- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
- 23
En son 16 bin oldugunu duymustum suan ne fiyatlar?Bende izlermisiniz acaba
Benim de 200 dü :)Kizlarr ne diyorsunuz yaaaa 250 cc benimde allah askina
İzledimBende izlermisiniz acaba
Resmim var canim izleyebilirsinResmin Yok Rodolfo resim yüklersen izleyebiliriz
Evet rodolfo bende böyle ters bi etki yapıcağını hiç düşünmemiştim Yani çok isteyerek yaptırdım 2 yıldan fazla düşündüm ani bi karar da değildi aslında.Ama sonrasında benimseyememe durumunun olucağı hiç aklıma gelmezdi.burda forumu da zmn zmn okuyordum herkes çok memnundu öyle olur diye düşünmüştüm.bu arada görüntü olarak herşey normal hatta güzel oldu çok şükür ama psikoloji çok önemli arkadaşlar ben böyle yorumlar okusaydım birkaç kere daha düşünürdüm.Uyandiginda gogus kafesinde agirlik hissediceksin. Bikac gun ytaktan kendin dogrulamayacaksin sirtindan destek verip birilerinin destek vermesi gerekir. 4. - 5. Gunden sonra yavas yavas azalicak herkesin bunyesi farkli burda yazan seyleri oluyunca bende cok korkmustum ama korktugum gibi olmadi operasyon sonrasi :) onemli olan sonrasinda protezleri benimseyebilmek
Cokk rahat geciyor bence sadece uyanirken insan usuyor bi de kalkarken sikinti oluyor baska da hicc bi problem yok caninizi sikmayin sakinbello e brutto nasılsınız ameliyattan sonra nasıl hissettiniz cumartesiye çok az kaldo narkozdan uyanışta noluyor çok korkuyorum
Dual plan ne demek oluyor tam? Bana da bir doktor bahsetmişti bundanYani ben hemşireyim sadece kendi doktoruma değil pek çok doktora sordum ve hepsi yanılıyor olamaz diye düşünüyorum:)evet büyütme 275 cc takıldı,kas altı.daha doğrusu dual planda yapıldı
Dual plan yapıldı bana.protez üst kısımda kas altında altta kas üstünde oluyor doğal görünüm için tavsiye ediliyormuş bu yöntem.Birde az da olsa doku olması gerekiyormuş.Dual plan ne demek oluyor tam? Bana da bir doktor bahsetmişti bundan
Cok normal. Krem yada bebe yagiyla hafif hafif ovun goguslerinizi bastirmadan ustten ustten. Deri gerildigi icin oluyor. Hem catlak olusumunu da önler bebe yagi suruyordum ben ara araKızlar benim göğüslerim aşırı kaşınıyor, bant yerleri, uçları, kenarları her yeri .ne yapmalıyım sizce nedem oluyor olabilir
Üst kas altı,alt kas üstünde.Yani memenin doğal damla görüntüsü alması hedefleniyor.üstü kas ezerken altta protez serbest kalıyor.Ama senin için önemli olan spor mevzusu bunda da engel.çünkü yine kol kası altında oluyor bi kısmıDual plan ne demek oluyor tam? Bana da bir doktor bahsetmişti bundan
İzlemeye aldım sizi. Bakabilirsiniz 250 cc benimKaç cc taktırdınız acaba fotoğrafları görebilme şansım var mı? İzlemeye alır mısınız ? İlk gittiğim doktor bana meme dokum çok küçük olduğu için daha doğal durması açısından damla önerdi sizinki nedir?
Beni de izler misinizİzlemeye aldım sizi. Bakabilirsiniz 250 cc benim
Agri 1 hafta surdu ama zor bir surec tatli bir surecHımm ilk defa duyuyorum sizden ağrılı oldu mu peki ameliyat sonrası zor bir süreç miydi
Benim için sporun hayati öneme sahip olduğunu doktora bastıra bastıra söyledim. Tamam sana dual plan yapıcaz dediÜst kas altı,alt kas üstünde.Yani memenin doğal damla görüntüsü alması hedefleniyor.üstü kas ezerken altta protez serbest kalıyor.Ama senin için önemli olan spor mevzusu bunda da engel.çünkü yine kol kası altında oluyor bi kısmı
Sporcular için fasya altını yani zar altını öneriyorlar ancak yapan bir cerrah bulmak zor,pek çok hekim yapmıyor ki bu yöntemde pek çok ameliyat yapmış birini bulmak lazım çünkü zar 1mm lik bir zar ve parçalanabilir nihayetinde.Kas üstü olunca ilerde kapsül oluşma riski ve kilo vermeye bağlı dalgalanma riski de oluyor.Dual planda da zaten derinin inceliğine bağlı olarak protez kenarını vs hissedebiliyorsun.çünkü altı kas üstünde.Ben dual planda oldum biliyorsun ve hekimime de çok güveniyorum,sporun sıkıntı olabileceğini o da üstüne basarak söyledi.Aslında her yöntemin kendi içinde handikapları var.Ama dual planda olan biri olarak ve çok da araştırdım spor hayati önem taşıyorsa senin için riskleri alarak kas üstüne yönel.Fasya altı yapan bir hekim bulabilrsen güveneceğim çok daha ideal olur.Sarkma meselesine gelince benim gözlemlediğim pek çok protezin yönteme bakılmaksızın 7-10 yıl arasında revizyona geldiği.Çünkü nasıl doğal meme sarkıyorsa slikonlu memede sarkıyor.Benim için sporun hayati öneme sahip olduğunu doktora bastıra bastıra söyledim. Tamam sana dual plan yapıcaz dedi
Sporcular için uygun tek yöntem kas üstü mü? Bu instagramda gördüğümüz meme protezi olmasına rağmen çılgınca hareketler yapan bodyciler falan hep kas üstü mü taktırmıştır?
Ya kas üstü deyince benim aklımda hiç güzel imgeler uyanmıyor. Sanki genç yaşta sarkacak gibi... Biliyorsunuz kas üstü protez normal, doğal meme dokusu gibi kasın üstünde olduğundan sarkıyor zamanla. Bir de kas üstü olunca çok yapay durmasından, silikonun elle hissedilmesinden korkuyorum.
Çok teşekkür ederimMerhaba benim 2,5 Aydan fazla oldu dikiş yerleriniz iyileştiği içinde sızlıyor olabilir göğüsleriniz de regl olucaksanız ağrıyor olabilir benim göğüs yanlarımda hala sızlamalar oluyor orada ödem varmış onlardan olur demişti dr um.böyle durumlarda yazıyorum dr um sağolsun ilgileniyor isterseniz sizde bi sorun.
Tamamdır çok teşekkür ederimCok normal. Krem yada bebe yagiyla hafif hafif ovun goguslerinizi bastirmadan ustten ustten. Deri gerildigi icin oluyor. Hem catlak olusumunu da önler bebe yagi suruyordum ben ara ara
Doktora sordum şimdi. Aktardan sarı kantaron yağı alın onu sürün iyi gelir dedi. Öyle yapıcam bakalımKızlar benim göğüslerim aşırı kaşınıyor, bant yerleri, uçları, kenarları her yeri .ne yapmalıyım sizce nedem oluyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?