor sütyeni tercih ediyorumdum veya desteksiz dantellilerden o yuzden sanırım güzel bir şeyler bulmaya çalışıcam şimdi :)
Doktorum bana şuan bedenin 85d ama ödemler inince dolu dolu 85c olucaksın dedi. Yani bir miktar ödemlerin inmesinden ötürü küçülmüş durabiliyor sanırımBenim de hep hayalim sadece dantel sütyen takmak.
Sporcu sütyenden kurtuldugum gibi hemen onlardan takicam
Fakat daha almadim hiç bedenim değişir mi bilemiyorum.
Kuculenler var diyorlar bekliyorum bakalım 10 gün kaldı 1. Ayımin bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?