• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dun cok iyiydim ben ya gunduz 1 2 kere kendim kalktim hatta bahcede falan gezdim.gece ne olduysa oldu yok yatamiyorum kimildayamiyorum.agladim sizlandim durdum valla hemsire cagirdim hep yalnizim tuvalete kalkamiyorum sabahi zor ettim malesef kac tane agri kesici vurdular bi uyuyorum uyaniyorum belim yariliyo resmen.evdeyim simdi biraz daha iyi gibiyim tabi yatsam yatamiyorum oturamiyorum bi tuhaf oldum agri kesicinin etkisi azalmaya baslayinca hoopp yeniden basliyor
Canim ben hastaneden sonra 6 yada 8 saaate bir agri kesici aliyodum ilk zamanlar ilac etkisi gecince baski artiyor...ilk bikac gun geceler zor oluyo,ama alisiyosun vallahi oturur gibi sert bi yatakta yat ve agri kesici icme saatlerini kendin ayarla agri gelneden ic derim ben iyle yapnadim aci duymadim ve geceleri gez bel hareketi yapki sirt agrisi gecsin dayan bacim dayaaan:KK53:

Evet çok zor ama geçiyo :) kızlar ama insan unutuyor bugün avm ye gittim sadece sütyenlere baktım :KK54:Hemde dolgusu olmayanlara Nasıl keyif aldım anlatamam H&M çok güzel modellerler var İNFİTİNİ tek geçiyorum hepsi mükemmeldi :21:penti den göğüs ucu aldım sadece diğerleri için daha erken :KK66:
Ben 1 ay oldu daha sudyen alanadim doktor 1 ay sporcu sudyeni tak demisti,ama daraldim yahu sudyen takmak iatiyorum birde ne zevkli dimiiii dolgusuzlara bakmak eskiden en dolgulusu ultra dolgu olsun derdim :KK76::KK54:simdi desteksiz naturel,yumusaciklara bakiyorum:p Yanimdaki bayan da degisik bakti bana :cool:Valla gogsumu gere gere gezdim bi özguven vardi,alekte movit movit,alekte moviiiit:KK71:

Ayy benimde gogus ucu almam lazim firliyo füze gibi:KK53: Sadece badi giyip ciktigim icin dikkat cekiyo bende pamuk pecete birseyler koyuyorum simdilik
Amaninda amanin gögsüm olmusta,ucu firlamista,dikkat cekiyormusmusta hey allahim bu günleridemi görcektim yahu:KK71::KK70: Rüya mi bu...gülüyorum kendi kendime...neydim demiycen ne olucam diycen ha ha:KK71:

Kiazlar yrni dus aldim mememin altindaki yara bantlarini cikarmadim
Sizce su gecmismisdir yaraya
Cikarsammi yarabandini
Yoksa bisey olmazmi
Acillll cevap
arzum77 arzum77 @magic angel electraa electraa
Ve diger arkadaslarrrr cevap yazin
yelizcim , gözün aydın temizlendin :)) cepten yazıyorum tek tek okuyamıycam burdan zor oluyo. bişey olmaz korkma yıkan rahatla

Kizlar hastane yatagimdan yaziyorum:KK45:iyiyim sukur yatarken sorun yok.ayaga kalkinca gogsum firlayacakmis gibi geliyo.sanirim cok sis gogus aram ayri aciyo:KK43: bu arada mentor 320 ultra high profile takilmis bana.bandajim ve ameliyat sutyenim var daha goremedim memislerimi:KK51:
kuzum bugün dedikodudan ultrahigh olayını konuşmamışız .. şimdik öörendim. ooww yeaa süpermiş

Ben 1 ay oldu daha sudyen alanadim doktor 1 ay sporcu sudyeni tak demisti,ama daraldim yahu sudyen takmak iatiyorum birde ne zevkli dimiiii dolgusuzlara bakmak eskiden en dolgulusu ultra dolgu olsun derdim :KK76::KK54:simdi desteksiz naturel,yumusaciklara bakiyorum:p Yanimdaki bayan da degisik bakti bana :cool:Valla gogsumu gere gere gezdim bi özguven vardi,alekte movit movit,alekte moviiiit:KK71:
Hahahahah süpersinnn.... :))))))))

