Meme büyütmede hacim memnuniyetsizliği ve revizyon süreci hakkında fikir

Benim 2. Ayım ve 425 cc taktırdım max bunu takabildi. Eğer olsaydı 500e falan çıkacaktım çünkü ben baya baya büyük istiyordum. Ve kas altı olduğu için hala büyük görünmüyor. Orta-büyük arası görünüyor. Kas üstü ve kas altı farkediyor. Protez kasın altına yerleştirildiği için kas onu tutuyor çünkü.
Bir de sen öyle değil de bu büyüklükte olsun deseydin daha iyi olabilirdi. Sana o görüntüyü yakalamak için uygun cc takardı. Adam neden seni hiç bilgilendirmemiş anlamadım. Anlatsaydı takarsam senin hacmin daha küçük bundan biraz daha küçük olabilir vs gibi bilgilendirebilirdi. Benim gösterdiğim örnekleri gördü adam dedi ki tamam en büyüğünü takıcaz. Burdaki fotoğraftakiler 600 cc. Sütyenden böyle duruyor ama ben sana bu görüntüye yakın olması için en büyüğünü koycam dedi. 350 en fazla 400 olur dedi. Ameliyattan sonra 425 taktığını duyunca çok mutlu olmuştum. Ve şuan ödemler iniyor inan ki keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum. Önceden de burdan araştırmıştım herkes bunu yazmıştı küçülecek ona göre seçin diye. Onu bildiğim için en büyüğünü istedim

Benim 2. Ayım ve 425 cc taktırdım max bunu takabildi. Eğer olsaydı 500e falan çıkacaktım çünkü ben baya baya büyük istiyordum. Ve kas altı olduğu için hala büyük görünmüyor. Orta-büyük arası görünüyor. Kas üstü ve kas altı farkediyor. Protez kasın altına yerleştirildiği için kas onu tutuyor çünkü.
Bir de sen öyle değil de bu büyüklükte olsun deseydin daha iyi olabilirdi. Sana o görüntüyü yakalamak için uygun cc takardı. Adam neden seni hiç bilgilendirmemiş anlamadım. Anlatsaydı takarsam senin hacmin daha küçük bundan biraz daha küçük olabilir vs gibi bilgilendirebilirdi. Benim gösterdiğim örnekleri gördü adam dedi ki tamam en büyüğünü takıcaz. Burdaki fotoğraftakiler 600 cc. Sütyenden böyle duruyor ama ben sana bu görüntüye yakın olması için en büyüğünü koycam dedi. 350 en fazla 400 olur dedi. Ameliyattan sonra 425 taktığını duyunca çok mutlu olmuştum. Ve şuan ödemler iniyor inan ki keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum. Önceden de burdan araştırmıştım herkes bunu yazmıştı küçülecek ona göre seçin diye. Onu bildiğim için en büyüğünü istedim
Size de geçmiş olsun. Ben çok dikkat çekmesin büyük istemiyorum dedim. Ama gösterdiğim örneğin aynısı olsun dedim. Cc konuşmadım ama keşke o deseydi sana 220 cc takmayı düşünüyorum diye. Ben o zaman karşı cıkardım. Bu kadına 220 ise bene en az 260 diye söylerdim amabu benim görevim değil. Ben 90bin tlye yapan doktor bulmultum am revizyondan kortugum icin ve benim doktor güven verdiği icin tekte biter umuduyla 140 bini kabul ederek kendi doktoruma oldum. Şu an hayal kırıklığı yaşıyorum. Fiziksel olarak tekrar o ağrıya gireceğime mi üzüleyim yoksa maddi yüke mi bilemiyorum. Sizce 1. Ay görüşmesinde ücretsiz olması için ne söylemeliyim.

Anliyorum umarim dilediginiz gb gider gorusmeniz. Tahmin edebiliyorum goruntuyu guzel betimlemissiniz 😊 165 boy 50 kg 335 cc dual plan. ne buyuk ne kucuk. Dokum biraz vardi fakat kac cc bilmiorum. Tam ayarinda olmus 335. Yanlara tasmadan guzel bi dekolte verdi. Hem dogal ben burdayim demeyen hem de dolgun gogsu var kivaminda oldu. 220 bende yapmasan daha iyi olur gb bi kivamda olurdu heralde. Gogus kafesi 300 kaldiriyorsa daha kucugunu kullanmak sacmalik olmus. İcerde oynar silikon bilmiyorum oyle bisey yasio musunuz ama. Genelde hasta kucuk de istese buyuk de istede gogus kafesine tam oturucak cc tercih ediyor dr. Kucuk olmasi kaymaya sebep olur buyuk olmasi dikisleri zorlar ve sarkmaya sebep olur. Ben anlamdim bu dr ne yapmaya calisms. İns zorlamaz sizi.
Merhaba. Sizin doktorunuz kimdi acaba?

hayır henüz konuşmadım. 1.hafta kontrolünde biraz küçüklüğünden şikayetci oldugumu söylemiştim ancak çok kısa sürdü görüşme bu yüzden detaylı konuşamadım. bu yazdıgım yazıyı da göndermedim. yüz yüze direkt söyleyeceğim. şimdi mesaj atarsam hazırlıklı olurlar reddetmek için. ben direkt yüz yüze konusup onları anlık konuşturmak işstiyorum. önceden bilgi verirsem ücreti yüksek tutmak icin hazırlıklı beklemesinler
Papatya merhaba. Senin dk yalnış bilmiyorsam emre yılmazer'di degil mi? İyi ki bu yazıya rastladım. Benim de listemde vardı direk sildim o doktoru. Arkadaşlarım dk Ekrem Keskin hakkında düşüncelerinizi rica ediyorum.

