• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu karna kadar ödem herkeste oluyor mu?karnım çok şişti. Birde meme çatalım morarcak sanırım benim.
Evet canım bir çok arkadaş morluklardan ve karındaki ödemden şikayetçiydi.ama geçiyor kimse ödemli kalmadı.;) bol su iç bol ayran iç.fındık badem kayısı kara üzüm çekirdekli olsun bol bol ye kendine iyi bak.evde dolaş.öptüüüm

Bu karna kadar ödem herkeste oluyor mu?karnım çok şişti. Birde meme çatalım morarcak sanırım benim.
Merak etme oluyor ben kontrolüme gittiğim zaman ödemlere masaj yapmışlardı çook iyi geliyor ama uzmanlar yapıyordu evde yapılan iyi gelir mi bilmiyorum
morarmada normal benim sağ mememin yanı komple mosmordu

Yaklasık 7 ay once oldum bende ameliyatımı. 450 cc high profil mentor marka kas altı meme altı kesisiyle.. İlk 5 gün cok zordu 5 günden sonrasında çok hızlı bi toparlanma sürecine giriosunuz. Kişiden kişiye degişebilir ama bende böyle olmustu:) gogus dokum hic yok gibiydi. İlk 1 ay taş gibi saga sola haraket bile ettiremiosunuz 1 aydan sonra yumusamaya baslıo:) gogus aramın ayrıklıgı dsnda cok memnunum sanırım o da gogus yapısıyla alakalı.. Çok gecmiş olsun benim de bel oyuntum ödemlerden resmen yoktu ilk cıktıgımda 1-2 haftada anca indi yani cok normal

Merak etme oluyor ben kontrolüme gittiğim zaman ödemlere masaj yapmışlardı çook iyi geliyor ama uzmanlar yapıyordu evde yapılan iyi gelir mi bilmiyorum
morarmada normal benim sağ mememin yanı komple mosmordu
Birde karnım meme alt bedenim şiştiğinden mi acaba şu an pek büyük durmuyorlar. Şişlikler gittikçe düzelir mi ki?

Birde karnım meme alt bedenim şiştiğinden mi acaba şu an pek büyük durmuyorlar. Şişlikler gittikçe düzelir mi ki?
İlk bikaç haftayla daha sonra oturduktan sonrası okadar farklı ki yani ben ilk bikaç gün moral bozukluguyla gezdim nasıl bukadar kücük olur diye ama ödemdenmiş bende baya fark etti oturduktan sonra daha da büyüdü görüntüsü ilk halleri biçimsiz şiş bişe orta kemiğim resmen goguslerimle aynı hızadaydı şişkinlikten :)

İlk bikaç haftayla daha sonra oturduktan sonrası okadar farklı ki yani ben ilk bikaç gün moral bozukluguyla gezdim nasıl bukadar kücük olur diye ama ödemdenmiş bende baya fark etti oturduktan sonra daha da büyüdü görüntüsü ilk halleri biçimsiz şiş bişe orta kemiğim resmen goguslerimle aynı hızadaydı şişkinlikten :)
Çok teşekkürler içimi rahatlattın. Valla benim de moralim bozulmaya başlamıştı. Meme dokum vardı birde 390cc silikon hani neresinde bunun diye düşünmeye başlamıştım.

İnan okadar degisicekki bende ilk gunler sürekli acaba biri yukarda mı, yatarsam kayar mı, hep böyle sanki boynuma agırlık takmıslar gibi mi kalıcam, gercekten benm bi parçam gibi hissedebilcek miyim, acaba dalgalanma mı var diye milyon tane seyi taktım aklıma meme dokun varsa ve 390 cc ye eminim sonuc cok guzel güzel olucak cok gecmis olsun sakın kafana bunları takıp kendını huzursuz etme :)

