- 15 Ocak 2019
- 81
- 51
- 3
- 31
Sizce neden en sagliklisi meme alti kesisi acaba cok arastirdim demissiniz nedenleri cok merak ettim. Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Benim doktorum koltuk alti kesi yontemiyle ameliyat yapan bi doktor![]()
Tatlım o doktor meme altından da yapıyor ameliyatı. Sana özelden göndermiştim ya aynı doktorun meme altından ameliyat ettiği bir arkadaşımın fotosunu. Ben de meme altından daha iyi olduğu izlenimine kapıldım.
1) Meme altı kesisi daha çok tercih ediliyor. Eğer koltuk altı kesisi daha iyi sonuç verseydi o daha çok tercih edilirdi.
2) Bir başka sitede koltuk altından koyulan silikonların ameliyat esnasında fark edilmese de memenin yapısı ve silikon artık oturunca (6 aydan sonra) asimetrik oluşunun gözlendiğinden bahsediliyor. Yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş aynı durumdan.
3) Herkesin cilt yapısına göre değişiyor izlerin ne kadar iyileşeceği. Mesela benim cildimdeki sivilce izlerinin bile iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben yazın sürekli ip askılı kıyafetler giyiyorum. Koltuk altımdaki bir izin görünmesi, meme altımdaki bir izin görünmesinden daha yüksek ihtimal. Meme altındaki iz ancak bikiniliysen görünür. Dolayısıyla koltuk altı kesisi ile ameliyat olmuş ve izleri çok belirsiz olan birini görmek bile beni ikna etmeyecektir çünkü ben cildime güvenmiyorum.