- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
- 23
Protezleri 1 buçuk ay içinde mi çıkarttırdınız? Sizi rahatsız eden şey tam olarak neydi? Bu aralar internette sık rastlıyorum protezlerini çıkarttıran ve kesinlikle taktırmayın diyen insanlarabu beni korkutuyor gerçekten
Çok soru sorduk ama :) içinize sinmeyen bilgiler nelerdi?psikolojikti birde icime sinmeyen bir kac bilgi ögrendikten sonra tek derdim ciksrttirmak olmustu. cok sukur kurtuldum. sunu anlamis oldum ne psikolojik olarak ne de fizyolojik olarak bana göre degilmis. yoksa tabiki cok mutlu sekilde yasayanlar da var herkese saygim sonsuz.
Gercekten ogrendiginiz birkac bilgi neydi. Size onca zahmetten sonra protezlerinizi cikarttiran bilgileri cok merak ettim valla. Acik acik yazin nolur biz de ogrenelim sayenizde. Biz neyi kacirdik gozden acabaprotezler varken agridan ziyade icerde baski hissi hissediyordum hareket ediyor gibi rahatsiz edici bir baski hissi oluyordu. suanda protesler yok kol gucu gerektiren hareketlerde oyle bir baski hissi de olmuyor haliyle. ama kaslarda azda olsa bir hassasiyet hissediyorum nadir zamanlarda. suan cok yeni oldugu icin normal bu hissiyat. kaslar zamanla kendi kendine onarimini saglayacak tabiki. icerdeki dokularin iyilesmesi 6 ayi bulacak.
Tabiki :) bol su ve yürüyüş yapın ödemeler hızlı atsın doktorumun tavsiyesiydiKızlar mesela bu zamanda ameliyat oluyoruz ya yazın bikini giyilcek zamana kadar şekil oturur mu yumuşar mı sizce?
Kuzum ben de kullanıyorum. Ameliyattan 24 saat önce bırakırsan sorun olmaz demişti, ameliyattan çıktığım akşm tekrar devam etmiştim kullanmayaArkadaslar bende birsey sormak istiyorum iki gün sonra meme protezi taktircam anestezi uzmanına doğum kontrol hapı kullandığımız söylemedim bir sorun olur mu yarın dr arayip soracağım ama içim içimi yiyor ertelenirse diye
Kuzum ben de kullanıyorum. Ameliyattan 24 saat önce bırakırsan sorun olmaz demişti, ameliyattan çıktığım akşm tekrar devam etmiştim kullanmaya
Kuzum ben de kullanıyorum. Ameliyattan 24 saat önce bırakırsan sorun olmaz demişti, ameliyattan çıktığım akşm tekrar devam etmiştim kullanmaya
Kızlar bugün tam 1 hafta oldu. Kontrole gittim her şey iyiymiş, haftaya bantları çıkaracakmış doktorum. Albümüme ekleme yaptım şimdi fotolarını çekip
Beni izlersen görebilirsin canımFotograflarin
Allah sifa versin insallah kötü bisey degildirHerkeze merhaba bugün genel cerrahi randevum var kızlar meme derken kuyruk sokumumda kocaman bi beze farkettim inanın memeyi unuttum o kadar moralim bozuldu ki bakalim neymiş ne değilmiş anlarız muayenede rabbim sağlık versin de gerisi boş
Çok geçmiş olsun kuzucum umarım ciddi bir şey değildirHerkeze merhaba bugün genel cerrahi randevum var kızlar meme derken kuyruk sokumumda kocaman bi beze farkettim inanın memeyi unuttum o kadar moralim bozuldu ki bakalim neymiş ne değilmiş anlarız muayenede rabbim sağlık versin de gerisi boş
Merhaba kuzum kuyruk sokumu kemiğim yamukmus doğuştan bende bi anda 10 kilo birden verince meydana çıkmış dik otur kaykılma dedi memedeki bezelerde önemsiz dedi ama bi usg görelim dedi estetik cerrahi de 320 350 cc takarız dedi biraz ufak sanki tatmin olmadım kuzu sonuçta inecek onlar bilmiyorum bende durum buAllah sifa versin insallah kötü bisey degildirhaber edersin
Kuzum ciddi bise değil kuyruk sokumu kemiğim yamukmuş zayıflayınca da meydana çıkmışÇok geçmiş olsun kuzucum umarım ciddi bir şey değildir
Beni izler misin albümüm varAlbümüm var . Ve albümü olan kişileri izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?