Meme büyütmede hacim memnuniyetsizliği ve revizyon süreci hakkında fikir

Merhaba. Rica etsem dk ismini paylaşır mısınız? Ben de bu sene olucam dk arayışındayım.
Merhaba dr arayışındasınız ...ben de meme büyütme için dr ma gittim ama beni karın germeye yönledirdi ..iyi ki de yönlendirdi...hem bağırsak sağlığım düzeldi hem karnm güzelleşti..iyiye ve ihtiyacıma yönlendirmesi çok hoşuma gitti...çok memnun kaldım dr mdan isterseniz özelden ya da buradan paylaşabilirim dr umun adını .... yazın meme biyütme olacağım yine aynı dr uma olacağım ......çok ilgili bi dr

Konuyu açan arkadaşım merhaba.
Umarım doktorunuzla orta yolu bulmuşsunuzdur.
Paylaştığınız fotoğraftaki örnek gösterilen hasta da kullanılan protezi merak ettim. Yüksek profil mi? Bilginiz var mı?
Merhaba doktorla görüştük masraflar ödenecek şekilde revizyon yapabiliriz altıncı ayda dedi ama fiyat konuşmadık örnek gösterilen hasta orta profilde diye hatırlıyorum markasını bilmiyorum ama sanırım motiva veya polytech orta profil

1.60 45 kiloyum 315 cc yüksek profil taktırdım gayet zayıf biriyim. Meme dokum önceden ne dümdüzdü ne de çok dolgu. Azda olsa meme dokum vardı. İnanın buna rağmen asla büyük değil. Malesef doktorlar bu konuda hasta isteklerini dinlemiyor bence. Tabiki 400-500 gibi abartı bedenimize olmayacak cc ler istemiyoruz . Lakin çok küçük istemiyorum hocam olduğuna değsin diyorsak hiç değilse 335-340 cc ler takılabilirdi. Sonuçta ağrılı ve maliyetli bir ameliyat kimse tekrar ameliyat olmak için olmuyor bu ameliyatları
Evet o kadar haklısınız ki tam olarak böyle düşünüyorum tabii ki de 400 gibi bir şey istemiyordum ama 220 de çok azdı doktorla anlaştık masraflar karşılığında cc yükselecek muhtemelen 300 taktırırım. Şimdilik ücret konuşmadık tekrar gittiğimde konuşacağım ama haklısınız kimse tekrar ameliyat olmak için girmiyor hiçbir ameliyata ve degsin istiyor

Evet o kadar haklısınız ki tam olarak böyle düşünüyorum tabii ki de 400 gibi bir şey istemiyordum ama 220 de çok azdı doktorla anlaştık masraflar karşılığında cc yükselecek muhtemelen 300 taktırırım. Şimdilik ücret konuşmadık tekrar gittiğimde konuşacağım ama haklısınız kimse tekrar ameliyat olmak için girmiyor hiçbir ameliyata ve degsin istiyor
İnanın bilseydim biraz daha cesaretli olsaydım (daha önce hiç meme ameliyatı olmadığım ve etrafımda olan olmadığım için) 350 cc taktırırdım

Merhaba kızlar,
3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 140 bin tl ödedim. Doktoruma büyük olmasından çekindiğimi dile getirdim yapay olmasını istemiyordum ancak elbette dolgun istiyordum. Ancak o dolgunluğu göremedim yani maalesef memnun değilim.
Ve ameliyatta 220 cc politech orta profil takıldı. Ameliyat öncesinde doğal ama dolgun bir görüntü istemiştim ve ameliyat öncesi doktorun daha önce yaptığı bir hastasının görselini gösterip “bunun gibi olsun” demiştim. Yani kaç cc takacağını konuşmadık. Ameliyat sonrası fark ettim ki doktor, referans gösterdiğim hastasına 220 cc takmış.

