Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bir de kas altı ameliyat oldum ve kol kası gerektiren hareketlerde ağrım oluyordu demişsiniz. Evet kas altı olunca, kaslar kesiliyor haliyle ve bu yüzden göğüs kaslarını kullanmamızı gerektiren hareketlerde ağrı olması normal. Hatta bir doktor bana "ameliyatın üzerinde yıllar geçse bile göğüs antrenmanı yaparsan ya da göğüs kaslarını zorlayacak şeyler yaparsan ağrın olabilir" demişti. Şimdi siz 2.ameliyatı olup protezleri çıkarınca o kaslar kesildiği ile kalıyor. Protezler çıkarıldıktan sonra kesilen kaslar kısmen de olsa onarılıyor mu? Bunu doktorunuza sordunuz mu?

Çok soru sorduk ama :) içinize sinmeyen bilgiler nelerdi?

protezler varken agridan ziyade icerde baski hissi hissediyordum hareket ediyor gibi rahatsiz edici bir baski hissi oluyordu. suanda protesler yok kol gucu gerektiren hareketlerde oyle bir baski hissi de olmuyor haliyle. ama kaslarda azda olsa bir hassasiyet hissediyorum nadir zamanlarda. suan cok yeni oldugu icin normal bu hissiyat. kaslar zamanla kendi kendine onarimini saglayacak tabiki. icerdeki dokularin iyilesmesi 6 ayi bulacak.

Arkadaslar bende birsey sormak istiyorum iki gün sonra meme protezi taktircam anestezi uzmanına doğum kontrol hapı kullandığımız söylemedim bir sorun olur mu yarın dr arayip soracağım ama içim içimi yiyor ertelenirse diye

Gercekten ogrendiginiz birkac bilgi neydi. Size onca zahmetten sonra protezlerinizi cikarttiran bilgileri cok merak ettim valla. Acik acik yazin nolur biz de ogrenelim sayenizde. Biz neyi kacirdik gozden acaba

Kızlar bugün tam 1 hafta oldu. Kontrole gittim her şey iyiymiş, haftaya bantları çıkaracakmış doktorum. Albümüme ekleme yaptım şimdi fotolarını çekip

Kuzum ben de kullanıyorum. Ameliyattan 24 saat önce bırakırsan sorun olmaz demişti, ameliyattan çıktığım akşm tekrar devam etmiştim kullanmaya

Herkeze merhaba bugün genel cerrahi randevum var kızlar meme derken kuyruk sokumumda kocaman bi beze farkettim inanın memeyi unuttum o kadar moralim bozuldu ki bakalim neymiş ne değilmiş anlarız muayenede rabbim sağlık versin de gerisi boş

Allah sifa versin insallah kötü bisey degildir haber edersin

Çok geçmiş olsun kuzucum umarım ciddi bir şey değildir

Allah sifa versin insallah kötü bisey degildir haber edersin
Merhaba kuzum kuyruk sokumu kemiğim yamukmus doğuştan bende bi anda 10 kilo birden verince meydana çıkmış dik otur kaykılma dedi memedeki bezelerde önemsiz dedi ama bi usg görelim dedi estetik cerrahi de 320 350 cc takarız dedi biraz ufak sanki tatmin olmadım kuzu sonuçta inecek onlar bilmiyorum bende durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…