Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yara izimi paylaştım bakabilirsiniz. Takip ettiğim kişiler görebilir . Resmi olmayanları takip etmiyorum kızlar

Benim yara izlerim cok berbat uc ay olmasina rahmen dun olmus gibi izlerim acaba sigaradanmi gecmioki tabi doktorunda hatasi buyuk
İzler için sigara sebep oluyo diyorlar sizinde ondan olabilir dr un hatasını bilmiyorum ama dün tahllilerim için gittiğim hastanede her dr sordum hepsi aynı şeyi dedi bakalım tutabilicek miyim kendimi

Kizlar aksam fotograflarimi yuklucem 1.5 ay arayla ayni yerden kesi yapildi izlerim yok denecek kadar az. Tamamen hekim ile alakali bir durum yara izi meselesi. Sonucta estetik operasyon yapiliyo estetik durmayacak izler doktorun eseri oluyor. Dikisin estetik dikis atilmasi önemli.

Kızlar mesela bu zamanda ameliyat oluyoruz ya yazın bikini giyilcek zamana kadar şekil oturur mu yumuşar mı sizce?

Kızlar merhaba ben 4.ayın içindeyim yaklaşık son bir haftadır sol göğsümde şiddetli bir yanma başladı,arada iğne batıyor gibi oluyor ve genel olarak acı hissi var.Uçları her ikisinin de hassas fakat sol taraf dokundugumda genel olarak acıyor. Böyle birsey yasayan var mı aranızda ? Kapsül oluşumundan korkuyorum ilk günden beri sol göğsüm diğerine göre daha sertti halen de öyle. Elle anlamam mümkün mü acaba ? Bilgisi Olan varsa yardımcı olabilirse çok memnum olurum şimdiden teşekkürler.

Normalden farkli bir agri icerde kasilan bsy varmis gibi bir his varmi? Kapsul 4 evre oluyor bazi kapsuller 1.ve 2. Evre oldugu zaman anlasilmayabiliyor ancak hekim kontrolle anlayabilir kapsulu. 3. Ve 4 . Evre kapsul sekil bozuklugu da vermeye basliyor disardan da belli oluyor zaten

Yani zaten normalden farklı bir ağrı var. Koltuk altıma doğru olan tarafta özellikle sol tarafta özellikle dokununca acıyor Yani normal mi bu ? Sağ tarafıma elliyorum hiç acı falan yok. Çok gerginim tuhaf bir his doktoruma yazdım dönüş yapmadı haftasonu olduğu için aramadım yarın aramayı düşünüyorum

Yarin bir ara kacinci ayindasin ve kontrollere duzenli cagiriyo mu hekim? Mutlaka aksatmadan gidilmesi gerek kontrollere. Mumkunse bir randevu talep et bi kontrol etsin doktor. Neyin nesiymis bu agri. Kas ustu oldugu icin kapsul ihtimali kas altina gore daha yuksek bir ihtimal ama bilemeyiz yine de

Hangi doktora yaptirmistin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…