Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayır cnm doktorumla herşeyi konuştuk engel deil memesi olmayan bir kadına kas üstü yaparlarsa evet sorun olurmuş sadece iç doku önemli yani bende meme dokusu vardı yani
hmm bende engel olabilir diye duymustum. olabilir. :)

Çok geçmiş olsun canım hadi bakalım sonucundan inşallah memnun kalırsın yaşasın memeliler

magic angel demun yazmistim kolum fena agrio diye duramiorum
Sende bolye bisey olmhsmuydu acaba omzumdan baslio
Sag kolum?????

Kendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakma bi süre ara veriyorum arkadaşlar hoşçakalın...
Canım insanlık hali hepimizin başına gelebilir büyütmeyin bu kadar
Resmin hemen sağ tarafında avatar resmi yap diyor çok saçma başkasının resminde böyle bir seçenek olmaması lazım yanlışlıkla tıklamış olabilirsin halletmişsiniz zaten üzme kendini

Hayır canım benim kolum falan ağrımadı hiç sırt ağrıları beni öldürmüştü. acaba üzerine mi yattın kolunun?
Yok yatmadim surekli sirt ustu yatiyorum zaten
Bilemedim ya son 3 gundur bayaa agrio
Bende ne yanlis yaptim bilmiorum
Fazla zorlamiorum yemegimi yiyorum normal yani
Ama hem agrio hem kaldiramiorum fazla gucum yok sanki
Kolum mu cikti acaba yoksa kas alti oldugu icin kas mi zedelenmis ayyyyy

bir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah

bir kadinin yapabilecegi herseyi yaptim ama eşim hala birazdaha sabretmemi söylüyor şuan son taktigi uyguluyorum "depresyon" hahahah
Canım bir kadının yapabileceği herşeyi yapıpda eşin hala biraz daha dur diyorsa işin zor valla ne diyim

Benimkilerde ben istemesemde damla oldu çünkü yuvarlak üst kısımları abartılı durmuş dr damla takmış herneyse kontrole gittiğim zaman damla dönüyormuş dedim dr güldü evet ama yuvarlaklarında dönme ihtimali var ama yuvarlak dönsede şekil olarak farketmez dedi evet dönme riski var ama 100%100 değil eee tutku döndü nolcak dedim tekrar ameliyat dedi ama meslek hayatımda damlanın dönmesiyle karşılaşmadım dedi sana tavsiyem yuvarlak ama kasaltı derim kasüstünde o portakal görüntü oluyor nacizane fikrim

aaa megic senin damlami ama yuvarlak gibi duruyor .. ya bu protezler herkeste ne kadar farkli oluyor hayret ediyorum

Kiazlar yrni dus aldim mememin altindaki yara bantlarini cikarmadim
Sizce su gecmismisdir yaraya
Cikarsammi yarabandini
Yoksa bisey olmazmi
Acillll cevap
arzum77 magic angel electraa
Ve diger arkadaslarrrr cevap yazin

şaka şaka

canim benim bildiğim yara acik kaldoginda daha cabuk iyileşir ama dikisler konusunda tecrubeli olmadigim.icin cevap hakki diger arkadaslarin :)

Catlaksin yaa hhaha
Cevap bekliorum bilen arkadaslqrdan
Su gecmisse bisey olurmu yaa
Yara bandi islanmissa icine su gecmisse ve ben cikarmadim bisey olurmu
Veya diger arkadaslar nasil yapio

Evet o beyaz bantlar su geçirmiyor korkma canım ya senin doktor sana ne zmn yıkan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…