• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet 28 mart:) birkaç gün heyecandan uyuyamadım ama daha 1 aydan fazla var diye şimdi kendimi sakin tutuyorum , önceden tecrübesi olanların paylaşımlarını okuyorum:)
Bencede ama gün belli ya sayılı gün çabuk geçer inşallah ben şimdi meme usg sine gircem sertlik var cunku ondan biraz cekiniyorum eğer temiz çıkarsa allah allah allah:halay::KK76:

evet 28 mart:) birkaç gün heyecandan uyuyamadım ama daha 1 aydan fazla var diye şimdi kendimi sakin tutuyorum , önceden tecrübesi olanların paylaşımlarını okuyorum:)
Sende olmamış halini koy canim cunku burda erkekler siziyo doğal olarak önlem alıyoruz hepimizin fotosu var

Kizlar 35 gunluk halimi yukledim. Yalniz birsey farkettim. Kendim ustten baktigimda kendime ve aynada cok kucuk gorunuyorlar. Ama fotolarda buyuk duruyo. Ay cildiracam simdi buyuk mu küçük mu anlamadim.
Aynı benim gibisin hahahaha bende öyle düşünüyorum kendim bakınca küçücük ama fotoda kocaman sanki ... birde sen şişler inince gör :( Hiç birşey kalmıyo geriye hayalleri karşılamıyo

Bencede ama gün belli ya sayılı gün çabuk geçer inşallah ben şimdi meme usg sine gircem sertlik var cunku ondan biraz cekiniyorum eğer temiz çıkarsa allah allah allah:halay::KK76:
benim ayni operasyonda hem.kistlerim alınacak hem.kas altına silikon takılacak, patoloji raporum temiz çıktı ama.yine de alınması gerekiyor, ameliyattan sonra yine alınan parçalar patolojiye gidecek , umarım senin de benim de temiz çıkar

Kizlar hic kanuni devlet hastanesinde meme buyutme ameliyati olan varmi yardim edin ne olurr cok kararsizim ve butcem kisitli ozeller cok pahali söylüyor

Nasıl yani silikonu devlet karşılıyomu
Ben p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde

Kızlar koltuk altı kesisi mi meme altı kesisi mi? Karar veremiyorum. Koltuk altı bana çok korkunç geliyor. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Ben p.tesi muayene olmaya gittim doktor bana protez 5000 hastaneyede 5000 veriyosunuz dedi ama muhtemelen onun yarisi doktora gidicek cunku bana istersen seni arkadasima yonlendirim medical parka birde o baksin diye beni medicale gonderdi ordaki hocada 12000 dedi ama arkadasim araciligiyla geldin sana 10000 e yaparim dedi kafam karisti benimde
Yani devlette 10000 ozelde 10000 TL ise ozeli tercih edersin de sacma olmus

Yani özelde olmuş oluyosunuz :)) .. bu ameliyat çok özen gerektiriyor kesinlikle düzgün bir doktor bulmaya bakın paraya hiç bakmayın :( .. tabi bütçe önemli ama ..

Benim dediginiz gibi ayni parayi ozeldede devlettede ayni fiyat ama doktorumu istedigim icin devlette oldum.

Kuzenim yaptirdi normal bir doktora devlette 55000 yaptirdi silikonu kendi aldi sonuc sarkik memeye silikon takti daha 5 ay oldu birde kucuk cc istedi sarkik duruyor suanda

Devlette olmanın mantığı ne ki o zaman...

Back
X