- 28 Ocak 2018
- 33
- 8
- 6
- 35
Seninki çok iyi duruyo ama değin gibi biraz daha büyük olsa iyi olur resimlerinde gayet iyi duruyor (;Büyük cesaret valla eger dokun varsa yaptir derim ama biraz belim agirabilir sonucta 1kg biniyo gögüslere bide sarkma olur diyolar bide eger sisman gösteriyo
Ama ciplakkende ic camasirlan yada bikiniylen baya dikkat cekici olur
Iyi yönleride var kötü
Benim ama simdiki aklim olsa 450cc felan derdim
Geçen martta yaptırmıştı 1 sene oluyor nerdeyse. Bence görüntü olarak büyük ama çok güzel yani özellikle sütyen taktığını görmedim bayadırNezaman yaptırdı memnunmu acaba
Instagramı var ama ona sormadan atmam yanlıs olur, ama şöyle diyim benim de 425 cc var ben bile daha büyük olabilirdi diyorum, yani sonu yok bu isinResmi Varmi sizde yani 800 kafam karışık bu konuda şimdi birde evlilik var önümde evlenmeden yaptiriyim diyorum
Sizin resminiz Varmi pekiInstagramı var ama ona sormadan atmam yanlıs olur, ama şöyle diyim benim de 425 cc var ben bile daha büyük olabilirdi diyorum, yani sonu yok bu isineğer vücudunuz kaldırıyorsa büyük göğüs cok cekici ve kadınsı, istiyorsanız hic durmayın derim :)
Var, izledim sizi, albümden bakabilirsinizSizin resminiz Varmi peki
Canım benim kas üstü biliyorsun 4.aydayım geçen voleybol maçı yaptık kızlarla sol göğsüm yaklaşık bir hafta çok fena acı,Ağrı yaptı. Doktorumla görüştüm henüz iyileşme sürecindesin dedi.Bende spor yapıyorum birsey olmuyor ama voleyboldan çok kötü oldum.Yeni geçiyor.Arkadaslar sunu kesfettim ben yaklasik ameliyat olali bes bucuk ay olmustur dumballlarla spor yapiyorum sikinti olmuyo cok hafif agirlik ama sinav cektigim zaman gogsumde agri sizi olustu ve gece boyu uyuyamadim .. göğüs ve kol kasları için spor şuan erken sanırım( Demekki hala iyileşemedi kaslar
425 cc seninki sana çok yakışmış gerçekten iyi ve diri duruyor (;Var, izledim sizi, albümden bakabilirsiniz
teşekkür ederim:) 425 cc, kas üstü benimki. Kendi dokum da vardı ameliyat öncesindeKaç cc seninki sana çok yakışmış gerçekten iyi ve diri duruyor (;
Ne kadar oldu peki yumuşamasını bekliyorum demişsin çok mu sert oluyorteşekkür ederim:) 425 cc, kas üstü benimki. Kendi dokum da vardı ameliyat öncesinde
10 gün oldu benim, şuan aşırı dik ve sertler, yumuşması sanırım 3.-4. Ayda oluyormuş büyük kısmı. Onun dışında kolay gecti sürec benim icinNe kadar oldu peki yumuşamasını bekliyorum demişsin çok mu sert oluyor
Sana kendi resimlerimi göndermek istedim ama gönderemiyorum bir türlü belki bir fikir verirsin diye10 gün oldu benim, şuan aşırı dik ve sertler, yumuşması sanırım 3.-4. Ayda oluyormuş büyük kısmı. Onun dışında kolay gecti sürec benim icin
Albüm oluşturabilirsiniz, böylelikle yorumlayabilirim :)Sana kendi resimlerimi göndermek istedim ama gönderemiyorum bir türlü belki bir fikir verirsin diye
Gercektenmi nasıl durur sizceSizin baya göğüs dokunuz var, benim bu kadar değildi. Bence çok rahat 500 leri alır dokunuz
Bence 500ün üzeri de olabilir çünkü dediğim gibi göğüs dokunuz baya var. Tabi doktor daha iyi bilir ama büyük göğüs yakısır sizeGercektenmi nasıl durur sizce
Yok ya seninki çok güzel doğal görünüyor bizimkinde doğallaşsaBüyük cesaret valla eger dokun varsa yaptir derim ama biraz belim agirabilir sonucta 1kg biniyo gögüslere bide sarkma olur diyolar bide eger sisman gösteriyo
Ama ciplakkende ic camasirlan yada bikiniylen baya dikkat cekici olur
Iyi yönleride var kötü
Benim ama simdiki aklim olsa 450cc felan derdim
Merhaba benim 505cc izleyip bakabilirsinizGercektenmi nasıl durur sizce
Izlemeye aldım ama göremiyorumMerhaba benim 505cc izleyip bakabilirsiniz
Sizin beni izlemeniz lazımMerhaba benim 505cc izleyip bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?