Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende dün aldım sarı kantoran dedim sadece kantoran yazıyor üstünde srı değil yani ama garip değil igrenç kokuyor valla ama cilde faydası çokmuşKızlar sarı kantaron yağıyla masaj yaptığım zamandan beri hem yara izim 3. Hafta olmasına rağmen çok azaldı hem de cildime iyi geldi baya pürüzsüz ve yumuşacık oldu. Yüzüme de arada sürüyorum masaj yaparak ve cilt tonumu dengelediğini fark ettim. Kokusu biraz garip ama bir süre sonra alışıyor insan. Tavsiye ederim![]()
Rahat çıkarıp giyeceğin gömlek al yanına. Amelyattan çıkınca çıplak olcaksın pantolu sana birnin giydirmesi gerekecek. O yüzden rahat giyeceğin eşortman altı al dar olmasın :) kollarını kaldıramicağın için gömlek diyorum aklında bulunsun :)Kızlar herkezden fikir istiyorum çantamıza ne koydunuz ameliyat öncesi sonrası her türlü önerimize ihtiyacım var lütfennn![]()
Teşekkürler canim benim cok makbule geçtiRahat çıkarıp giyeceğin gömlek al yanına. Amelyattan çıkınca çıplak olcaksın pantolu sana birnin giydirmesi gerekecek. O yüzden rahat giyeceğin eşortman altı al dar olmasın :) kollarını kaldıramicağın için gömlek diyorum aklında bulunsun :)
Gercekten bu zMana kadar okadar kisite sordumki inanilmaz agirlar ceken ve sureci sikıntılı gecen cok kisi yok insan cok rahatliyor.benim tek korkum 1 bucuk yasindaki kızım bana rahat vermicrk olduktan sonra .cok kucak istiyor ilk 3 4 gün cok zor olur.2 yasini doldurduktan sonra muhtemelen dusunebilirim.ama olan arkadaslari gordumya hrmrn olsun istiyorum yaaaaCanım benim kas altı oldu kişiye göre ağrı değişiyormuş benim çok aşırı ağrım olmadı ilk 4 gün hareketlerin kısıtlı okuyor yatıp kalkarken zorlamayalım diye yardım aldım ama korkacak birşey yok bende korkmuştum boşa kaygılanmışım
Canim izlemeye alirmisin beni de lurfen surecleri gormek istiyorum.Kizlar son halimi yükledim.
Pijamanızda mutlaka önden düğmeli yada fermuarlı olmalı.ben çıkınca pijama giymiştim taburcu olduğumda fermuarlı üst geçirdim altada dediği gibi bol bi eşofman alın.ıslak mendilde iyi oluyorKızlar herkezden fikir istiyorum çantamıza ne koydunuz ameliyat öncesi sonrası her türlü önerimize ihtiyacım var lütfennn![]()
Sizin fotografiniz yok sizde koyarsan8z izleyebilirim. Kusura bakmayinCanim izlemeye alirmisin beni de lurfen surecleri gormek istiyorum.
Ben olmadimki ama amrliyat henuz arastiriyorum sadece suan.olmamis halimimi koyayim ki:)Sizin fotografiniz yok sizde koyarsan8z izleyebilirim. Kusura bakmayin
Tamam canim aslında çok yabancı degilim doğum dan ama ekstra degisik bise var mı diye merak ediyorum doğuma giderken makyaj malzemesi bile almıştımPijamanızda mutlaka önden düğmeli yada fermuarlı olmalı.ben çıkınca pijama giymiştim taburcu olduğumda fermuarlı üst geçirdim altada dediği gibi bol bi eşofman alın.ıslak mendilde iyi oluyor
Herkeze merhaba 28 mart 2019 operasyon tarihim kızlar 18 mart günü protez boylarına karar verilecek meme usg raporlarımı görecek hoca ama bi aksilik olmazsa 28 mart 2019 günü bende büyük memeliler kervanına katilcam![]()
Ben bantlar çıktıktan sonra kullanmaya başlamıştım yani ameliyattan 1 hafta sonraKantoronu Kac gun sonra kullanabiliriz kızlar
Gerçekten aynı gün mü bende heyecanliyim biraz ani oldu ama olsun daha 1 ay var toparlarızmerhaba ben de yeni uyeyim ve sizinle ayni tarihte benim de ameliyatım var gerçekten heyecanli:) umarım sağlıkla mutlulukla çıkarız ameliyattan :)
evet 28 mart:) birkaç gün heyecandan uyuyamadım ama daha 1 aydan fazla var diye şimdi kendimi sakin tutuyorum , önceden tecrübesi olanların paylaşımlarını okuyorum:)Gerçekten aynı gün mü bende heyecanliyim biraz ani oldu ama olsun daha 1 ay var toparlarız
Hayirlisi olsun :)Herkeze merhaba 28 mart 2019 operasyon tarihim kızlar 18 mart günü protez boylarına karar verilecek meme usg raporlarımı görecek hoca ama bi aksilik olmazsa 28 mart 2019 günü bende büyük memeliler kervanına katilcam![]()
Olmamis halinizi koyabilirsiniz oncesi sonrasi oluyor hem olduktan sonra da koyunca :)Ben olmadimki ama amrliyat henuz arastiriyorum sadece suan.olmamis halimimi koyayim ki:)