canım benide izlermisin benimde fotolarım varCanım beni de izler misin fotolarım var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benide izlermisin benimde fotolarım varCanım beni de izler misin fotolarım var .
Hiç bilmiyorum meducum ama ptesi gidip medical park da bi goruncem girmişken ordaki estetik cerrahi ile de bi gorsucem gözüm tutarsa belki ona yaptiririmNeden kendi bakmıyorki başkasına yönlendiriyor
Çünkü Mcada bu doktor ile yüz yüze görüşmemiş. Telefonda sormuş ve daha doktora gitmesine 25 gün var. Doktor da bana gelene kadar bekleme, p.tesi genel cerrahiye git manasında söylemiş.Neden kendi bakmıyorki başkasına yönlendiriyor
Bu arada medical park daki dr dan da cok memnun olan varmış zuzu napsak bide ona mi gelsen ki hem bize yakın buluşurdukÇünkü Mcada bu doktor ile yüz yüze görüşmemiş. Telefonda sormuş ve daha doktora gitmesine 25 gün var. Doktor da bana gelene kadar bekleme, p.tesi genel cerrahiye git manasında söylemiş.
Beni de izler misin canimBeni takip eden kizlar fotolarima girip bakarmisiniz kesi izimi sizinde boylemi yoksa benimkimi gercekten boyle yorumlarinizi bekliorum
Canım geçmiş olsun baya yol kattetmişin benim daha 10.gün zamanla küçülme oluyor mu tecrübeli olarak ve kaç cc sizinki kas altı mı şimdiden teşekkürlerBeni takip eden kizlar fotolarima girip bakarmisiniz kesi izimi sizinde boylemi yoksa benimkimi gercekten boyle yorumlarinizi bekliorum
canım kötü seyler getirme aklina bende oyle hissettim banada aynini soyledi bir gorün diye gidicem hala kistlerim vardi zaten onlardan diyorum ben gidicem en kisa zamandaKızlar dr um genel cerrahi görsün dedi memede ki sertlik için geciktirme hemen ptesi git dedi korktum ciddi bisey değil-dir umarim
Kas alti benim 295 cc alergan.bence kuculme yok odemler inio sadeceCanım geçmiş olsun baya yol kattetmişin benim daha 10.gün zamanla küçülme oluyor mu tecrübeli olarak ve kaç cc sizinki kas altı mı şimdiden teşekkürler
Canım bunu ben de bilmiyorum küçülecek mi yani ödemler gitti benim 35 gün bitti ama aşağıya daha inmedi benimki kas üstü 375 cc high profil inecek mi onu da bilmiyorum kavis yok hala herkes kas altı olmuş bir de çıplak bomba gibi ama kıyafetle belli olmuyorCanım geçmiş olsun baya yol kattetmişin benim daha 10.gün zamanla küçülme oluyor mu tecrübeli olarak ve kaç cc sizinki kas altı mı şimdiden teşekkürler

Inşallah kuzum seninde ciddi bisey değil-dir ama kesin git ihmal etmecanım kötü seyler getirme aklina bende oyle hissettim banada aynini soyledi bir gorün diye gidicem hala kistlerim vardi zaten onlardan diyorum ben gidicem en kisa zamanda
Merhaba siz büyütme ameliyatı oldunuz mu olacak mısınız?Kızlar dr um genel cerrahi görsün dedi memede ki sertlik için geciktirme hemen ptesi git dedi korktum ciddi bisey değil-dir umarim
Omer ekin mi acabaa?Bu arada medical park daki dr dan da cok memnun olan varmış zuzu napsak bide ona mi gelsen ki hem bize yakın buluşurduk
Olur canım beraber gidebilirizBu arada medical park daki dr dan da cok memnun olan varmış zuzu napsak bide ona mi gelsen ki hem bize yakın buluşurduk
Aynen öyle benimde.21.gündeyim ve 10 gündür aynı sorun.ilk 10 gün hissetmiyordum meme uçlarını.Şimdi hep adetmişim gibiGenel olarak bir şey sorucam benim 22 gün oldu ameliyatim. 325cc kas altı meme altı kesisi. Fakat göğüs uçlarım surekli dik artık aciyorlar da iyice hassaslasti böyle durum yaşayan var mı? Geçecek mi bu durum :/