O hastanın daha önceki yani kendi meme dokusu benim kendi meme dokumdan daha fazlaydı ve ona 220 cc kas üstü uygulanmıştı. Bana ise 220 cc kas altı yapıldı. Yani o görüntüyü elde etmek için bana daha fazla cc takması gerekmez miydi bunu benim mi düşünüp söylemem gerekiyordu anlayamıyorum.

Bu ay sonu 1. ay konrolüme gideceğim ve doktoruma hacim konusunda memnun olmadığımı dile getireceğim. Fiziksel olarak zor bir süreçti bir de maddi olarak bu sürecin beni zorlamasını istemiyorum. Revizyon için doktorumdan minimum düzeyde ücret çıkarmasını isteyeceğim

Benim sorum:
Benzer durumda olup sonradan hacim artıran oldu mu?
Aynı cc farklı meme dokusunda ve kas altı/üstü uygulamada çok fark yaratır mı?
Ameliyat sonrası hemen revizyon süreci ve ücretlendirme genelde nasıl oluyor?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🤍
Ben de aralıkta meme büyütme oldum be memnun etmedi beni tekrar revizyon olacağım

Merhaba kızlar,
3 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 140 bin tl ödedim. Doktoruma büyük olmasından çekindiğimi dile getirdim yapay olmasını istemiyordum ancak elbette dolgun istiyordum. Ancak o dolgunluğu göremedim yani maalesef memnun değilim.
Ve ameliyatta 220 cc politech orta profil takıldı. Ameliyat öncesinde doğal ama dolgun bir görüntü istemiştim ve ameliyat öncesi doktorun daha önce yaptığı bir hastasının görselini gösterip “bunun gibi olsun” demiştim. Yani kaç cc takacağını konuşmadık. Ameliyat sonrası fark ettim ki doktor, referans gösterdiğim hastasına 220 cc takmış.

O hastanın daha önceki yani kendi meme dokusu benim kendi meme dokumdan daha fazlaydı ve ona 220 cc kas üstü uygulanmıştı. Bana ise 220 cc kas altı yapıldı. Yani o görüntüyü elde etmek için bana daha fazla cc takması gerekmez miydi bunu benim mi düşünüp söylemem gerekiyordu anlayamıyorum.

Bu ay sonu 1. ay konrolüme gideceğim ve doktoruma hacim konusunda memnun olmadığımı dile getireceğim. Fiziksel olarak zor bir süreçti bir de maddi olarak bu sürecin beni zorlamasını istemiyorum. Revizyon için doktorumdan minimum düzeyde ücret çıkarmasını isteyeceğim

Benim sorum:
Benzer durumda olup sonradan hacim artıran oldu mu?
Aynı cc farklı meme dokusunda ve kas altı/üstü uygulamada çok fark yaratır mı?
Ameliyat sonrası hemen revizyon süreci ve ücretlendirme genelde nasıl oluyor?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🤍
Merhaba resimlerinizi inceledim 9 yıl önce 380 cc silikon taktırmıştım yıllar içinde çok fazla sarktı ve yataktan kalkınca yamuluyordu,son 2 sene kamburum cikmisti sizin gogusleriniz bence çok ideal olmuş büyük cc ler dusuyor,benim fikrim hiç ellemeyin dogal ve yerinde olmuş.178 boy 65 kiloyum 1 hafta önce 300 cc koyuldu üstümden büyük bir yük kalktı ve sonuctan çok memnunum.Ozelden yazarsanız size önceki ve sonraki halini de gönderebilirim

merhaba size de çok geçmiş olsun. 9 gün daha çok erken 1. Ayda bile çok fark oluyor. Benim 3. Haftam ve aşağı indi ve bi tık ödem gidince küçüldü. Sizinki de oturacak. Yani gergin görüntü yerine daha salık olacak. Keşke ben de bi tık büyük diye endişelenseydim, çünkü ödem gidince küçüleceğini bilirdim. Ancak ben küçüklüğünden şikayetçiyim ve büyüme ihtimali yok. Bekliyorum kontolde konuşmayı
merheana benim tam 14 gün oldu ama ödemlerimde değişiklik yok hala aynışar :( günde 2 defa 5 dk masaj yapiyorum

bir de 220 kucuk olmus bende de hiç meme dokusu yoktu 300 taktirdim 300 bile kucuk burdakiler demisti 330 350 taktirin diye pisman oldum

