- 28 Ocak 2018
- 33
- 8
- 6
- 35
Evet bazı hareketlerde göğüs sızlama yapıyo onun haricinde bi sıkıntı yok bi süre beklicez :))Canım benim kas üstü biliyorsun 4.aydayım geçen voleybol maçı yaptık kızlarla sol göğsüm yaklaşık bir hafta çok fena acı,Ağrı yaptı. Doktorumla görüştüm henüz iyileşme sürecindesin dedi.Bende spor yapıyorum birsey olmuyor ama voleyboldan çok kötü oldum.Yeni geçiyor.
Eylülde yaptırdım izledim sizi505 cc sıkıntı Varmi şuan yaptırali nekadar oldu
Seninki hiç silikonmus gibi durmuyo önceki hali nasıl peki onun fotoğrafı Varmi iyi olmuş 5 ay için iyi ağrın sizin VarmiEylülde yaptırdım izledim sizi
yok benim hiç ağrım olmadı eski hali yok maalesefSeninki hiç silikonmus gibi durmuyo önceki hali nasıl peki onun fotoğrafı Varmi iyi olmuş 5 ay için iyi ağrın sizin Varmi
Beni de izler misiniz :)Eylülde yaptırdım izledim sizi
Böyle olması güzel ama doğal gibi galiba bende 500 taktircam ne çok ne az sende ki gibide durur kaskatı kesilmesindense biraz sallanmasi iyi olur (;Hiçbir sıkıntım yok spora da başladım tekrar sadece koşarken sallanıyor :)
Sen nerde yaptırdın ya bunu gördüğüm en iyi implant (; gerçekten iyi maasallah diyelim nazarimiz değmesin peki emzirmede falan sıkıntı olacakmiMerhaba benim 505cc izleyip bakabilirsiniz
Beni de izler misiniz :)
Merhaba 2 gün sonra bende ameliyata giricem hala cc de kararsızım beni de izler misiniz:)Hiçbir sıkıntım yok spora da başladım tekrar sadece koşarken sallanıyor :)
Doktorunun adını ve yerini vermen mumkunmu galiba doktorumu buldumdaSen nerde yaptırdın ya bunu gördüğüm en iyi implant (; gerçekten iyi maasallah diyelim nazarimiz değmesin peki emzirmede falan sıkıntı olacakmi
Teşekkürlerr canım polytech marka Naci çeliğe ameliyat oldum ama keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum 650 falanSen nerde yaptırdın ya bunu gördüğüm en iyi implant (; gerçekten iyi maasallah diyelim nazarimiz değmesin peki emzirmede falan sıkıntı olacakmi
Beni de izleyebilirmisinTeşekkürlerr canım polytech marka Naci çeliğe ameliyat oldum ama keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum 650 falan
Tam karar verdim diyorum sen sim 650 diyorsun (; bnm gene kafam karıştı (;Teşekkürlerr canım polytech marka Naci çeliğe ameliyat oldum ama keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum 650 falan
Mesaj attım sizeTam karar verdim diyorum sen sim 650 diyorsun (; bnm gene kafam karıştı (;
Beni de izler misinizzMerhaba benim 505cc izleyip bakabilirsiniz
merhaba benide izlermisiniz :)Teşekkürlerr canım polytech marka Naci çeliğe ameliyat oldum ama keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum 650 falan
Ben amelyata girene kadar içtim bi sıkıntı olmadıKızlaaaar cumartesi ameliyat oluyorum 3 gündür sigara içmiyodum biraz önce dayanamadım içtim bir tane.bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?