Hayır cnm doktorumla herşeyi konuştuk engel deil memesi olmayan bir kadına kas üstü yaparlarsa evet sorun olurmuş sadece iç doku önemli yani bende meme dokusu vardı yaniben yinede dualplani tercih ederim
emzirmeye engel olabilir kasustu
Çok geçmiş olsun ...Herkese tesekkurler kizlar.taburcu oldum.evime gidiyorum.agrim var.ins cabucak gecer.merak edenler olmustu sag gogsume 325 cc sola 350 cc konuldu.ne zaman agrilarim gececek kizlar.ise doonmem icin 9 gunum var yeter mi.
hmm bende engel olabilir diye duymustum. olabilir. :)Hayır cnm doktorumla herşeyi konuştuk engel deil memesi olmayan bir kadına kas üstü yaparlarsa evet sorun olurmuş sadece iç doku önemli yani bende meme dokusu vardı yani
Çok geçmiş olsun canım hadi bakalım sonucundan inşallah memnun kalırsın yaşasın memelilerKizlar hastane yatagimdan yaziyorumiyiyim sukur yatarken sorun yok.ayaga kalkinca gogsum firlayacakmis gibi geliyo.sanirim cok sis gogus aram ayri aciyo bu arada mentor 320 ultra high profile takilmis bana.bandajim ve ameliyat sutyenim var daha goremedim memislerimi
Canım insanlık hali hepimizin başına gelebilir büyütmeyin bu kadarKendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakmabi süre ara veriyorum arkadaşlar hoşçakalın...
Hayır canım benim kolum falan ağrımadı hiç sırt ağrıları beni öldürmüştü. acaba üzerine mi yattın kolunun?magic angel demun yazmistim kolum fena agrio diye duramiorum
Sende bolye bisey olmhsmuydu acaba omzumdan baslio
Sag kolum?????
Yok yatmadim surekli sirt ustu yatiyorum zatenHayır canım benim kolum falan ağrımadı hiç sırt ağrıları beni öldürmüştü. acaba üzerine mi yattın kolunun?
bir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah
Canım bir kadının yapabileceği herşeyi yapıpda eşin hala biraz daha dur diyorsa işin zor valla ne diyimbir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah
evet ya sorma cilve milve eşime islemiyor hahahaCanım bir kadının yapabileceği herşeyi yapıpda eşin hala biraz daha dur diyorsa işin zor valla ne diyim
Benimkilerde ben istemesemde damla oldu çünkü yuvarlak üst kısımları abartılı durmuş dr damla takmış herneyse kontrole gittiğim zaman damla dönüyormuş dedim dr güldü evet ama yuvarlaklarında dönme ihtimali var ama yuvarlak dönsede şekil olarak farketmez dedi evet dönme riski var ama 100%100 değil eee tutku döndü nolcak dedim tekrar ameliyat dedi ama meslek hayatımda damlanın dönmesiyle karşılaşmadım dedi sana tavsiyem yuvarlak ama kasaltı derim kasüstünde o portakal görüntü oluyor nacizane fikrim'kasaltı tekniğinde kastan bir miktar alınır ben de gençlerin kaslarını bırakamyı daha uygun buluyorum' dedi.
hatta ben üstler bş kalmazmı dedim hayır dedi annem de dönüyormuş dedi hayır dönmez dedi oynamalar olur her protezde tabiki ama çok az ihtimalmiş damlanın dönmesi.aslında dr aklıma yatmış gibiydi ama forumda okuyunca aklım çok karıştı
aaa megic senin damlami ama yuvarlak gibi duruyor .. ya bu protezler herkeste ne kadar farkli oluyor hayret ediyorumBenimkilerde ben istemesemde damla oldu çünkü yuvarlak üst kısımları abartılı durmuş dr damla takmış herneyse kontrole gittiğim zaman damla dönüyormuş dedim dr güldü evet ama yuvarlaklarında dönme ihtimali var ama yuvarlak dönsede şekil olarak farketmez dedi evet dönme riski var ama 100%100 değil eee tutku döndü nolcak dedim tekrar ameliyat dedi ama meslek hayatımda damlanın dönmesiyle karşılaşmadım dedi sana tavsiyem yuvarlak ama kasaltı derim kasüstünde o portakal görüntü oluyor nacizane fikrim
Ben de şimdi dönüp tekrardan baktım albümüne, ilk kez böyle damla görüyorum. Damla protezi hiç güzel bulmuyorum amaaaa megic senin damlami ama yuvarlak gibi duruyor .. ya bu protezler herkeste ne kadar farkli oluyor hayret ediyorum
adimi yazmadigin icin cevap vermiyorum hıhhKiazlar yrni dus aldim mememin altindaki yara bantlarini cikarmadim
Sizce su gecmismisdir yaraya
Cikarsammi yarabandini
Yoksa bisey olmazmi
Acillll cevap
arzum77 magic angel electraa
Ve diger arkadaslarrrr cevap yazin
şaka şakaadimi yazmadigin icin cevap vermiyorum hıhh
şaka şaka
canim benim bildiğim yara acik kaldoginda daha cabuk iyileşir ama dikisler konusunda tecrubeli olmadigim.icin cevap hakki diger arkadaslarin :)
Ay gercektenmiii supermis tesekurlerO bantlar su geçirmiyor canım rahat rahat yıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?