Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam kizlar yarin kontrolum var bir hafta olacak bantlari alacaklar acirmi acaba. Kizlar gogus ucumu hissetmem saniyordum bir sure ama hissediyorum cok sevindim vallahi.

Selam kizlar yarin kontrolum var bir hafta olacak bantlari alacaklar acirmi acaba. Kizlar gogus ucumu hissetmem saniyordum bir sure ama hissediyorum cok sevindim vallahi.
Vay be zaman nasil hızlı akiyor 1 hafta olmuş ne mutlu Sende kurtuldun cano

Çok acımıyor en güzeli artık güzelce bir banyo yapıyorsun hastane kokusundan kurtuluyorsun

Çok acımıyor en güzeli artık güzelce bir banyo yapıyorsun hastane kokusundan kurtuluyorsun
Hastane kokusu, tam da düşündüğüm şey şuan kendimle ilgili bu hareket kısıtı ne zaman kalkar kızlar yani dışarı çıkamam bu şekilde çünkü dik bile duramıyorum kasılıyor göğsüm,3. gün bugün gerçi

Yaa super olmus geercekten bayildim.hangi doktor da yaptirdin canim.kas alti kas ustu detay verirmisin biraz.bide ameliyat sonrasindan bahsedeemisin neler yasadin?
Saolun dr altan yucetas kas zari alti yapildi cunku kaslarim cok zayifmis kas alti icin kesmeye degmez dedi kaslarini .. ameliyat sonram biraz sorunlu gecti :)) sivi birikmesi oldu gogsumde ama doktorum cok ilgiliydi atlattim onuda sukur

Dur hele kuzu zamanla düzelirsin dün bir bugün iki

Hahahah doğru diyorsun canım abarttım biraz
Acele etme sabır bak ne güzel olacak ben daha randevuma bile gitmedim upuzun bi süreç var senin nerdeyse bitti surda disini 15 bilemedin 20 gün sıkacaksın ondan sonra da yazın guzel bikinilerle kumsalların tozunu attıracaksın

Düsüncesi bile simdiden güzel ya çok haklısın kuzum

Selam kizlar bugun pansumana gittim hersey yolunda bantlarım alındı. Korseleri 1 ay takicam yan yatabilirsen yat dedi hic sanmiyorum ama... boyle iste kizlar

Aynen dantelli sütyen bayılıyorum benim daha 9 gün oldu bir daha dolgulu iç çamaşırı görmek bile istemiyorum

Ya sizleri gorunce nasil hevesleniyorum bende istiyorummm yaaaa ..ya kapsul olayindan cok korkuyorum kizlar kas alti cok agri yapiyormus ama kapsul daha az oluyormus siz nasil yaptirdiniz.
Canım benim kas altı oldu kişiye göre ağrı değişiyormuş benim çok aşırı ağrım olmadı ilk 4 gün hareketlerin kısıtlı okuyor yatıp kalkarken zorlamayalım diye yardım aldım ama korkacak birşey yok bende korkmuştum boşa kaygılanmışım

Kızlar dr um genel cerrahi görsün dedi memede ki sertlik için geciktirme hemen ptesi git dedi korktum ciddi bisey değil-dir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…