Merhaba resimlerinizi inceledim 9 yıl önce 380 cc silikon taktırmıştım yıllar içinde çok fazla sarktı ve yataktan kalkınca yamuluyordu,son 2 sene kamburum cikmisti sizin gogusleriniz bence çok ideal olmuş büyük cc ler dusuyor,benim fikrim hiç ellemeyin dogal ve yerinde olmuş.178 boy 65 kiloyum 1 hafta önce 300 cc koyuldu üstümden büyük bir yük kalktı ve sonuctan çok memnunum.Ozelden yazarsanız size önceki ve sonraki halini de gönderebilirim
GEçmiş olsun ben de taktırnak istiyorum dr um çok hafif sarkma var dedi dikletrme de lazım dedi ama ben dikleştirme istemiyorum....size dikleştirme yapıldı mı ikinciye silikın takılırken???
Sakuncası yoksa bana atarmısonız foto

GEçmiş olsun ben de taktırnak istiyorum dr um çok hafif sarkma var dedi dikletrme de lazım dedi ama ben dikleştirme istemiyorum....size dikleştirme yapıldı mı ikinciye silikın takılırken???
Benim zaten küçük olduğu için sarkma yoktu doktorunuzla konuşun gerek yoksa dik dikleştirme yapmak istemiyorum deyin çok daha ağrılı süreç ve izi daha fazla oluyor

merhaba ben de2,5 ay önce kas altı 375cc hp yaptırdım. Benim de hafif sarkma (yalancı sarkma )vardı. bana da önerdi dikleştirme ancak ben kabul etmedim yara izi ve iyileşme süresi açısından. yaşım ve verdiğim kg açısından şuan sonuç iyi gibi 2 hafta önce ki randevumda doktorum dikleştirme istemeyerek risk aldığımı ama iyi bir sonuç aldığımızı söyledi. hala tam oturmadı bir meme diğerine göre biraz daha yukarda tam inmedi ve meme uçları da henüz hizalanmadı ama iyi gidiyorum. ve çok memnunum.

Merhaba bende 15 nisanda oldum bursada yani çok zor geçti bugün 11.gün fakat benim sağ göğüste hem dikleştirme hem büyütme solda ise büyütme sadece geçen 7.günde sol tarafta sıvı akıntısı oldu beyaz pembemsi koku vs yoktu doktora gittik baya sıvı boşalttı sonra 3-4 tane yeniden dikiş attı dünde sağ göğsümde Dik hat kısmı göğüs dikleştirme olan yerden sıvı aktı oraya da tekrar dikiş attı 8-9 tane psikolojik olarak berbat durumdayım korkuyorum sürekli niye böyle oldu diye Salı günü kontrol var ama sürekli dikişlerim açılır korkusu var

Merhaba doktorla görüştük masraflar ödenecek şekilde revizyon yapabiliriz altıncı ayda dedi ama fiyat konuşmadık örnek gösterilen hasta orta profilde diye hatırlıyorum markasını bilmiyorum ama sanırım motiva veya polytech orta profil
Merhaba merak ettim oldunuz mu revizyon bende olacağım da süreç nasıl merak ettim

Bende de boyut sıkıntı oldu sanırım doktorla birbirimizi anlayamadık çok üzüldüm çok canım sıkıldı yani konu hakkında da fazla bilgim yokmuş.. o kadar uğraşı, para, acı insan değmediğini düşününce üzülüyor ister istemez:( revizyon fikri de aklımdan çıkmıyor

Back
X