Yaklasık 7 ay once oldum bende ameliyatımı. 450 cc high profil mentor marka kas altı meme altı kesisiyle.. İlk 5 gün cok zordu 5 günden sonrasında çok hızlı bi toparlanma sürecine giriosunuz. Kişiden kişiye degişebilir ama bende böyle olmustu:) gogus dokum hic yok gibiydi. İlk 1 ay taş gibi saga sola haraket bile ettiremiosunuz 1 aydan sonra yumusamaya baslıo:) gogus aramın ayrıklıgı dsnda cok memnunum sanırım o da gogus yapısıyla alakalı.. Çok gecmiş olsun benim de bel oyuntum ödemlerden resmen yoktu ilk cıktıgımda 1-2 haftada anca indi yani cok normal
hayirli olsun cicişlerin canim.bisey sorcam hani ayrık demissin ya peki ayrık olmasina ragmen nasil 450 cc alabildi ? şoktayım ben. hadi alabildi diyelim ki almış nasil olduda birlesmediler :(

hayirli olsun cicişlerin canim.bisey sorcam hani ayrık demissin ya peki ayrık olmasina ragmen nasil 450 cc alabildi ? şoktayım ben. hadi alabildi diyelim ki almış nasil olduda birlesmediler :KK43:
Aynen ben de ayni seyi dusundum.450 cc iyi bir rakam.birlesmekerj gerekmezmiydi.budyrumda kollarina dogru mu oldular.valla merak ettik

Şuanda bişey anlaman için çok erken ben ilk hafta kontrole gittiğim zaman görmüştüm.
Yani şimdi anlayamazsın sargılar açılınca boyut olarak anlayabilirsin, sonrasında ödemler inince iyice küçülüyorlar:KK43:ama senin zaten dokun vardı ve 390 cc küçük olacağını düşünmüyorum :işsiz:

Benim morarmadan direk sararmisti cok ilgincim ben :D benimde karnım şiş bugun kontrolde doktoruma sordum bi süre daha öyle olucak bol bol su ayran ic dedi

Çok sukur bandajim çıktı dikis alindi . ince su gecirmez bant konuldu 5.6günden sonra çıkarıcam SCAREX diye bir jel verdi sonra 6ay kadar o jeli kullanıcam. Hergün günde 2 kez bebe yağı ve arnica kremiyle masaj yapıcam. Hislerim 1 aya kadar gelmeyen yerlerde gelirmis. 20 gün sonra bidahaki kontrolüm o günden sonra su salak sütyenide çıkarabilirmisim :halay::KK31:resimlerim çekildi. Çok zayıf oldugum icin ağrılı dönemim normalmiş sen biraz ağrı eşiği olarak bünye olarak geriden geliyosun ama 10 gün sonra rahatlıkla yatabilirsin az daha dikkat et hareketlerine yakındır düzelmen dediii :-)

Çok sukur bandajim çıktı dikis alindi . ince su gecirmez bant konuldu 5.6günden sonra çıkarıcam SCAREX diye bir jel verdi sonra 6ay kadar o jeli kullanıcam. Hergün günde 2 kez bebe yağı ve arnica kremiyle masaj yapıcam. Hislerim 1 aya kadar gelmeyen yerlerde gelirmis. 20 gün sonra bidahaki kontrolüm o günden sonra su salak sütyenide çıkarabilirmisim :halay::KK31:resimlerim çekildi. Çok zayıf oldugum icin ağrılı dönemim normalmiş sen biraz ağrı eşiği olarak bünye olarak geriden geliyosun ama 10 gün sonra rahatlıkla yatabilirsin az daha dikkat et hareketlerine yakındır düzelmen dediii :-)
Süper haber, çok sevindim.

Günaydınnn. Gece 4 e kadar rahat uyudum. 4de sırt ağrısıyla uyandım. Ağrı kesici yaptı hemşire. Yanımda eşim var şükür iyiyim. Odamın balkonunda bir güzel de kahvaltı yaptım. Öylene doğru taburcuyum inşallah. Sağ kolumu rahat kullanabiliyorum ama sol kol kalkmıyor bile. Çok şükür sabahı gördüm. Sağolun. Darısı bütün isteyenlerin başına inş. Sağlık sıhhatle..
Ya ne güzel yazmışsın öyle :) sanki ameliyat değil de, meme bonuslu tatil seninkisi ;) çok sevindim gerçekten.

doktorunuza baktim istanbul ben ankarada bakiyorum doktor iyilesme sureci nasil uzunmu
ben 40 gün önce haldun kamburoğluna ameliyat oldum.sıkıntısız bir sürecim oldu.dikleştirmeyle beraber büyütme ameliyatı oldum ben.güncel fiyatlar haldun hocamın sitesinde mevcut.korkulacak bir ameliyat değil kesinlikle.:KK66:

Back
X