Yahu neyine fenalaşacaksın? Orda bir şey yok ki.. Çizgi sadece..Yok ya degistirmicem cunku bakamam oraya
Fenalasirim yarin zaten doktora gidicem o yapistirsin
Bisey olmaz heralde bantlara dokundum islak degildi fazla icine de gecmemistir diye dusunuyorum
O üst bölgedeki şişlikler ödem zamanla geçicekler ve protez aşağı doğru yerleşecek merak etme.ben de gorebılırmıyım acaba kac gun oldular
Dun cok iyiydim ben ya gunduz 1 2 kere kendim kalktim hatta bahcede falan gezdim.gece ne olduysa oldu yok yatamiyorum kimildayamiyorum.agladim sizlandim durdum valla hemsire cagirdim hep yalnizim tuvalete kalkamiyorum sabahi zor ettim malesef kac tane agri kesici vurdular bi uyuyorum uyaniyorum belim yariliyo resmen.evdeyim simdi biraz daha iyi gibiyim tabi yatsam yatamiyorum oturamiyorum bi tuhaf oldum agri kesicinin etkisi azalmaya baslayinca hoopp yeniden basliyorbaby_27 Nasıl oldun cnm dün gecede yanlız kaldın ben kaldiğim ilk gece sırttan destekle kalkıyordum sen ne yaptın tek kalmak çok zor olmuştur
Kıyamam hepimiz bu sorunları yaşadık bende sırt ve bel ağrısından duramamıştım gün geçtikçe daha iyi olucaksın merak etme bak zoru atlattın ameliyatını oldun çok şükürDun cok iyiydim ben ya gunduz 1 2 kere kendim kalktim hatta bahcede falan gezdim.gece ne olduysa oldu yok yatamiyorum kimildayamiyorum.agladim sizlandim durdum valla hemsire cagirdim hep yalnizim tuvalete kalkamiyorum sabahi zor ettim malesef kac tane agri kesici vurdular bi uyuyorum uyaniyorum belim yariliyo resmen.evdeyim simdi biraz daha iyi gibiyim tabi yatsam yatamiyorum oturamiyorum bi tuhaf oldum agri kesicinin etkisi azalmaya baslayinca hoopp yeniden basliyor
Dokun var demekki daha guzel iste az agrili iyilesirsinya hepinize kas altı yuvarlak denmiş benim doktor kas üstü -damla diyor kafam karıştı caysammı ameliyattan yaa
Tabi sukur ama zormus vallaKıyamam hepimiz bu sorunları yaşadık bende sırt ve bel ağrısından duramamıştım gün geçtikçe daha iyi olucaksın merak etme bak zoru atlattın ameliyatını oldun çok şükür
Okuzlerimle basbasayim canimNasıl oldun?baby_27 merak ettim
Gerçekten zor kızlar haklısınızTabi sukur ama zormus valla
Coook gecmis olsun cnmOkuzlerimle basbasayim canim
Öküzler bende 3 gün kalmıştı, 4. gün kalkıp gittilerOkuzlerimle basbasayim canim
Ay bende baktımmmm hep beğendiğim sütyenler dolgusuz olurdu şimdi rahat rahat baktım göğüs ucundan bende alıcamEvet çok zor ama geçiyo :) kızlar ama insan unutuyor bugün avm ye gittim sadece sütyenlere baktımHemde dolgusu olmayanlara Nasıl keyif aldım anlatamam H&M çok güzel modellerler var İNFİTİNİ tek geçiyorum hepsi mükemmeldi penti den göğüs ucu aldım sadece diğerleri için daha erken
canim infitini yazdim googleye ama cikmiyor merak ettim tam ismi öyle miEvet çok zor ama geçiyo :) kızlar ama insan unutuyor bugün avm ye gittim sadece sütyenlere baktımHemde dolgusu olmayanlara Nasıl keyif aldım anlatamam H&M çok güzel modellerler var İNFİTİNİ tek geçiyorum hepsi mükemmeldi penti den göğüs ucu aldım sadece diğerleri için daha erken
canim infitini yazdim googleye ama cikmiyor merak ettim tam ismi öyle mi[/QUOTE
Evet öyle canım ben yazdım çıktı tekrar dene istersen sütyen diye ekle yanlış yazdan bile düzeltir Google :)
Volkan tayfur tavsiye ederim super doktorum süpper :)kafam karıştı yine mutsuz olmak istemiyorumya başka doktorlarla da görüşeceğim sanırım yanıtlarınız için teşekkürler
Evet ya olk zamanlar cok sekilsiz oluyolar benimd egözum yeni yeni alistiDaha çok çok yeniler şuanda çok şekilsiz olurlar merak etme hepsi zamanla düzelicek
infiniti kiz o infitini degil
ama aliexpres cikiyo[/
Yanlış yazmışımama bana çıktı google düzeltmiş olmalı çok güzel modeller var ama dediğin gibi alixpres
Benim doktor bant vermedi valla,5.gun banyo yapabilirsin dedi ama ben tam bir hafta olmasini bekledim koktum vallaBende o cesaret yok gorursem bayilirim
Yarin doktora gidip o yapistirsin dicem
Zaten su gecirmezmis yani bisey olmaz heraldr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?