Doktorum bana da kas altı oynayabilir zamanla kas hareketlerinden, kas üstünde bu olmaz demişti.Ben niğde devlet hastanesinde enis merte gittim kas altı kayar kas üstü kaymaz dedi bilemedim şimdi
Doktorum bana da kas altı oynayabilir zamanla kas hareketlerinden, kas üstünde bu olmaz demişti.
Canım bende de 375 kas üstü var 3.ay itibariyle gayet yumuşamış duruma geldiler küçülme söz konusu değil ödemler iniyor kendini saldıkça daha güzelleşecekKızlar yarın 40 gün bitecek ama bana göğüslerim küçük gelmeye başladı 375 cc high profil kas üstü birazcık dokum vardı nasıl küçük geliyor anlamıyorum sanki eski halinden az büyük gibi gelmeye başladı bi de öyle çok az yumuşadı üzülmeye başladım ya aşağı ne zaman inecek kas üstü farklı mi ilerliyor
Hangi şehirde yaşıyorsun ?Ya bende yaptırmak istiyorum devlette önereceğiniz doktor varmı
Canım tamam hala 75 c sütyen takıyorum ama sanki iyice küçüldü gibi geliyor bir avuç kaldılarFotolarda baya iyi canım daha da mı küçüldü
Endişeliyim bir avuç kaldılar sanki yaCanım bende de 375 kas üstü var 3.ay itibariyle gayet yumuşamış duruma geldiler küçülme söz konusu değil ödemler iniyor kendini saldıkça daha güzelleşecek
Kesinlikle öyle insanın gözü doymuyor:)İnsanın yaptırdıkça yaptırası geliyor sonu yok valla :)
Benim gözüme inanılmaz küçük görünüyor boşuna operasyon oldum gibi hİssediyorum ne yazık kiNe diyon kuzum sen ya. Benim de 325 ben de mi ayni seyi dusunecem inanamiyorum
Realself.comKızlar bir site vardı yabancı before after görüntüler vardı hangi siteydii
İnşallah her sey istediğin gibi olur canım zaman çabuk geciyorKizlarr yarin ameliyat oluyorum sonunda beklenen gun geldi catticok heyecanli degilim nedense olsa da bitse modundayim. Dualarinizi eksik etmeyin
Bende son gun cok durdundum hatta guzelce uyumustum dumur oluyor insan herhalde. Hayirlisiyla gir cik insallahKizlarr yarin ameliyat oluyorum sonunda beklenen gun geldi catticok heyecanli degilim nedense olsa da bitse modundayim. Dualarinizi eksik etmeyin
Eskisinden daha çok seviyorum dahada oturdu dahada benim memem oldu sanki diyor hahahAcaba emzirmeden sonra gogusleri deforme olup sarktimi arkadasinizin ... benim en buyuk korkum bu suancocuk olurda tekrar cirkin bir gogus haline gelirmi
hadi ya
Sizin kaç cc ydi?Benim gözüme inanılmaz küçük görünüyor boşuna operasyon oldum gibi hİssediyorum ne yazık ki
İnşallah sağlıkla canım aramıza geri gelirsin iyi haberlerini bekliyoruzKizlarr yarin ameliyat oluyorum sonunda beklenen gun geldi catticok heyecanli degilim nedense olsa da bitse modundayim. Dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?