Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün 1.ay kontrolüm vardı doktorum zaten masaj vermemişti yumusamaya da başladılar istediğin gibi uyuyabilirsin ve istediğin sütyeni kullanabilirsin dedi ayrica iz kremini 1 ay daha kullanıp bırakacakmısım sonra izler beyazlamaya başlıyormus bunu yeni öğrendim ayrıca kapsülden şüphelenmek için aynı yerin sürekli acıması ağrıması gerekiyormuş Allah korusun tabi ki

Allah korusun canım ben ikinci kontrolüme cumartesi gidicem kontrollerde sizin Dr ücret alıyor mu ben ilkinde hiç sormadım teşekkür edip cıkmıştım bu sefer sorsam mı bilemedim sizin işleyiş nasıl oldu

Allah korusun canım ben ikinci kontrolüme cumartesi gidicem kontrollerde sizin Dr ücret alıyor mu ben ilkinde hiç sormadım teşekkür edip cıkmıştım bu sefer sorsam mı bilemedim sizin işleyiş nasıl oldu
Canım doktor ameliyat ettiği bir hastanın kontrollerinde ücret almaz ayrıca ben hiç bir kontrolde ilk muayenede görüşmede ücret ödemedim özelde oldum

Ah canim hepiniz cok tatlisiniz. Ben 41 yasindayim ve 4 cocugum var. Keske seneler once yaptirabilseydim diye hayiflaniyorum. Sizler en ideal yaslarinizdasiniz. Bu yaslarinizin kiymetini bilin. Hic birseyi kendinize dert etmeyin hayattan zevk alin. Zaman oyle cabuk geciyor ki. Cicislerinizi de gule gule kullanin

Iz kremi nedir iyi geliyorsa bizde kullanalim canim ya

Maşallah aynı yaştayız canım gercek ten zaman cabuk geciyor

Benim bugün 34üncü günüm doktorum dikiş yerleri için yeni krem verdi 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var

Iz kremi nedir iyi geliyorsa bizde kullanalim canim ya
Contractubex iz kremi canım 2 sezeryan oldum hiç izim yok o zaman da bu kremi kullanmıştım hatta düzensiz kullandığım halde şimdi yine kullanıyorum 2 ay kullan ve bırak dedi bırakınca beyazlamaya başlayacak dedi kocaman birsey ben bunu 1 sene kullanırım diyodum 100 küsür lira verdim eczaneye

Arkadaşlar ameliyatıma 11 güm kaldı ve beni inanılmaz bi korku sardı.yıllardır hayalini kurdum şimdi her sey hazır ama ben çok korkuyorum.iş yerinde herkese yalan söylediğim için 1 hafa sonra döndüğümde hareketlerimden anlıcaklar diye ayrı bi panik olmaya başladım.ya hareket edemezsem kendimi toparlaymazsam diye düşünmekten uyku uyuyamaz oldum..tek sıkıntım iş

Olan bi arkadaşımla görüştüm hep kambur yürüyodum dik duramıyodum oturup kalkarken yavaş hareket ediyordum dedi kesin herkes anlıcak yalam söylediğim anlaşılırsa çok zor durumda kalırıö lütfen olan arkadaşlar 8. Günlerini benimle paylaşabilir mi beni işe döndüğümde neler bekliyor vazgeçmem an meselesi ağlamak istiyorum ne zormuş hayali güzeldi gerçeğe dönünce panik sardı

Merhaba ben de kimseye soylemedim. Yaptığın iş ağır değilse kimse bir şey anlamaz. Ben de 8. gün işe döndüm kimse bir şey farketmedi. O konuda için rahat olsun .

Canım tedirgin olman çok normal benim bugün 32.günüm bitti ben sınıf öğretmeniyim ve 42 öğrencim var cuma günü rapor alıp ameliyat oldum pazartesi okula gittim 3 günlük bir süreç oldu yavaş hareket ettim herkese bel fıtığı dedim boyut olarak zaten anlaşılmıyor iyi düşün iyi olsun ben kan görünce bayılan insanım ağrı kişiden kişiye değişiyor kış mevsimi olması ameliyat için süper bir zamanlama kendine güven şimdiden geçmiş olsun canım

Senin adına sevindim benim de 20 gün oldu. Sol göğsümde sertlik hissi daha çok var sağ gogsum daha benim gibi hissediyorum. Bunlar sende de oldu mu?
Ben de 1 ay bitince masaja basliycam kontrole gidince soyliycek.
Senin baya yumuşadı mı?

Benim sabah uyanınca sert oluyor gün içinde yumuşak yani elimi bastırınca epey icine çöküyor yürürken sallanmaya başladı özellikle 3 gündür epey yumuşadı bence 1 ay dolunca süreç hızlı ilerliyor bana öyle geldi

Ohhh ne güzel maşallah benim de az kaldı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…