• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizce neden en sagliklisi meme alti kesisi acaba cok arastirdim demissiniz nedenleri cok merak ettim. Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Benim doktorum koltuk alti kesi yontemiyle ameliyat yapan bi doktor :110:

Tatlım o doktor meme altından da yapıyor ameliyatı. Sana özelden göndermiştim ya aynı doktorun meme altından ameliyat ettiği bir arkadaşımın fotosunu. Ben de meme altından daha iyi olduğu izlenimine kapıldım.
1) Meme altı kesisi daha çok tercih ediliyor. Eğer koltuk altı kesisi daha iyi sonuç verseydi o daha çok tercih edilirdi.
2) Bir başka sitede koltuk altından koyulan silikonların ameliyat esnasında fark edilmese de memenin yapısı ve silikon artık oturunca (6 aydan sonra) asimetrik oluşunun gözlendiğinden bahsediliyor. Yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş aynı durumdan.
3) Herkesin cilt yapısına göre değişiyor izlerin ne kadar iyileşeceği. Mesela benim cildimdeki sivilce izlerinin bile iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben yazın sürekli ip askılı kıyafetler giyiyorum. Koltuk altımdaki bir izin görünmesi, meme altımdaki bir izin görünmesinden daha yüksek ihtimal. Meme altındaki iz ancak bikiniliysen görünür. Dolayısıyla koltuk altı kesisi ile ameliyat olmuş ve izleri çok belirsiz olan birini görmek bile beni ikna etmeyecektir çünkü ben cildime güvenmiyorum.

Şuan cok korktum desem benim iki kucuk sipam var bakıma muhtaç ya ben ne halt edicem kuzu
temizlik yemek gibi konularda yardım edebilecek birisi lazım anneniz veya yakın bi arkadaşınız olabilir. çocuklarınız da laf dinliyorsa biraz dişinizi sıkabilirsiniz.

Bir de pürüzlü/pütürlü protez ne demek :KK70: hiç bilmiyorum. Yani takıldıktan sonra dışardan memeye dokununca pütürlü oluşunu hissediyor muyuz?
Mcada Mcada
dışardan hiç birşey belli olmuyor tabiki.
pürüzsüz protezler bildiğimiz balonlar gibi. dışı düz

pütürlü/pürüzlü olanların tek farkı dışı dümdüz değil yani sivilceli gibi öyle söyleyim :)
bu pürüzler olunca da kapsül riski daha az çünkü kapsül protezi saramıyor
ve protez kaslara daha iyi tutunuyor ayrıca

Bende korkmaya başladım halbuki iki tane sezaryen oldum
Tatlim benim 4 sezaryenim var ve hepsinde 2 gun kalktim her isimi kendim tuttum ama bu ameliyat sezaryenlerden cok farkli. En cok zorlandigim konu 6-7 gun desteksiz kendim kalkamadim
Ama onun haricinde ise gitmesi gereken bir hanimsaniz bir hafta sonra masa basi isiniz varsa isinize donersiniz yataktan kalktiktan sonra cok bir sorun kalmiyor
Onun da haricinde cok kucuk cocugunuz varsa mutlaka 10 gun size yardim edecek birilerinin olmasi lazim. Ufak tefek islerinizi tabii ki yaparsiniz kendiniz ama cocugunuz kucak isterse 10 gün alamasiniz ama cocugunuz 6-7 kilodan daha fazlaysa yine alamazsiniz

Yalan söylicek degilim hatta albümümde fotolar var :dondurma:
Ha bende ilk zamanlar üst yani dekolte yerim sisti sonrasinda asagi indi alltan daha dolgun oldu benim kaslar silikonu iyice skmisti bastan ilk zamanlar kücüktü kaslar kendini saldikca yumusadi ve büyüdü suan gögüs capim 95cm
estağfurullah öyle demek istemedim. ama böyle bi ameliyatta, hem ödemler inip hem memenin büyüdüğünü bir tek sizden duydum şaşırdım.
silikonlar yerine oturunca üstün sönüp alt tarafın dolgunluğunun daha meydana çıkacağı aşikar. ama B iken C olmasını sizden duyuyorum :)

