Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sordum ama bana sadece bu risk var dedi herkes için böyle dedi
Hayir herkes icin boyle bir risk yok. Eger operasyonu meme basindan yapmayi planliyorsa o baska tabi. Hos bazi hekimler meme basi operasyonlarini bile basariki sonuclandiriyor ona ragmen sut verebiliyorsunuz. Ama her zaman bir risk var meme basinda tabi. Meme altindan yada koltuk altindan yapilan operasyonlarda sut bezleri ve meme dokusuyla isi olmuyo doktorun. Yanlis bilgi verilmis size

Arkadaşlar benim arkadaşım ameliyt oldu 2 sene sonra hamile kaldı gayette emzirdi.emzirememe eskidenmiş.doktorum meme başından oömayavağı için süt kanallarıyla işi olmadığını iyi bi doktorun garanti verebileceğini söyledi.bu konuda bence iyi araştırma yapın bede gram tereddüt yok doktorun yöntemi ve tecrübesi önemli olan

Bir tane daha doktor var araştırma hastanesinde ona da danışacağım ilk görüştüğüm doktor böyle bir riskten bahsetmedi ama bu son görüştüğüm böyle dedi ve aşırı tedirgin oldum açıkçası ve tedirgin olmalısın zaten dedi bana Bende internette araştırıyorum fakat hiç emzirme sıkıntısı yaşamış birine rastlamadım

Benim fotolarima bak 49 kilo 160 boy 200 cc bende 300 gibi duruyordu :)
Gerçekten 200 e göre çok büyük duruyorlarmış :)hala çıkarttırdığınıza inanamıyorum oda bi cesaret :) 300-325 dicem doktora en güzeli hangisi olcaksa onu koysun benim göğüs çeperim geniş boyumda 1.69 en uyumlu hangisi olcaksa koysunlar valla yorıdum düşünmekten son 5

Göğüs çeperi derken göğüs altı ölçünüz kkaç benim 73 göğüs çevrem 75 ti dokum yoktu yani boyum 162 kilom 47 350cc kondu göğüs çevrem 87 oldu çok büyük olmado boyunuz da uzun 300 küçük gelebilir dokunuz azsa

Tam olarak ölçüsünü bilmiyorum ama doktorda ölçümlerin yapıldığında 325 e kadar müsait demişti 275-300 arası doğal ve uygun olur ameliyat esnasında belli olur kaç takıcağım dedi.küçük olmasından korkuyorım iki balon gibi dursunda istemiyorum.dokum yok denecek kadar az elimle kavradığımda avcumu dolduracak kadar diyim

Acaba emzirmeden sonra gogusleri deforme olup sarktimi arkadasinizin ... benim en buyuk korkum bu suan cocuk olurda tekrar cirkin bir gogus haline gelirmi

Merhabalar
Doktorunuz kim acaba bencede size yanlis bilgi verilmis emzirme konusunda ben hem diklestirme hem protez takildi lolipop seklinde kasalti oldu doktorum bana sut kanallarina dokunmuyorum bir sorun olmaz dedi bence doktor cok onemli bende devlet hastanesinde oldum ama profesordu. Gorusmede 325 veya 350 cc takarim dedi ama ameliyatta is degismis diklestirmede oldugu icin 250 cc taktim buyugu seni zorlardi dedi bende 170 55 kiloyum evet kucuk ama doktorunda bir bildigi vardir diye dusunuyorum en basta saglik diyelim.

Umarim hersey istediginiz gibi olur bol sans diliyorum :)

Masallah kuzum seninkiler yinede avucunu dolduracak kadar varmis. Ameliyat olmadan once soyle anlatayim
Yemeklere bi cimdik tuz atilir ya hah benimkiler de bi cimdik kadardi

Kızlar yarın 40 gün bitecek ama bana göğüslerim küçük gelmeye başladı 375 cc high profil kas üstü birazcık dokum vardı nasıl küçük geliyor anlamıyorum sanki eski halinden az büyük gibi gelmeye başladı bi de öyle çok az yumuşadı üzülmeye başladım ya aşağı ne zaman inecek kas üstü farklı mi ilerliyor

Bende devlette yaptırmak istiyorum şuan devletin verdiği fiyat bile bütçemi zorluyor açıkçası görüştüğüm doktor profesör değildi ama öğretim görevlisiydi ileride bir gün ben emziremiyorum neden diye gelmemen için önceden söylüyorum bu bir risk dedi. Diğer doktorla da görüşüp ne dediğini yazacağım buraya kafam karıştı göğüsüm aşırı küçük belki yaptırmadan bile emziremiycem bilemiyorum ki ama yaptırmak için evlenmeyi beklemek istemiyorum..

Siz kucultme mi yaptiracaksiniz? Meme dokunuzun bir bolumunu alacaklari icin emzirememe riski olabilir tabi ama buna garanti veren hekimler de var bekar bir cok genc kiz kucultme operasyonu yaptirabiliyor.

Merhaba uzun zmn düşündükten sonra bende meme büyütme operasyonu oldum sizinle aynı zamanlar yaptırmışız 2,5 ay oldu.operasyon sonrası ağrı sızı anlamında çok bişeyler yaşamadım ama sanırım bende psikolojik tarafını yaşıyorum.sizden ricam çıkartmayla ilgili yaşadıklarınızı biraz paylaşır musunuz ben dr umla konuştum 3 ay bekleyelim en sağlıklı olanı bu dedi hastanede kaldınız mı basit bi operasyon mu iyileşme süreci nasıl oldu sargı ve dren kullanıldı mı çok soru sordum ama tecrübeli birinden öğrenmem lazım

Fotolarda baya iyi canım daha da mı küçüldü

Hayir doktor vucut yapiniza meme dokunuza gore karar veriyor maalesef o bizlerin karari ile olmuyor. Kas alti kaymaz doktorunuza da bir danisin derim :)

Ben niğde devlet hastanesinde enis merte gittim kas altı kayar kas üstü kaymaz dedi bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…