Ay çok merak ettim gizoş benide takip edermisinMesaj attım size
O nasıl birşey takip edermisin beni çok merak ettim benim kas altı ama başımıza gelmez diye birşey yokGöğüs içi dalgalanmanın resmini yükledim. 250 cc kas üstü 7 ay oldu ameliyat olalı. Halaa geçmedi dalgalanma
Beni de takip eder misinnGöğüs içi dalgalanmanın resmini yükledim. 250 cc kas üstü 7 ay oldu ameliyat olalı. Halaa geçmedi dalgalanma
Tesekkur ederim aslında bnde memnunum ama biraz nisanliminda etkisi var buyutmemde oda istiyo kötü olacağını sanmıyorum 600 taktircam galibaBenim normal hali bunun 4 te 1 i kadar maşallah sizin gene çok iyi ameliyat bile olmasanız güzel bence benim bu kadarcık olsa daha ne isterim ya Korkuyorum vazgeçtim ameliyattan istiyorum da ama deli gibi korkuyorum da bir süre daha çocuklarım kendini biraz kurtarana kadar bekleyeceğim en azından sonra istersem gene yaparım nasip olursa
Sizin zaten memeniz varmis neden yaptitiyorsunuz ki :)
Öyle durduğuna bakmayın bir resim daha göndereyim hiç tamtirma dersiniz ama gözüktüğü gibi degilSizin zaten memeniz varmis neden yaptitiyorsunuz ki :)
Fake hesapsınız sanırımEki Görüntüle 2233710 ben böyle durmasını istiyorum benimki sönük biraz
Bana da öyle geldiFake hesapsınız sanırım
Ne alaka yaFake hesapsınız sanırım
Bu bana çok abartı geldi silikonum diye bağırıyor sankiEki Görüntüle 2233710 ben böyle durmasını istiyorum benimki sönük biraz
Evet ama yapilmisken tek sefer de böyle olsun bitsin istiyorum senin ki iyi dedin gibi biraz daha büyüğü ola bilir 600 iyi bence ben bunu doktorumla konuşacağım Tesekkur ederim yardımın için
Gizos beni izler misin seninki nasil duruyor?Bu bana çok abartı geldi silikonum diye bağırıyor sanki
Tesekkur ederim aslında bnde memnunum ama biraz nisanliminda etkisi var buyutmemde oda istiyo kötü olacağını sanmıyorum 600 taktircam galiba
Bilmem konuşma tarzınız dalga geçer gibi geldi :)) kimsenin eşi ve sevgilisi o görüntüyü istemez aşırı müstehcenEvet ama yapilmisken tek sefer de böyle olsun bitsin istiyorum senin ki iyi dedin gibi biraz daha büyüğü ola bilir 600 iyi bence ben bunu doktorumla konuşacağım Tesekkur ederim yardımın için
ama şöyle düşünün biz bu ameliyatı kendi beğenimiz için oluyoruz ben insanlar ne düşünür diye hiç düşünmedim kimi insan büyük göğüs beğenir kimi beğenmez kişisel tercih bence önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettiğimizBilmem konuşma tarzınız dalga geçer gibi geldi :)) kimsenin eşi ve sevgilisi o görüntüyü istemez aşırı müstehcen
Buna katılıyorum hemde sonuna kadar (;ama şöyle düşünün biz bu ameliyatı kendi beğenimiz için oluyoruz ben insanlar ne düşünür diye hiç düşünmedim kimi insan büyük göğüs beğenir kimi beğenmez kişisel tercih bence önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?