• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. Dikiş yerlerimizdeki sertlik ne zaman azalır? 50 gün oldu ameliyat olalı hala epey sert

Yani kilomdan memnunum aslında 53 kiloyum 165 boy çok zayıflık hoşuma gitmiyor:) sanırım 400 beni mutlu eder:)
Odemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisim
Kilonuz cok iyi bende daha buyuk istiyorum off bosu bosuna olmusum gibi :(( ameliyati sanki ... ilk haftalar gogsun ust taraflari sisti asiri buyuk ve guzel duruyodu ama simdi oda yok :)

iyi pazarlar herkese, yarın ameliyata giriyorum sabah, heyecan dorukta. saat beş gibi hastaneye yatıcam bugün. çabucak atlatabilmeyi diliyorum umarım ağrısız grçer kas zarı altı olduğu için ağrısız olması bakımından ümitliyim :D

iyi pazarlar herkese, yarın ameliyata giriyorum sabah, heyecan dorukta. saat beş gibi hastaneye yatıcam bugün. çabucak atlatabilmeyi diliyorum umarım ağrısız grçer kas zarı altı olduğu için ağrısız olması bakımından ümitliyim :KK70:
Ben yeni kas zarı altı oldum canım hiç korkma ilk 3 gün zordu sonrası kolay geçiyor gitgide iyi oluyosun

Odemlerden dolayi ben daha kilolu zannetmisim
Kilonuz cok iyi bende daha buyuk istiyorum off bosu bosuna olmusum gibi :KK43:( ameliyati sanki ... ilk haftalar gogsun ust taraflari sisti asiri buyuk ve guzel duruyodu ama simdi oda yok :)
Aynı telaş benide sardı:( siz küçük diyosanız biz napalım kücücük mü kalıcaklar:(

Aslinda cogu sis inince daha dolgun gozuktugunu soyluyor ama mantikende dogru gelmiyo koskoca sislikler inince nasil dolgun gozukebilir iyice kuculdu hevesimi alamadim hala :KK70:
Canım dikiş yeri için özel bir krem önerdi mi doktorunuz benimki hiç önermedi
Aslinda cogu sis inince daha dolgun gozuktugunu soyluyor ama mantikende dogru gelmiyo koskoca sislikler inince nasil dolgun gozukebilir iyice kuculdu hevesimi alamadim hala :KK70:

Merhaba canım benim Dr dikiş yeri için özel bir krem önermedi size önerdim kullanmalımıyımbirde masajı sadece alt taraftan içe doğru gösterdi

Kesinlikle katılıyorum zahmetli bir süreç kolay diil acısı öldürmesedr huzursuz eden bir ağrısı oluyor şu yazı bir atlatayımda düğünüm var zaten sonrası Allah büyük:)
Ooooo kizlar yaza dugunumuz var biz hepimiz senin yanindayiz pistte seni yalniz birakmayiz sen bize dugun davetiyeni gonder yeter
Tey teey teeeyyy li li li li l i l i l i :-)))

iyi pazarlar herkese, yarın ameliyata giriyorum sabah, heyecan dorukta. saat beş gibi hastaneye yatıcam bugün. çabucak atlatabilmeyi diliyorum umarım ağrısız grçer kas zarı altı olduğu için ağrısız olması bakımından ümitliyim :KK70:
Inşallah canim simdiden cok geçmiş olsun

Back
X