• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Umarım benimde sonradan büyür. Gözüme küçük gediler O kadar acıya değseydi diye düşündüm. Doktora söyledim. 350cc neresi küçük daha büyüğünü bir anda takamazdım ve kötü durur demişti. Bu hafta 3 hafta dolacak biraz yumuşaya başladı. Ama sağ göğsüm huzursuz ediyor sütyen sıkıyor sanki. Aşağı taraf şiş gibi sütyenin bitimi oraya geliyor ondan mı anlamadım.
Benimde sol göğsümun üstü siş bazen sütyen öyle sıkıyor ki yırtıp atasım geliyor

Merhaba kizlar bugun gittim siskinligi gostermeye hic bir sikinti yok dediler. Kalmis dikisleri cektiler. Ust bandi 2 hafta daha takacKmisim uste cikmaya cLisiyormus silikonlar offff
Neyse tek derdimiz bu olsun.

Sizin baya fark varmış öncesi ve sonrası arasında. Bu son fotolarda daha da oturmuş şekli. Çok başarılı :rapci:
Sizin doktorunuz kimdi ve implant kaç cc idi?
Evet doktorumdan cok memnunum
Istanbul nisantasinda Cahit Vural doktora yaptirdim zaten sürekli ekranlarda taniyanlar vardir belki
385cc yuvarlak bendekiler

Evet doktorumdan cok memnunum
Istanbul nisantasinda Cahit Vural doktora yaptirdim zaten sürekli ekranlarda taniyanlar vardir belki
385cc yuvarlak bendekiler
Ne kadar ödediniz acaba? Ve sanırım yurt dışından geldiniz ameliyat için. Kaç gün İstanbul'da kalmanız gerekti?

Ne kadar ödediniz acaba? Ve sanırım yurt dışından geldiniz ameliyat için. Kaç gün İstanbul'da kalmanız gerekti?
4 günlügüne tek basima geldim ve hersey onlara aitti kendi basima da degildim ilgi alaka superdi hic yabancilik cekmedim
Bir gun hastanede kaldim sonrasinda beni hotele götürdüler ve ordada benim gibi hastalari vardi arkadas olduk gezdik dolastik alisveris bile yaptik :)
2200€ ödedim ama ozamanlar kampanya vardi suan fiyatlarini bilmiyorum

Kizlar 35 gunluk halimi yukledim. Yalniz birsey farkettim. Kendim ustten baktigimda kendime ve aynada cok kucuk gorunuyorlar. Ama fotolarda buyuk duruyo. Ay cildiracam simdi buyuk mu küçük mu anlamadim.

Kizlar 35 gunluk halimi yukledim. Yalniz birsey farkettim. Kendim ustten baktigimda kendime ve aynada cok kucuk gorunuyorlar. Ama fotolarda buyuk duruyo. Ay cildiracam simdi buyuk mu küçük mu anlamadim.
Canim ust taraflari sis hala odem mlerin var normal. Sen ustten bakinca farkedemiyosundur ama aynadan bakinca yada foto daoyle gozukuyodur.

Ya canim herkes zamanla kuculdugunden bahsediyor ya 5-6 ay sonra iyice kuculur mu acaba. Soylenenleri duydukca insallah kuculmez diyorum
Aslinda kuculmuyo odemler gidiyo ve sekil belirginlesiyo ustlerdeki yanlardaki fazla sisliklerin gittigini ve silikonun seklinin belirginlestgini dusun oyle kuculme fln yok ;)

Kızlar sarı kantaron yağıyla masaj yaptığım zamandan beri hem yara izim 3. Hafta olmasına rağmen çok azaldı hem de cildime iyi geldi baya pürüzsüz ve yumuşacık oldu. Yüzüme de arada sürüyorum masaj yaparak ve cilt tonumu dengelediğini fark ettim. Kokusu biraz garip ama bir süre sonra alışıyor insan. Tavsiye ederim:KK54:

Benim kantaron yağımda bugün geldi. Bir teyze dağlardan toplayıp, balmumu zeytin yağıyla kendi yapıyor.amasyadsn bugün kargoyla gönderdi. Göğüsle beraber aynı anda göz kapağı ameliyatı da oldum. Gözlerime de kullanacsm. Dikişler daha kolaynkaynasın iz daha çabuk geçsin diye. Dpktorda kullanileceğimi söyledi. Akşama başlıyorum.

Benim kantaron yağımda bugün geldi. Bir teyze dağlardan toplayıp, balmumu zeytin yağıyla kendi yapıyor.amasyadsn bugün kargoyla gönderdi. Göğüsle beraber aynı anda göz kapağı ameliyatı da oldum. Gözlerime de kullanacsm. Dikişler daha kolaynkaynasın iz daha çabuk geçsin diye. Dpktorda kullanileceğimi söyledi. Akşama başlıyorum.
Evet yaraların kolay iyileşmesini sağlıyor, şahsen bende öyle pozitif etkiler görüyorum, umarım siz de istediğiniz sonuca ulaşırsınız:)

Back
X