Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim rahat ol bende herkesden habersiz oldum hem diklestirme hem protez koyuldu 5 gunum bugun sadece ilk 3 gun hareket edemiyorsun bugun disari ciktim cafeye gittim gezdim bir sıkinti olmadı. Cok sıkıntılı olan yatmak kalkmak bence agir birsey kaldirmadigin surece disaridan belli olmuyor. Bende ameliyattan 1 hafta once deli gibi mahvettim kendimi nasil olacak agrim olacakmi diye kendini yiprattigina degmiyormus. Benim aman aman bir agrim olmadi ameliyattan sonra bile ollmadi hemsire agri kesici yapalim dedi ben istemedim agrim olursa soylerim dedim. Sadece memelerinde tas baglanmis gibi bir his oluyor. Bence rahat ol.

Canım böyle şeyler düşünme herşey çok iyi olacak Rahat ol tmm mi

Canım böyle şeyler düşünme herşey çok iyi olacak Rahat ol tmm mi

Burada okudugum kadariyla herkez 3 4 gun sonra normale donuyor bencede kasma kendini.ameliyat sinrasinda tekrar yaz surecleei nasil gectigini olurmu.gecmis olsu simdide

Evet canım olana kadar ayrı dert olduktan sonra sabretmek de ayrı çok şükür bu günleri de gördük
Ya sizleri gorunce nasil hevesleniyorum bende istiyorummm yaaaa ..ya kapsul olayindan cok korkuyorum kizlar kas alti cok agri yapiyormus ama kapsul daha az oluyormus siz nasil yaptirdiniz.

Canim kaç yaşındasın neden öyle düşünüyorsun bende nerdeyse 2ay önce oldum 33yasimdayim 3cocuk emzirdim artik çocuk düşünmüyorum ve goguslerimin keyfini çıkarıyorum bence sende öyle yap
Kizlar benide izlermisiniz.venimde 2 cocugum war ve cok deforme oldu sizler umut oldunuz gerckteen.

Kızlar doktor spor sütyeni al istediğini tak dedi balensiz desteksiz falan, sizce nerden alayım öneriniz var mı

Kızlar doktor spor sütyeni al istediğini tak dedi balensiz desteksiz falan, sizce nerden alayım öneriniz var mı
Ben çok para vermek istemeynlerdenim sporcu sutyenine normal noname iç giyim mağazalarından aldım streç gibi sarıyor zaten amaç o olması gerek ay bitsin bir daha yüzüne bakmam bu sütyenin

Ben çok para vermek istemeynlerdenim sporcu sutyenine normal noname iç giyim mağazalarından aldım streç gibi sarıyor zaten amaç o olması gerek ay bitsin bir daha yüzüne bakmam bu sütyenin
Ben genelde de spor sütyeni tercih ediyorumdum veya desteksiz dantellilerden o yuzden sanırım güzel bir şeyler bulmaya çalışıcam şimdi :)

Ben genelde de spor sütyeni tercih ediyorumdum veya desteksiz dantellilerden o yuzden sanırım güzel bir şeyler bulmaya çalışıcam şimdi :)

Benim de hep hayalim sadece dantel sütyen takmak.
Sporcu sütyenden kurtuldugum gibi hemen onlardan takicam
Fakat daha almadim hiç bedenim değişir mi bilemiyorum.
Kuculenler var diyorlar bekliyorum bakalım 10 gün kaldı 1. Ayımin bitmesine

Doktorum bana şuan bedenin 85d ama ödemler inince dolu dolu 85c olucaksın dedi. Yani bir miktar ödemlerin inmesinden ötürü küçülmüş durabiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…