Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Beni izler misin canim

Kızlar ben geldim doktordan,muayene etti çok şükür hersey yolunda dedi kapsül falan yok Yani ağırlık kaldırırken zorlamış olabilirmişim 6 ay iyileşme sürecin var olacak böyle ağrıların dedi durum şimdilik böyle

Sevindim canim tekrar gecmis olsun :)

Geçmiş olsun canim allah korusun hepimizi kapsulden

Beni izlermisin cnm aynı işlem banada yapılacak 25 subatta

Kızlar yaa benim operasyon olalı 1 buçuk ay oldu 325 taktırdım şimdi gözüme minik görünüyorlar:) 2. Operasyonu düşünüyorum resmen dr a bile söyledim kontrolümde:) oof bu nasıl bir psikolojiii

Kızlar yaa benim operasyon olalı 1 buçuk ay oldu 325 taktırdım şimdi gözüme minik görünüyorlar:) 2. Operasyonu düşünüyorum resmen dr a bile söyledim kontrolümde:) oof bu nasıl bir psikolojiii
İnsanın yaptırdıkça yaptırası geliyor sonu yok valla :)

Senin adına çok sevindim darısı başıma inşallah fotoğrafını gorebilirmiyim

Selam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum

Hangi doktora oldun acaba devletmi özel mi ben devlet istiyorum ama iyi bi doktor istiyorum önerin varmı

Kızlar bende istyorum ama özele bütçem yetmiyor devlette olup doktor önerisi olan varmı birde kas altımı kas üstümü karar veremiyorum

Valla olabildince büyük yaptir derim sonradan vah vah dememek icin simdiki aklim olsa bilgim olsa en az 450cc isterdim

Ne diyon kuzum sen ya. Benim de 325 ben de mi ayni seyi dusunecem inanamiyorum

Merhaba gerçekten mi ya ben de gün aldım henüz olmadım ama vazgeçmek üzereyim burda forumda yazılanları okudukça 2 küçük çocuğum var bi de onlarla ilgilenmek ev işleri hiç bişey eskisi gibi olmuyor mu yani

Son düzenleme:
Kizlar hepimiz buyuk istiyoruz da. Bir de vucut yapimiz ortada. Ben buyuk istiyorum deyince hemen hop buyuk takilmiyor. Vucudumuza proporsiyona gogus kafesi genisligine o buyuklugu kaldirabilir mi vucut ona gore. Ben de buyuk istiyordum ama 1. Dr dedi ki bundan daha buyuk takarsam sarkik memeye girer boyutu dedi
2. Dr 325 takti ona ragmen zorlu bir surec gecirdim. Ilk gunler nefes alamiyorum diye bagirdim daha buyuk olsaydi napardim ben

Valla ben 46 kiloyom 300 ccde karar kıldım sonradan pişman olmakta. Korkuyorum ama vücuduma abes kaçmasındanda korkuyorum açıkçası çok zayıfım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…