- 15 Ocak 2019
- 81
- 51
- 3
- 31
Beni izler misiniz?Kesinlikle katılıyorum zahmetli bir süreç kolay diil acısı öldürmesedr huzursuz eden bir ağrısı oluyor şu yazı bir atlatayımda düğünüm var zaten sonrası Allah büyük:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni izler misiniz?Kesinlikle katılıyorum zahmetli bir süreç kolay diil acısı öldürmesedr huzursuz eden bir ağrısı oluyor şu yazı bir atlatayımda düğünüm var zaten sonrası Allah büyük:)
Siz operasyon oldunuz mu ?Beni izler misiniz?
Gayet dolgun güzel görünüyor aslında canımAynen birde hamilelik vs olur deforme olması çok olası şuan için 2.operasyon istiyorumda neolur ne biter bilemiyorum bunada şükür:)
Sizin kilonuza gore cc az bencede ama kilo verirseniz daha belirgin olucaklar tekrar bir ameliyati dusunmeyin derim :/Minik geliyor bana biraz daha büyük istiyorum:)
Hayır. Araştırma sürecindeyim.Siz operasyon oldunuz mu ?
çook teşekkür ederimm biraz daha şeklin otursun bakıcamGayet dolgun güzel görünüyor aslında canım
Yani kilomdan memnunum aslında 53 kiloyum 165 boy çok zayıflık hoşuma gitmiyor:) sanırım 400 beni mutlu eder:)Sizin kilonuza gore cc az bencede ama kilo verirseniz daha belirgin olucaklar tekrar bir ameliyati dusunmeyin derim :/
Beni izlermisin cnmKuzum onu bütün dr lar onermiyor onu ameliyat durumuna dr una gore oneriyor mesela benimki kas alti ve oyle bir sey soylemedi
Odemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisimYani kilomdan memnunum aslında 53 kiloyum 165 boy çok zayıflık hoşuma gitmiyor:) sanırım 400 beni mutlu eder:)
Ben yeni kas zarı altı oldum canım hiç korkma ilk 3 gün zordu sonrası kolay geçiyor gitgide iyi oluyosuniyi pazarlar herkese, yarın ameliyata giriyorum sabah, heyecan dorukta. saat beş gibi hastaneye yatıcam bugün. çabucak atlatabilmeyi diliyorum umarım ağrısız grçer kas zarı altı olduğu için ağrısız olması bakımından ümitliyim![]()
Aynı telaş benide sardıOdemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisim
Kilonuz cok iyi bende daha buyuk istiyorum off bosu bosuna olmusum gibi( ameliyati sanki ... ilk haftalar gogsun ust taraflari sisti asiri buyuk ve guzel duruyodu ama simdi oda yok :)
Aslinda cogu sis inince daha dolgun gozuktugunu soyluyor ama mantikende dogru gelmiyo koskoca sislikler inince nasil dolgun gozukebilir iyice kuculdu hevesimi alamadim halaAynı telaş benide sardısiz küçük diyosanız biz napalım kücücük mü kalıcaklar
![]()
Canım dikiş yeri için özel bir krem önerdi mi doktorunuz benimki hiç önermediAslinda cogu sis inince daha dolgun gozuktugunu soyluyor ama mantikende dogru gelmiyo koskoca sislikler inince nasil dolgun gozukebilir iyice kuculdu hevesimi alamadim hala![]()
Aslinda cogu sis inince daha dolgun gozuktugunu soyluyor ama mantikende dogru gelmiyo koskoca sislikler inince nasil dolgun gozukebilir iyice kuculdu hevesimi alamadim hala![]()
Ooooo kizlar yaza dugunumuz var biz hepimiz senin yanindayiz pistte seni yalniz birakmayiz sen bize dugun davetiyeni gonder yeterKesinlikle katılıyorum zahmetli bir süreç kolay diil acısı öldürmesedr huzursuz eden bir ağrısı oluyor şu yazı bir atlatayımda düğünüm var zaten sonrası Allah büyük:)
Canim ben seni izledim de sende normal foto var nası yaniBeni izlermisin cnm
Tatlim sen de biraz zaman gecsin ondan sonra bakarsin duruma göreOdemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisim
Kilonuz cok iyi bende daha buyuk istiyorum off bosu bosuna olmusum gibi( ameliyati sanki ... ilk haftalar gogsun ust taraflari sisti asiri buyuk ve guzel duruyodu ama simdi oda yok :)
Inşallah canim simdiden cok geçmiş olsuniyi pazarlar herkese, yarın ameliyata giriyorum sabah, heyecan dorukta. saat beş gibi hastaneye yatıcam bugün. çabucak atlatabilmeyi diliyorum umarım ağrısız grçer kas zarı altı olduğu için ağrısız olması bakımından ümitliyim![]()