Beni de izler misiniz ? Bana da yüksek ihtimalle 300 olucak 325 i denerim dedi.sizin ameliyat olalı ne kadar oldu?
çok üzgünüm ama fotoğrafı olmayanları izlemiyorum. burdan seve seve yardımcı olurum ama.
ben temmuz 2017 de ameliyat oldum.
300 le 325 arasında aman aman bi fark yok ama ne kadar büyük takarsa o kadar iyi tabi :)

Siz böyle diyince ameliyatı bidaha düşünmeye başladımm:KK43: ben 8. Gün iş başı yapıcam 10 günüm bile yok ameliyattan sonra.bana da annem bakıcak :KK70: ay olup bitsekte rahatlasak her saniye aklımda sorular.narkozdan uyanma anı korkutuyor beni
narkozdan korkucak hiç bişey yok bence kafası da çok güzel hatta :D :D :D
8-10 farketmez. yorucu bi işiniz yoksa masa başı iseniz 1 haftaya başlarsınız işe bence. yataktan kalkması en zor olanı.
T Tuna Ben doğru demiş çocuklarınız kucak isterse bu mümkün olmayacak.

Kas zarı altı ameliyat olan kimler var?
Kas zarı altı ameliyat yapan doktorlar kimler? İstanbulda 2 tane var benim bildiğim ama ben Ankarada arıyorum. Var mı bilgisi olan?

Medusamati, sen eylül başında ameliyat olmuştun galiba. Şu an ne durumdasın, ağrı acı falan? Mesela şu an spor yapıyor musun ya da yapabilecek halde misin?
Ağrı acı yok kesinlikle geçtiğim aylarda iğne batmaları oluyodu ama onlarda bitti şükür şuan kendi göğsüm gibi harika kıvamıda oyun hamuru gibi çok sevdim... spor yapıyorum hafif ağırlıklar ve squat filan ama çok aşırı zıpladığım zaman göğüslerim uyuşuyo tamamı o yüzden fazla hoplamalı hareketler yapmıyorum biraz daha zamanım var sanırım

estağfurullah öyle demek istemedim. ama böyle bi ameliyatta, hem ödemler inip hem memenin büyüdüğünü bir tek sizden duydum şaşırdım.
silikonlar yerine oturunca üstün sönüp alt tarafın dolgunluğunun daha meydana çıkacağı aşikar. ama B iken C olmasını sizden duyuyorum :)
Fotograf koydum demin buraya bakabilirsin

Merhabalar yarın saat 11 de ameliyata giriyorum insallah hersey yolunda gider mutlu olurum sonuctan en acisiz agrisiz sekilde kurtulurum insallah heyecan dorukta:KK17:
Rabbim kolaylastirsin insallah umarim hersey gonlunce olur agrin acin hic olmaz inşallah canim sakin korkma biz burda senden guzel haberler bekliyoruz

Ben kas zarı altı oldum istanbulda
Yaaa medusamatiii :( senin yüzünden ben ameliyatı İstanbulda olucam galibaaa... Hem memelerinin şeklini çok beğendim hem de en iyi yöntemin kas zarı altı olduğunu biliyorum. Ama kas zarı altı ameliyat yapmanın çok zor olduğunu o yüzden çok az doktor tarafından yapılabildiğini yeni öğrendim. Sanırım senin doktorun yolunu tutacağım...

Merhabalar yarın saat 11 de ameliyata giriyorum insallah hersey yolunda gider mutlu olurum sonuctan en acisiz agrisiz sekilde kurtulurum insallah heyecan dorukta:KK17:
şimdiden hayırlı olsun umarım dilediğiniz gibi olur.
yeme içmeyi 1-2 saat önce kesmiş olmanız gerek :)

Back
X