- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Yeni Bence sen ne yazdığımı anlamadın bir daha oku istersen telefon şifresinden bahsetmedimBen sizi rencide edecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum Madem espriden ve dostca yaklaşımdan anlamıyorsunuz o zaman anladığınız dilden de konuşabilirim. Ben espri olsun , bir yakınlık olsun diye öyle bir cümle kurdum. Her neyse...
Ben eşimden telefonumun şifresini saklamak için bir neden görmüyorum. Demek ki sizin nedenleriniz varmış . Ayrıca yüzünüz görünmeden goguslerinizin erkekler tarafindan görülmesinde de bir sakınca görmüyorsunuz. Bu da sizin ahlak anlayışınız . Olabilir. Bunları yüzünüze vurmak istemeyip alttan alan her insanın tepesine çıkamayacaginizi bilmelisiniz. Ayrıca şaka gibi olan ben değil heralde sizsiniz.İnternete yüklenen her şeyin istenirse şayet (siz istemeseniz dahi) bütün dünyanın eline geçeceğini herhalde bilmiyor olamazsınız.
Buraya Fotoğraf yükleyip sonra "ay şekerim kadınmısın yoksa erkekmi ben ne bileyim " muhabbeti yapanlar heralde dünyanın sadece kendi dört duvarlarinin arasında döndüğünü zannediyor.
Bundan sonra muhatap almayacağım sizi. Birde şunu soyliyeyim eğer daha az kırıcı olabilseydiniz bu tür bir cevapla karşılaşmazdınız. Bilmiyorum belkide seviyeniz bu kadar.Bundan sonra verdiginiz cevapları ölçüp tartarak verirsiniz umarım
Bu arada seviye farkımız zaten ortada şu saniyeden sonra ne yazarsanız yazın cevap bile vermiyeceğim çünkü muhatabım değilsiniz!!!....size iyi günler