Oh oh ikisine bitmis bile ne guzelSelam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh ikisine bitmis bile ne guzelSelam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum
Benim yara izlerim cok berbat uc ay olmasina rahmen dun olmus gibi izlerim acaba sigaradanmi gecmioki tabi doktorunda hatasi buyukBende içtim yara biraz geç iyilesiyor malesef![]()
Kizz sennisin bilemedim isim farkli oluncaHic bir komplikasyon yasamadim cok sukur. Hekimimden de cok memnunum. Yara izi yok denecek kadar az. Görüntü de güzeldi fakat ben psikolojik olarak yabanci maddeyi kabullenemedim ne yazik ki.
Benim 2 sene oldu tamamen gitti diyemem iz var yani çok takılmiyorum ben iz konusuna zamanla geçer sıkıntı yapmayınBenim yara izlerim cok berbat uc ay olmasina rahmen dun olmus gibi izlerim acaba sigaradanmi gecmioki tabi doktorunda hatasi buyuk![]()
Benim :)Kizz sennisin bilemedim isim farkli olunca
:))Benim :)
İzler için sigara sebep oluyo diyorlar sizinde ondan olabilirBenim yara izlerim cok berbat uc ay olmasina rahmen dun olmus gibi izlerim acaba sigaradanmi gecmioki tabi doktorunda hatasi buyuk![]()
İyileşme süreciniz nasıldı? Kaçıncı gün normal hayatınıza dönüş sağlayabildniz?Yara izimi paylaştım bakabilirsiniz. Takip ettiğim kişiler görebilir . Resmi olmayanları takip etmiyorum kızlar![]()
1 ay sonra eski hayatıma döndüm ama ben burda 1 hafta sonra ise giden bile gördümİyileşme süreciniz nasıldı? Kaçıncı gün normal hayatınıza dönüş sağlayabildniz?
Evet bende çok gördüm cesaretlendim iş yerinden bi hafta izin aldım..umarım dönebilirim :)1 ay sonra eski hayatıma döndüm ama ben burda 1 hafta sonra ise giden bile gördüm
Teşekkürler inşallah fdgişik bir duyguTabi alişirsın. Mesela ben 1 ay sonra hep benimmisler gbi hissettim hiç emanet gbi durmadı ödem gittikçe daha guzellesiyor ve sana ait olduğunu hissediyorsun
Normalden farkli bir agri icerde kasilan bsy varmis gibi bir his varmi? Kapsul 4 evre oluyor bazi kapsuller 1.ve 2. Evre oldugu zaman anlasilmayabiliyor ancak hekim kontrolle anlayabilir kapsulu. 3. Ve 4 . Evre kapsul sekil bozuklugu da vermeye basliyor disardan da belli oluyor zatenKızlar merhaba ben 4.ayın içindeyim yaklaşık son bir haftadır sol göğsümde şiddetli bir yanma başladı,arada iğne batıyor gibi oluyor ve genel olarak acı hissi var.Uçları her ikisinin de hassas fakat sol taraf dokundugumda genel olarak acıyor. Böyle birsey yasayan var mı aranızda ? Kapsül oluşumundan korkuyorum ilk günden beri sol göğsüm diğerine göre daha sertti halen de öyle. Elle anlamam mümkün mü acaba ? Bilgisi Olan varsa yardımcı olabilirse çok memnum olurum şimdiden teşekkürler.
6 ay sonra sekil tamamen oturmus oluyor agustosa yakin zamanlarda oturmus olur :)Kızlar mesela bu zamanda ameliyat oluyoruz ya yazın bikini giyilcek zamana kadar şekil oturur mu yumuşar mı sizce?
Yani zaten normalden farklı bir ağrı var. Koltuk altıma doğru olan tarafta özellikle sol tarafta özellikle dokununca acıyor Yani normal mi bu ? Sağ tarafıma elliyorum hiç acı falan yok. Çok gerginim tuhaf bir his doktoruma yazdım dönüş yapmadı haftasonu olduğu için aramadım yarın aramayı düşünüyorumNormalden farkli bir agri icerde kasilan bsy varmis gibi bir his varmi? Kapsul 4 evre oluyor bazi kapsuller 1.ve 2. Evre oldugu zaman anlasilmayabiliyor ancak hekim kontrolle anlayabilir kapsulu. 3. Ve 4 . Evre kapsul sekil bozuklugu da vermeye basliyor disardan da belli oluyor zaten
Yarin bir ara kacinci ayindasin ve kontrollere duzenli cagiriyo mu hekim? Mutlaka aksatmadan gidilmesi gerek kontrollere. Mumkunse bir randevu talep et bi kontrol etsin doktor. Neyin nesiymis bu agri. Kas ustu oldugu icin kapsul ihtimali kas altina gore daha yuksek bir ihtimal ama bilemeyiz yine deYani zaten normalden farklı bir ağrı var. Koltuk altıma doğru olan tarafta özellikle sol tarafta özellikle dokununca acıyor Yani normal mi bu ? Sağ tarafıma elliyorum hiç acı falan yok. Çok gerginim tuhaf bir his doktoruma yazdım dönüş yapmadı haftasonu olduğu için aramadım yarın aramayı düşünüyorum
Yani zaten normalden farklı bir ağrı var. Koltuk altıma doğru olan tarafta özellikle sol tarafta özellikle dokununca acıyor Yani normal mi bu ? Sağ tarafıma elliyorum hiç acı falan yok. Çok gerginim tuhaf bir his doktoruma yazdım dönüş yapmadı haftasonu olduğu için aramadım yarın aramayı düşünüyorum