Merhaba arkadaşım. Dk ismi rica ederim bilir miyim? Ben de 3 4 ay içinde olmayı düşünüyorum. Surekli dk araştırıyorum.

Merhaba bende gecen sene haziran ayında 2 doğum yaptıktan sonra gögüs ameliyatı oldum doktora gittim 350 cc dedim sadece ve baska hiç bişey konusmadık ve bana 350 cc takmıs ama kas üstü 1 sene sonra silikon kaydı ters döndü onu lokal olarak düzeltti ve sonrasında yinr silikon elime gelmeye basladı ve ben rahatsız oldugumu ve revizyon olacagını sadece silikon parası vereceğimi belirterek kas altı revizyon oldum bende kasın basacagını düşünerek 380 400 istiyodum 405 koydu çok ds iyi oldu çok az simetri bozuklugu var am göze çarpmıyo yani doktorunuzla sadcee silikon parası vererek anlasma yapabilirsiz ve 30 40 cc için ameliyat olmayın gercekten acıya değmez 300 cc ye cıkartın zaten kas basıyor

Merhaba bende gecen sene haziran ayında 2 doğum yaptıktan sonra gögüs ameliyatı oldum doktora gittim 350 cc dedim sadece ve baska hiç bişey konusmadık ve bana 350 cc takmıs ama kas üstü 1 sene sonra silikon kaydı ters döndü onu lokal olarak düzeltti ve sonrasında yinr silikon elime gelmeye basladı ve ben rahatsız oldugumu ve revizyon olacagını sadece silikon parası vereceğimi belirterek kas altı revizyon oldum bende kasın basacagını düşünerek 380 400 istiyodum 405 koydu çok ds iyi oldu çok az simetri bozuklugu var am göze çarpmıyo yani doktorunuzla sadcee silikon parası vererek anlasma yapabilirsiz ve 30 40 cc için ameliyat olmayın gercekten acıya değmez 300 cc ye cıkartın zaten kas basıyor
Revizyon isteyeceğim ve 300 olsun diyeceğim. Siz ameliyatı kaç olmuşsunuz ve silikon için ne kadar ücret istemişlerdi

Ok motiva ergonomixler cok dogallasiyor ondan sordum ben de cumartesi günü revizyon oldum.400 cc takıldı polytech mesmo hp 1.73 boyum 63 kiloyum ve kesinlikle hâlâ büyük durmuyor o yüzden sakın endişelenme ben de daha önce 255 vardı ve aşırı küçük geldi zamanla küçülüyor keşke daha büyük olsaydı bile diyebilirsin

bu sefer de büyük olmasından korkuyorum. 220 yi maksimum 300 e cıkarabilirim
1.60 45 kiloyum 315 cc yüksek profil taktırdım gayet zayıf biriyim. Meme dokum önceden ne dümdüzdü ne de çok dolgu. Azda olsa meme dokum vardı. İnanın buna rağmen asla büyük değil. Malesef doktorlar bu konuda hasta isteklerini dinlemiyor bence. Tabiki 400-500 gibi abartı bedenimize olmayacak cc ler istemiyoruz . Lakin çok küçük istemiyorum hocam olduğuna değsin diyorsak hiç değilse 335-340 cc ler takılabilirdi. Sonuçta ağrılı ve maliyetli bir ameliyat kimse tekrar ameliyat olmak için olmuyor bu ameliyatları

Konuyu açan arkadaşım merhaba.
Umarım doktorunuzla orta yolu bulmuşsunuzdur.
Paylaştığınız fotoğraftaki örnek gösterilen hasta da kullanılan protezi merak ettim. Yüksek profil mi? Bilginiz var mı?

Anliyorum umarim dilediginiz gb gider gorusmeniz. Tahmin edebiliyorum goruntuyu guzel betimlemissiniz 😊 165 boy 50 kg 335 cc dual plan. ne buyuk ne kucuk. Dokum biraz vardi fakat kac cc bilmiorum. Tam ayarinda olmus 335. Yanlara tasmadan guzel bi dekolte verdi. Hem dogal ben burdayim demeyen hem de dolgun gogsu var kivaminda oldu. 220 bende yapmasan daha iyi olur gb bi kivamda olurdu heralde. Gogus kafesi 300 kaldiriyorsa daha kucugunu kullanmak sacmalik olmus. İcerde oynar silikon bilmiyorum oyle bisey yasio musunuz ama. Genelde hasta kucuk de istese buyuk de istede gogus kafesine tam oturucak cc tercih ediyor dr. Kucuk olmasi kaymaya sebep olur buyuk olmasi dikisleri zorlar ve sarkmaya sebep olur. Ben anlamdim bu dr ne yapmaya calisms. İns zorlamaz sizi.
Merhaba. Rica etsem dk ismini paylaşır mısınız? Ben de bu sene olucam dk arayışındayım.

Back
X