Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim normal hali bunun 4 te 1 i kadar maşallah sizin gene çok iyi ameliyat bile olmasanız güzel bence benim bu kadarcık olsa daha ne isterim ya Korkuyorum vazgeçtim ameliyattan istiyorum da ama deli gibi korkuyorum da bir süre daha çocuklarım kendini biraz kurtarana kadar bekleyeceğim en azından sonra istersem gene yaparım nasip olursa

Tesekkur ederim aslında bnde memnunum ama biraz nisanliminda etkisi var buyutmemde oda istiyo kötü olacağını sanmıyorum 600 taktircam galiba

Evet ama yapilmisken tek sefer de böyle olsun bitsin istiyorum senin ki iyi dedin gibi biraz daha büyüğü ola bilir 600 iyi bence ben bunu doktorumla konuşacağım Tesekkur ederim yardımın için

Evet ama yapilmisken tek sefer de böyle olsun bitsin istiyorum senin ki iyi dedin gibi biraz daha büyüğü ola bilir 600 iyi bence ben bunu doktorumla konuşacağım Tesekkur ederim yardımın için
Bilmem konuşma tarzınız dalga geçer gibi geldi :)) kimsenin eşi ve sevgilisi o görüntüyü istemez aşırı müstehcen

Bilmem konuşma tarzınız dalga geçer gibi geldi :)) kimsenin eşi ve sevgilisi o görüntüyü istemez aşırı müstehcen
ama şöyle düşünün biz bu ameliyatı kendi beğenimiz için oluyoruz ben insanlar ne düşünür diye hiç düşünmedim kimi insan büyük göğüs beğenir kimi beğenmez kişisel tercih bence önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…