Canım sporcu sütyenine geçiş yaptın mı acaba , alan arkadaşlar görsel iletebilir mi hangiisni alacağım çok kararsız kaldım doktorum artık geçebilirsin dedi …
Ben 1. Aydan sonra korseyi tamamen çıkardım sütyen kullanmıyorum doktorum da 1 aydan sonra korse gerek yok demişti zaten sporcu sütyeni de almadım o yüzden. İlk bir iki hafta arada yarım atlet giydim ama şimdi onu da giymiyorum göğüs ucu kapatıcı takıp çıkıyorum

Harika canım bende bazı günler o şekilde dolaşıyorum Benim doktorumda sporcu sütyenine geçelim dedi ama bende kararsız kaldım sormak istedim

Maşallah kız her halini güzel özetlemişsin bende büyütme oldum protez takıldı ama meme ucununun çevresinin kesilmesi daha zordur bide 10 günde gözle görülür çok hızlı değişim olmuş benim 50,60 gün şekli çok kötüydü suan 6 buçuk aylık hala sert ama görüntüsü iyi

Kullandığım takviyeler sayesinde ödem sürecim hızlı geçti sanırım bu yüzden hızlı şekillenmiş olabilir ama hala tam şeklini aldığını düşünmüyorum biraz fazla sabitler şu an bakalım 4. Ayda nasıl olacak

canım son durmun nasıl :) benimkiler küçüldü ve bu beni üzmeye başladı .. keşke bir tık dah abüyük olsaymış diyorum hatta revize bile konuşmayı düşünüyorum doktorumla

canım son durmun nasıl :) benimkiler küçüldü ve bu beni üzmeye başladı .. keşke bir tık dah abüyük olsaymış diyorum hatta revize bile konuşmayı düşünüyorum doktorumla
Bu ay kontrolüm var sonrasında konuya güncel ekleme yapacağım. Benim de küçüldü tabi ödem gidince ama zaten daha büyük almaz demişti doktorum da. Anca deri genişleyecek ileri dönen çıkarıp bir büyük takılabilir ama şu an öyle bir düşüncem yok belki 5-10 yıl sonra deforme olursa o zaman bir büyüğünü düşünebilirim. Şu an rahatsız etmiyor

Merhaba öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler
Ben protez kullanılmadan sadece göğüs dikleştirme ameliyatı oldum bugün 11.günüm dren takılmadı bana. 2 gündür altta bir katlanma izi oluştu daha önce yoktu. Diğer göğsümde böyle bir iz yok. Birkaç ters hareket yaptım o yüzden mi oldu diye baya tedirgin ve üzgünüm geçer mi yoksa öyle kalır mı bilemiyorum. Göğüslerim büyük değil ağırlık etkisiyle olamaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Bir kesi yeri daha üstten dikilmiştir muhtemelen problem olacak bir durum değil zamanla düzeliyor hepsi :)

Çok geçmiş olsun güzel günlerde sorunsuz kullanmanızı dilerim İzmir de hangi doktora ameliyat oldunuz acaba.Özelden de yazabilirsiniz

*ilk kez kadinlar kulübünde bir yorum yapıyorum umarım doğru kısımda yazi yaziyorumdur :) *

Öncelikle bu kadar detaylı anlattiginiz icin cok teşekkürler, ben de benzer bir teknikle ameliyat olacağım, hafif seviye tübüler meme olduğu icin lolipop seklinde kesikler olacak. O yüzden size bir kaç şey sormak istedim:

1. Göğüs ucunda his kaybından korkuyorum, siz böyle bir şey yasadınız mi? Ayrıca ben daha evli degilim ama belki gelecekte anne olurum, emzirme konusunda doktorunuz bir yorum yapti mi?
2. Yara izleriniz ne durumda? (Bu tabiki kisiden kisiye mutlakada değişiyordur) Ama hani daha güzel olayım derken ya yara izlerinden dolayı cok pişman olursam yaparım bilmiyorum o yüzden 2 yıldır bu konu bende sürüncemede kaldı.
3. Psikolojik olarak nasıl hissediyorsunuz ben sanki dogalligim bozulunca kendimi kötü hissedecekmiş gibi hissediyorum ama sonra diyorum ki bomba gibi göğüslerim olsun daha özgüvenli olurum, sizin icin bu nasıl oldu?

Sizin de böyle fotoğraflı ve detaylı paylaşım yaptiginize görünce cok mutlu oldum. Ankaradaki doktorum da bana bir kaç hastasının post op halini gösterdi ama ona pek güvenmediğim icin simdi Istanbulda Ismail Kuran ile görüşeceğim.

Cevaplariniz icin şimdiden teşekkürler :)

Merhaba yarın sabah ameliyata gireceğim kas üstü olacak boyum 1.80 65 kiloyum omuzlarım da geniş aslında ama doktorum 285 ve 300 ün zorlayacağını söyledi 250 uygun gibi ama ameliyatta deneyeceğim dedi. Endişe ediyorum ya küçük olursa ve ya 300 diye ısrar edip ya ben büyük bulursam lütfen bana yardım edin

Boy ve kilonuza göre küçük olabilir evet ama sonuç itibari ile derinizin de esneyebileceği bir pay var , alabileceğinden fazla koyarsa bu sefer dikişleriniz açılır , enfeksiyon kapar vs. Bu tarz ameliyatlarda kademeli olarak büyütülüyor örneğin 1 yıl sonra takılan silikon derinizi esnetmiş olacağı için bir iki beden büyüğüne geçebiliyorsunuz. Tabi tekrar ameliyat olacak kadar kafaya takar mısınız bilmiyorum :)

Boyum 163 kilom 65 kas ustu 400 cc kondu bana.. biz de doktorla 350 cc olarak konusmustuk ameliyatta 400 sigmis onu koymus.. gogus kafesim genismis.. cok ideal oldu iyiki daha küçük koymamis dedim.. kuculuyor zaten ödemler inince..

Şimdiden geçmiş olsun :) His kaybım hiç olmadı ilk günden itibaren. Ben ikinci çocuğu düşünmediğim için emzirme konusunu sormadım ama silikon taktırdıktan sonra emziren arkadaşlarım var doktor süt kanallarının altına da takabiliyor diye biliyorum. Yaralar iyileşti izleri de açılmaya başladı ama 1. Yıl tamamen açılmış olacakmış. Psikolojik olarak gayet iyiyim mutluyum memnunum sütyensiz istediğimi giyiyorum sütyen varmış gibi duruyor özgüvenim elbette geldi iyi ki diyorum

Boyum 163 kilom 65 kas ustu 400 cc kondu bana.. biz de doktorla 350 cc olarak konusmustuk ameliyatta 400 sigmis onu koymus.. gogus kafesim genismis.. cok ideal oldu iyiki daha küçük koymamis dedim.. kuculuyor zaten ödemler inince..
Size de geçmiş olsun 315 295 cc olarak zor sığdırdığını söyledi iyi ki ısrar etmişim 350 olsa daha da mutlu olurdum

295 315 koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…