• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bandajlar açıldı herşey çok iyi dedi doktor dikişler belli bile olmuyo morluk sarılık hiçbişey yok ama aklıma bişry yakıldı benim, göğüslerimin tam arası havaya kalkmış sanki biraz şişik gibi, gerginlikten midir ki :KK43: bi de meme ucları biraz aşağı bakuyo o zamanla düzeliyo mu
Geçer canım hiç takma kafana ödemdir onlar

Ben sırt üstü yatmayı hiç sevmiyorum alışkında değilim. Oldum olası yüz üstü uyurdum. Sırt ağrım geçti derken bu gece yine ağtıdı. Neredeyse 1 ay olacak hala doğru düzgün sağa sola bile yagamıyorum. Sıkıldım artık sırt üstü uyumaga çalışmaktan. Eski uykularımı özledim. Daha ne kadar böyle devam edecek???
Ben ameliyattan çıktım daha hastanedeyken Dr sağa sola yatabilirsin demişti.
Tabii nerdeee asla mümkün olmadi.
20 gün falandim herhalde sağa sola yatmaya başladığımda
1 ay kontrolüne gidince de yüz üstü yat faydası var dedi.
Ben de o gün bugündür yüz üstü yatıyorum.
Çok şükür eski uykularima kavustum
Biz korktuğumuz için yatamiyoruz aslında 1-2 denesen yatarsın sende 1 ayin dolduysa

Kizlar ya 18.günüme gircem hala sırtüstü yatıyorum heryerim ağrıyor artık, son randevum da Dr a sormadım yan yatabilirmiyim diye ondan öncekinden 5 gunluktum önermedi siz ne zaman yan yatmaya başladınız
Yan yatabilirsin artık. Bana ameliyat sonrası sağa sola yatabilirsin dedi doktorum. Canın acimiyorsa yat

Ben ameliyattan çıktım daha hastanedeyken Dr sağa sola yatabilirsin demişti.
Tabii nerdeee asla mümkün olmadi.
20 gün falandim herhalde sağa sola yatmaya başladığımda
1 ay kontrolüne gidince de yüz üstü yat faydası var dedi.
Ben de o gün bugündür yüz üstü yatıyorum.
Çok şükür eski uykularima kavustum
Biz korktuğumuz için yatamiyoruz aslında 1-2 denesen yatarsın sende 1 ayin dolduysa
İlk kontrolümde sırt üstü ve plates yasak onun dışında zorlamadan günlük hayatına devam dedi. İlk hafta sağa biraz dönebiliyordum. Sonra kolumu zorladım ve sağ tarafım uyuşuk dönemiyorum. Sol tarafımda hiç bir sorun kalmadı sanki operasyon olmamış gibi biraz olsun dönerek uyuyorum. 2 hafta sonra gidince yüzüstü serbest mi diye soracam. Kas aprısı uzun sürer mi sağ göğsüme dokunamıyorum yanıyor gibi uyuşuk şiş gibi.

ya kızlar uyuyamadım kafama takmaktan, bu silikonlar git gide yumuşaması gerekirken sertleşiyo sanki ödemden dolayı şekilsiz zaten ama ödem dediğimiz şey de sert olur mu o kadar ya göğüslerimin üstünde şişkin yumru gibi şeyler oldu bu akşam iki tane size de böyle oluyo mu :( moralim çok bozuk pazartesi doktora bi görünsem mi diyorum içimden çok sertler göğüsler de ödemler de

ya kızlar uyuyamadım kafama takmaktan, bu silikonlar git gide yumuşaması gerekirken sertleşiyo sanki ödemden dolayı şekilsiz zaten ama ödem dediğimiz şey de sert olur mu o kadar ya göğüslerimin üstünde şişkin yumru gibi şeyler oldu bu akşam iki tane size de böyle oluyo mu :KK43: moralim çok bozuk pazartesi doktora bi görünsem mi diyorum içimden çok sertler göğüsler de ödemler de
İlk zamanlar öyle oluyor benim bitanesi siŞti üstten içe doğru bastirdigimda sanki baloncuklar vardı niye sağda yok da sol da var diye kafaya çok taktım ama hepsi gecti ilk zamanlar sertlik şişme sizlama bıçak saplama iğne batma vs hersey oluyor sen yine rahatlamak için Dr ara. Benim 19.gunum dün farkettim yumuşamaya başlamışlar çok mutlu oldum ama kuculdulerde offff

Benim 375cc kas üstü bana da küçük görünüyor offf offf dr a bant masaj sordum gerek yok 6.aya kadar yolu var acele etme diyor yumuşacık da değiller 57.gün bitti benim 20 günden sonra yan yatmaya başlamıştım suan çok rahat üzerinde uyuyorum

Sağ kolunu çok kullandığın için olabilir,rutin işlerini solla halletmeye çalış dinlendirmiş olursun bence.Bende solu zorladığım için batma olmuştu,sonrasında geçti.
Ben normalde solağım solu daha çok kullanırım. İlk hafta dolduğunda yukarı uzanmak zorunda kaldım ve çok zorlandım o gün çok acıdı. Kontrolde doktoruma sordum kaslar zorladığı için geçer dedi. Bu perşembe 1 ay dolacak ve benim sağ tarafımda ki acı yanma uyuşukluk hiç geçmedi. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Başa bir şey mi oldu korkmaya başladım.

Merhaba kızlar ben 8. ayımı dolduruyorum. Kas altı ameliyat olanlara bir sorum olacak kolumla bir iş yaptığımda memelerde yerinde oynamaya başlıyor vücut geliştirmeciler gibi bu hep böyle devam mı edecek. Ceketin fermuarını çekerken bile bir kasılıp gevşiyor. Benim 350cc hp mentor takıldı ama küçük ve ayrık duruyor, ileri de tekrar ameliyatı da düşünüyorum. Yöntem metod olarak bu konuda iyi bildiğiniz doktor varsa bilgi de alabilirim.

Ben normalde solağım solu daha çok kullanırım. İlk hafta dolduğunda yukarı uzanmak zorunda kaldım ve çok zorlandım o gün çok acıdı. Kontrolde doktoruma sordum kaslar zorladığı için geçer dedi. Bu perşembe 1 ay dolacak ve benim sağ tarafımda ki acı yanma uyuşukluk hiç geçmedi. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Başa bir şey mi oldu korkmaya başladım.
Ayni durum bendede olmustu 10 gunluk falan ken araba bagajini kapatirken uzandim ve cok acidi ve benim agrilarim nerdeYse 6 hafta surdu zorladigim icinmi oldu yoksa baska bi sebeptenmi bilmiorum ama baya sancili bi donemdi

Ayni durum bendede olmustu 10 gunluk falan ken araba bagajini kapatirken uzandim ve cok acidi ve benim agrilarim nerdeYse 6 hafta surdu zorladigim icinmi oldu yoksa baska bi sebeptenmi bilmiorum ama baya sancili bi donemdi
Bende tıpkı seninki gibi oldu. 1 hatlıkken arabanın bagaj kapısına uzanmak için baya zırlandım. 3 hafta olacak daha geçmedi. Bende 3_4 hafta daha çekecek miyim? Hiç bir şıkayetim yokken düşüncesizlim yüzünden şimdi canım yanıyor. Doktor kaslar zorlandığı için dedi. Bir kas gerilmesi zorlanması bu kadar çok mu geç iyileşiyor? Masaj yapınca biraz daha iyi geliyor sanki.

Back
X