Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kas alti yla kas zarı altı arasında ne fark var ki benimde 350 kas alti senin kiler çok buyuk duruyor
Kas zarı altı genelde sporcular için tercih ediliyo kasların kesilmeden zar altına saklanması .. kas altında silikon sıkıştığı için biraz daha küçük gözükebilir genelde az dokusu olanlara kas altı yapılıyor .. kas altı kapsül için en az riski taşıyor ve bence diğer yöntemlere göre daha az sarkma gerçekleşiyor .. benimki aslında büyük değil göğüs kafesim çok dar belim 60 cm çok ince omuzum çok dar silikon kendini gösteriyor aslında cc olarak küçük 325

3 defa degilde tek seferde yapsak toplam sayıyı olmaz mı valla üşeniyorum
Aklınıza geldikçe yapın ama önemli olan silikonu yerinden hareket ettirmek üstüne yatarkende masaj gibi sayılır tv karşısında oturup ellerkende olabilir :) göğüs mıncıklamaktan gına geldi zaten banada

Doktoruma üstüne yatmayı sormayı unuttum canım masajı da sadece alttan içe doru gösterdi bakalım daha çok mınvıklamaya korkuyorum 32 gün oldu şükür

Foto koysaydın bakıp yorum yapabilirdik belki canım inşallah sağlıkla günleri gecirirsin

Merhaba kızlar , ben de silikon ameliyatı olmak istiyorum ama nerden başlıycam araştırmaya bilmiyorum ne kadara hangi doktora yaptırdınız memnun musunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

Kizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız

Kizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
Ben 23 gün oldum. Biraz biraz sağa sola yatıyorum ve baskı oluyor acıyor. Sırt üstü yattım, gece yine sırtım ağrıdı. 3-4 hafta geçenler yatarken hala sırt ağrısını yaşıyor mu? Doktorum üzerine yatmak yasak yan yatabilirsin dedi. Ben yanlara az yattığım halde baskı yapıp acıyor. Kalkarken hala taş bağlanmış hissi geçmedi ağırlık var.

Canım Dr ilk randevum da yan yatmayi önermiyorum ama yanyatabilirsin artık dediğimde yastık yardımıyla yan yatcaksin dedi yan yatarken tam meme altına yastık destekle yana doğru sarkma olmaz canin acimaz diye düşünüyorum birde öyle dene

Gunaydin 28 gun oldu ben hala yatamiyorum yan. Gecen uyuyum kalmisim kalktigimda allahim ne aci sanci oldu sanki yana dikmisler memeleri nasil bir durumsa sirt ustu yatmak rahat gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…