Allah korusun canım ben ikinci kontrolüme cumartesi gidicem kontrollerde sizin Dr ücret alıyor mu ben ilkinde hiç sormadım teşekkür edip cıkmıştım bu sefer sorsam mı bilemedim sizin işleyiş nasıl olduBugün 1.ay kontrolüm vardı doktorum zaten masaj vermemişti yumusamaya da başladılar istediğin gibi uyuyabilirsin ve istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi ayrica iz kremini 1 ay daha kullanıp bırakacakmısım sonra izler beyazlamaya başlıyormus bunu yeni öğrendim ayrıca kapsülden şüphelenmek için aynı yerin sürekli acıması ağrıması gerekiyormuş Allah korusun tabi ki
Canım doktor ameliyat ettiği bir hastanın kontrollerinde ücret almaz ayrıca ben hiç bir kontrolde ilk muayenede görüşmede ücret ödemedim özelde oldumAllah korusun canım ben ikinci kontrolüme cumartesi gidicem kontrollerde sizin Dr ücret alıyor mu ben ilkinde hiç sormadım teşekkür edip cıkmıştım bu sefer sorsam mı bilemedim sizin işleyiş nasıl oldu
Iz kremi nedir iyi geliyorsa bizde kullanalim canim yaBugün 1.ay kontrolüm vardı doktorum zaten masaj vermemişti yumusamaya da başladılar istediğin gibi uyuyabilirsin ve istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi ayrica iz kremini 1 ay daha kullanıp bırakacakmısım sonra izler beyazlamaya başlıyormus bunu yeni öğrendim ayrıca kapsülden şüphelenmek için aynı yerin sürekli acıması ağrıması gerekiyormuş Allah korusun tabi ki
Sen cocuk mu dusunuyorsun bu gercekten cok onemli bir konu. Acaba birsey oluyor mu kiAcaba sütlenince göğüs silikon bozulurmu çok merak ediyorum kızlaaar
Maşallah aynı yaştayız canım gercek ten zaman cabuk geciyorAh canim hepiniz cok tatlisiniz. Ben 41 yasindayim ve 4 cocugum var. Keske seneler once yaptirabilseydim diye hayiflaniyorum. Sizler en ideal yaslarinizdasiniz. Bu yaslarinizin kiymetini bilin. Hic birseyi kendinize dert etmeyin hayattan zevk alin. Zaman oyle cabuk geciyor ki. Cicislerinizi de gule gule kullanin
Tamam canım bende özelde oldum emin olamadım çok teşekkürlerCanım doktor ameliyat ettiği bir hastanın kontrollerinde ücret almaz ayrıca ben hiç bir kontrolde ilk muayenede görüşmede ücret ödemedim özelde oldum
Contractubex iz kremi canım 2 sezeryan oldum hiç izim yok o zaman da bu kremi kullanmıştım hatta düzensiz kullandığım halde şimdi yine kullanıyorum 2 ay kullan ve bırak dedi bırakınca beyazlamaya başlayacak dedi kocaman birsey ben bunu 1 sene kullanırım diyodum 100 küsür lira verdim eczaneyeIz kremi nedir iyi geliyorsa bizde kullanalim canim ya
Kremin adını öğrenebilir miyimBenim bugün 34üncü günüm doktorum dikiş yerleri için yeni krem verdi 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var
Contractubex canim sezaryen sonrası vermişti dr aynısıysa arkadasinkiyleKremin adını öğrenebilir miyim
Merhaba ben de kimseye soylemedim. Yaptığın iş ağır değilse kimse bir şey anlamaz. Ben de 8. gün işe döndüm kimse bir şey farketmedi. O konuda için rahat olsun .Olan bi arkadaşımla görüştüm hep kambur yürüyodum dik duramıyodum oturup kalkarken yavaş hareket ediyordum dedi kesin herkes anlıcakyalam söylediğim anlaşılırsa çok zor durumda kalırıö lütfen olan arkadaşlar 8. Günlerini benimle paylaşabilir mi beni işe döndüğümde neler bekliyor vazgeçmem an meselesi ağlamak istiyorum ne zormuş hayali güzeldi gerçeğe dönünce panik sardı
Canım tedirgin olman çok normal benim bugün 32.günüm bitti ben sınıf öğretmeniyim ve 42 öğrencim var cuma günü rapor alıp ameliyat oldum pazartesi okula gittim 3 günlük bir süreç oldu yavaş hareket ettim herkese bel fıtığı dedim boyut olarak zaten anlaşılmıyor iyi düşün iyi olsun ben kan görünce bayılan insanım ağrı kişiden kişiye değişiyor kış mevsimi olması ameliyat için süper bir zamanlama kendine güven şimdiden geçmiş olsun canımOlan bi arkadaşımla görüştüm hep kambur yürüyodum dik duramıyodum oturup kalkarken yavaş hareket ediyordum dedi kesin herkes anlıcakyalam söylediğim anlaşılırsa çok zor durumda kalırıö lütfen olan arkadaşlar 8. Günlerini benimle paylaşabilir mi beni işe döndüğümde neler bekliyor vazgeçmem an meselesi ağlamak istiyorum ne zormuş hayali güzeldi gerçeğe dönünce panik sardı
Senin adına sevindim benim de 20 gün oldu. Sol göğsümde sertlik hissi daha çok var sağ gogsum daha benim gibi hissediyorum. Bunlar sende de oldu mu?Bugün 1.ay kontrolüm vardı doktorum zaten masaj vermemişti yumusamaya da başladılar istediğin gibi uyuyabilirsin ve istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi ayrica iz kremini 1 ay daha kullanıp bırakacakmısım sonra izler beyazlamaya başlıyormus bunu yeni öğrendim ayrıca kapsülden şüphelenmek için aynı yerin sürekli acıması ağrıması gerekiyormuş Allah korusun tabi ki
Benim sabah uyanınca sert oluyor gün içinde yumuşak yani elimi bastırınca epey icine çöküyor yürürken sallanmaya başladıSenin adına sevindim benim de 20 gün oldu. Sol göğsümde sertlik hissi daha çok var sağ gogsum daha benim gibi hissediyorum. Bunlar sende de oldu mu?
Ben de 1 ay bitince masaja basliycam kontrole gidince soyliycek.
Senin baya yumuşadı mı?
Benim sabah uyanınca sert oluyor gün içinde yumuşak yani elimi bastırınca epey icine çöküyor yürürken sallanmaya başladıözellikle 3 gündür epey yumuşadı bence 1 ay dolunca süreç hızlı ilerliyor bana öyle geldi
Evet canım olana kadar ayrı dert olduktan sonra sabretmek de ayrı çok şükür bu günleri de gördükOhhh ne güzel maşallah benim de az kaldı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?