Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar benim neredeyse 1 ay olacak. İlk hafta sol tarafım şiş ve acırken 1 haffa sonra sağ tarafım acıyor uyuşuk oldu. Doktor kaslar zorlanıdığı için geçecek dedi. Ama 2 haftayı geçti hala değişen bişey yok. Sol tarafımda hiç bir sıkıntıkalmadı. Sonradan sonraya sağım beni zorluyor. Böyle bişeyle karşılasan var mı?

Kizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
20.gunlerdeydi sanirim 1 aya yakin hi zamanda yatabilmistim ama onda da tam anlamiyla yatamiyodum hafif hafif. Sirt agrisi cok cekmistim

O his hic gecmek bilmemisti bende

Bende kalkarken hiç ağırlık hissi kalmadı hissetmiyorum bile kalkarken yürürken sanki hep ordaydılar.tek sıkıntım şu medical sütyen çıkarmak istiyorum artık

Benim 1 ay oldu hala sırt ağrım var canım

Benim 4. Günüydü sanırım yan yatmaya başladım. Elimle destekleyince rahatsız etmemişti beni :)

Kizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
Dr um drenleri çıkarttıktan sonra artık yan yatabilirsin dedi, tabi yat yatabilirsen yarım yan yatıyordum... sırtınızı bol bol ovdurun çok iyi geliyor

Sağ kolunu çok kullandığın için olabilir,rutin işlerini solla halletmeye çalış dinlendirmiş olursun bence.Bende solu zorladığım için batma olmuştu,sonrasında geçti.

Ben 1 hafta sonra yan yatmaya başlamıştım.10 gün sonrada yüzüstü ama her teknikte farklı oluyor,tekrar sor istersen.sırt üstü yatmak feci sıkıcı

Ben bir ay boyunca sirt üstû uyudum ve benim icin bir iskenceydi her sabah bel agrisindan memelerimi unutmustum o derece
Ama mecbur kalinca uyudum napiyim sonrayan yan yatarsam kayar felan diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…