cnm 325 kac beden oluyo?Benim 325 bana bile minicik geliyor
Cc ler herkeste aynı beden durmuyor o sizin omuz genişliğiniz göğüs kafesiniz kilonuz vb gibi şeylere bağlı olarak değişir.cnm 325 kac beden oluyo?
Benim 350 banada ufak geliyorBenim 325 bana bile minicik geliyor
20.gunlerdeydi sanirim 1 aya yakin hi zamanda yatabilmistim ama onda da tam anlamiyla yatamiyodum hafif hafif. Sirt agrisi cok cekmistimKizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
O his hic gecmek bilmemisti bendeBen 23 gün oldum. Biraz biraz sağa sola yatıyorum ve baskı oluyor acıyor. Sırt üstü yattım, gece yine sırtım ağrıdı. 3-4 hafta geçenler yatarken hala sırt ağrısını yaşıyor mu? Doktorum üzerine yatmak yasak yan yatabilirsin dedi. Ben yanlara az yattığım halde baskı yapıp acıyor. Kalkarken hala taş bağlanmış hissi geçmedi ağırlık var.
Benim 1 ay oldu hala sırt ağrım var canımBen 23 gün oldum. Biraz biraz sağa sola yatıyorum ve baskı oluyor acıyor. Sırt üstü yattım, gece yine sırtım ağrıdı. 3-4 hafta geçenler yatarken hala sırt ağrısını yaşıyor mu? Doktorum üzerine yatmak yasak yan yatabilirsin dedi. Ben yanlara az yattığım halde baskı yapıp acıyor. Kalkarken hala taş bağlanmış hissi geçmedi ağırlık var.
Tekrar büyütmemiDr şuan gel yapalım dese hiç düşünmeden gidicem o derece:))
Izleyebilirmisin cnmDr şuan gel yapalım dese hiç düşünmeden gidicem o derece:))
Benim 4. Günüydü sanırım yan yatmaya başladım. Elimle destekleyince rahatsız etmemişti beni :)Ben sırt üstü yatmayı hiç sevmiyorum alışkında değilim. Oldum olası yüz üstü uyurdum. Sırt ağrım geçti derken bu gece yine ağtıdı. Neredeyse 1 ay olacak hala doğru düzgün sağa sola bile yagamıyorum. Sıkıldım artık sırt üstü uyumaga çalışmaktan. Eski uykularımı özledim. Daha ne kadar böyle devam edecek???
Ahahaha eveet her kontrole gittiğimde dr uma soruyorum:) her an bir çılgınlık yapabilirim 400+Tekrar büyütmemikız
Dr um drenleri çıkarttıktan sonra artık yan yatabilirsin dedi, tabi yat yatabilirsen yarım yan yatıyordum... sırtınızı bol bol ovdurun çok iyi geliyorKizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
Sağ kolunu çok kullandığın için olabilir,rutin işlerini solla halletmeye çalış dinlendirmiş olursun bence.Bende solu zorladığım için batma olmuştu,sonrasında geçti.Kızlar benim neredeyse 1 ay olacak. İlk hafta sol tarafım şiş ve acırken 1 haffa sonra sağ tarafım acıyor uyuşuk oldu. Doktor kaslar zorlanıdığı için geçecek dedi. Ama 2 haftayı geçti hala değişen bişey yok. Sol tarafımda hiç bir sıkıntıkalmadı. Sonradan sonraya sağım beni zorluyor. Böyle bişeyle karşılasan var mı?
Ben 1 hafta sonra yan yatmaya başlamıştım.10 gün sonrada yüzüstü ama her teknikte farklı oluyor,tekrar sor istersen.sırt üstü yatmak feci sıkıcıKizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?