Meme büyütmede hacim memnuniyetsizliği ve revizyon süreci hakkında fikir

Merhabq 161 boyum kilom 53 300 cc takıldı ilk haftam çok büyük duruyor inermi
Merhabq 161 boyum kilom 53 300 cc takıldı ilk haftam çok büyük duruyor inermi
Merhaba çok geçmiş olsun aynı boy ve yaklaşık kilolardayız bende eylülde olacağım 350 cc büyük mü olur hangi marka tercik edeyim şuan küçük benimkiler birde rica etsem foto paylaşır msnz

Henüz 10 gün oldu .375cc highprofil kas altı takıldı sonucu ben de merak ediyorum
Merhaba çok geçmiş olsun şuanda durumunuz nasıl memnunmusunuz
Bende araştırma halindeyim sürecinizi anlatabilir misiniz boy kilo bende 350 -400 cc düşünüyorum fakat dr önerisi ne olur bilemiyorum
Hangi marka takıldı daha önce kaç bedendiniz
İyileşme süreci herkesin farklı sizin ne kadar sürdü

İnanın bilseydim biraz daha cesaretli olsaydım (daha önce hiç meme ameliyatı olmadığım ve etrafımda olan olmadığım için) 350 cc taktırırdım
Merhaba revizyon oldunuzmu
300- 350 arası söylediğiniz gibi ideal bencede hep yorumlar bu yönde
Bende olacağım aynı ölçülerdeyiz ortalama ve çol küçük istemiyorum açı çekiyoruz dr boyıt olarak anlaşmak için resim göstermek gerekiyor istiyorlar dr lar en az 6 resim diyor

Merhaba revizyon oldunuzmu
300- 350 arası söylediğiniz gibi ideal bencede hep yorumlar bu yönde
Bende olacağım aynı ölçülerdeyiz ortalama ve çol küçük istemiyorum açı çekiyoruz dr boyıt olarak anlaşmak için resim göstermek gerekiyor istiyorlar dr lar en az 6 resim diyor
Merhaba olmadım . 315 cc de kalıcam. Süreç zorluymuş cc büyüdükçe ağrı büyüyor iyiki çok büyük olmamış diyorum şimdi

Back
X