Hayallerimiz gerçek oldu yavvv hahahahaha
Aynen ya bende kendime yeni ciciler almak istiyorummm ceyiz icin sexy iccamasirlarida alicamm oh ohh
Demin dus dayken kendime baktim vayyy be makyajsiz bile sexy gozuktum gozume
Eskiden memem yokdu simdi var ohh ohhh :KK73:

arzum77 arzum77 sag kolum fena agrio ya sanki cikmis gibi omuzdan baslio agri
Fazla kaldiramiorum
Dururken de agri var
Sence normalmi???
yelizcim azcık sakin ol, gececek.. daha çok aksilik ve olumsuzluk çekme üstüne ok tatlım.. sen kendini dinledikçe sanki ağrı acı hep stabil gibi. düşünme azcık. unutmaya çalış. iki haftan bitsin daha iyi olucan. sürekli orda o var burda bu var deme. kötü bişi getirme aklına

Hayallerimiz gerçek oldu yavvv hahahahaha
Aynen rabbim herkese hayal ettigi seyi nasip etsin,nasipte memeli kadin olmakta varmis yillarca aklima gelmemisti silikon meme,ne bilim tahta goguslerimle yasamaya alismistim esimde alismisti,yuz ustu rahat rahat yatardim taaaaaaaki 2.kizim beni inek gibi emip icini bosaltincaya kadar acaaaip pürsümustu bir anda aklima silikon taktirmak geldi gecen sene karari verdim bu sene yaptirdim allah olmayana nasip etsin güzelligimizi Memelerle taçlandirdik:21:

yelizcim azcık sakin ol, gececek.. daha çok aksilik ve olumsuzluk çekme üstüne ok tatlım.. sen kendini dinledikçe sanki ağrı acı hep stabil gibi. düşünme azcık. unutmaya çalış. iki haftan bitsin daha iyi olucan. sürekli orda o var burda bu var deme. kötü bişi getirme aklına
Aynen ya ben cok takiyorum kafama
Ama bugun hic agri kesici almadim bende bi illerleme var :)))

ya kızlar bu sefer benım tedırgınlıklerım basladı.3 .gunum ama memem tam yuvarlak degıl.yuvarlak takıldı .yukarı orta tarafları şişmeme ucu tarafları bos gıbı.bozukluk mu var acaba.daha degısecekmı seklı.yazarsanız cokkk sevınırım
linda panik olma, çok başındasın.. bi hafta geçsin bi hele.. şekil şemal için çok erken. bende hiç yamukluk olmadı gerçi ama çok arkadas yasadı bunları

Aynen rabbim herkese hayal ettigi seyi nasip etsin,nasipte memeli kadin olmakta varmis yillarca aklima gelmemisti silikon meme,ne bilim tahta goguslerimle yasamaya alismistim esimde alismisti,yuz ustu rahat rahat yatardim taaaaaaaki 2.kizim beni inek gibi emip icini bosaltincaya kadar acaaaip pürsümustu bir anda aklima silikon taktirmak geldi gecen sene karari verdim bu sene yaptirdim allah olmayana nasip etsin güzelligimizi Memelerle taçlandirdik:21:
Benimde bir tane kızım var o yıpratmadı göğüslerimi ama hep bir istek vardı içimde çok beğenirdim göğüsü olan kadınların giydiği kıyafetleri daha bir yakışırdı şimdi benimde oldu tombul memelerim açıp açıp bakıyorum sürekli :)

Aynen ya ben cok takiyorum kafama
Ama bugun hic agri kesici almadim bende bi illerleme var :)))
aferin süper.. o ilacada alışcaksın içme artık. ben 3 gün içtim..ameliyatı unut , hatta gerekirse foruma bile az gir. herkese yazdıkça unutmuyosun o ameliyatı. film izle kitap oku. düşünme ağrını.. az konuş bu konudan. becerebilirsen bi dene.. iyiyim hersey düzeldi
de

aferin süper.. o ilacada alışcaksın içme artık. ben 3 gün içtim..ameliyatı unut , hatta gerekirse foruma bile az gir. herkese yazdıkça unutmuyosun o ameliyatı. film izle kitap oku. düşünme ağrını.. az konuş bu konudan. becerebilirsen bi dene.. iyiyim hersey düzeldi
de
Ay unutmaya calisicammm arrtik
Kendime eziyet veriyorum yoksa

Back
X