Herkese merhaba.. Normalde bu başlığı açmayacaktım çünkü insan okudukça daha fazla overthink yapıyor sanki..
28 Nisan'da meme ameliyatı oldum: kas altı motiva ergonomix round 295 CC.
Doktoruma hem doğal hem dolgun bir görüntü istiyorum demiştim, ancak 275 ve 295 arasında kalmıştım. Sonradan küçülünce mutsuz olacaksın diye 295 cc taktım dedi. Şuan tahmin edebileceğiniz gibi, çok mutsuzum.. İlk günler ağrılarımı unuttum ve tamamen görüntüme odaklandım. Minyon tipliyim, 1.63 boy 48 kiloyum.
Şuan görüntüsü en çok korktuğum şekilde, iki kocaman top ve memelerim patlayacak sanki.. Simülasyonda gördüğüm görüntü gayet doğal görünüyordu, üst şişler tamamen inmiş, meme dokusu aşağıya inmiş bir şekildeydi. Ancak şuan o görüntüye gelmeleri imkansızmış gibi geliyor.. Ameliyatın üzerinden 8 gün geçti, etrafımda yaptıran çoğu kişi ineceğini ve yumuşayacağını söylüyor ısrarla, ancak bir şekilde ben keşke 260 CC'de kalsaydım diyorum.. Her gün gitgel halindeyim, bir iyileşecek sakin ol diyorum bir gün hata yaptım, daha küçük yaptıracaktım diye pişmanlık yaşıyorum. Revizson bir seçenek elbette ancak hem maliyeti hem ameliyat psikolojisi korkunç geliyor. Tekrar işten izin almak, aynı süreçleri yaşamak.. Sabırla beklemek gerek evet ancak burda çıkarttıranları okuyunca daha da moralim bozuldu. Bu 3 ay sabretmek çok zor olacak benim için