• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çünkü Mcada bu doktor ile yüz yüze görüşmemiş. Telefonda sormuş ve daha doktora gitmesine 25 gün var. Doktor da bana gelene kadar bekleme, p.tesi genel cerrahiye git manasında söylemiş.
Bu arada medical park daki dr dan da cok memnun olan varmış zuzu napsak bide ona mi gelsen ki hem bize yakın buluşurduk

Beni takip eden kizlar fotolarima girip bakarmisiniz kesi izimi sizinde boylemi yoksa benimkimi gercekten boyle yorumlarinizi bekliorum
Canım geçmiş olsun baya yol kattetmişin benim daha 10.gün zamanla küçülme oluyor mu tecrübeli olarak ve kaç cc sizinki kas altı mı şimdiden teşekkürler

Kızlar dr um genel cerrahi görsün dedi memede ki sertlik için geciktirme hemen ptesi git dedi korktum ciddi bisey değil-dir umarim
canım kötü seyler getirme aklina bende oyle hissettim banada aynini soyledi bir gorün diye gidicem hala kistlerim vardi zaten onlardan diyorum ben gidicem en kisa zamanda

Canım geçmiş olsun baya yol kattetmişin benim daha 10.gün zamanla küçülme oluyor mu tecrübeli olarak ve kaç cc sizinki kas altı mı şimdiden teşekkürler
Canım bunu ben de bilmiyorum küçülecek mi yani ödemler gitti benim 35 gün bitti ama aşağıya daha inmedi benimki kas üstü 375 cc high profil inecek mi onu da bilmiyorum kavis yok hala herkes kas altı olmuş bir de çıplak bomba gibi ama kıyafetle belli olmuyor :deli:

Genel olarak bir şey sorucam benim 22 gün oldu ameliyatim. 325cc kas altı meme altı kesisi. Fakat göğüs uçlarım surekli dik artık aciyorlar da iyice hassaslasti böyle durum yaşayan var mı? Geçecek mi bu durum :/

Genel olarak bir şey sorucam benim 22 gün oldu ameliyatim. 325cc kas altı meme altı kesisi. Fakat göğüs uçlarım surekli dik artık aciyorlar da iyice hassaslasti böyle durum yaşayan var mı? Geçecek mi bu durum :/
Aynen öyle benimde.21.gündeyim ve 10 gündür aynı sorun.ilk 10 gün hissetmiyordum meme uçlarını.Şimdi hep adetmişim gibi:110:Normal ve geçecek ama o kısmını biliyorm.Sadece can sıkıyor

Uc kısmındaki hafif acı ve hassas olması gayet normal kızlar 3 ila 4 hafta boyunca bu tarz ağrılar görülmesi normal

Back
X