amberveyasemen guncellemenizi gördüm. Protez başlangıcının gecisi gercekten dogal duruyor. En dikkat kesildigim noktalardandir benim. Izinizde siliklesti mi doktorunuzun basarili ameliyat portfoyunde yerinizi alacaksiniz bence. Gecmis olsun.

Size de geçmiş olsun 315 295 cc olarak zor sığdırdığını söyledi iyi ki ısrar etmişim 350 olsa daha da mutlu olurdum
İyi ki ısrar etmişsiniz sizin adınıza çok sevindim , benimde 177 60 kg 4 ayımdayım 425 cc takıldı cıplakken çok ideal istediğim gibi ama normal kıyafetle eski hali gibi valla bende anlamadım cidden böyle sanırım biraz daha büyük olabilir miş bende 350 cc demiştim doktorum sağolsun 425 takmış çok şükrediyorum kendisine mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın coook geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Evet yuvarlak olmasına rağmen dual plane tekniği sayesinde sanırım damla formu gibi doğal duruyor ben de memnun kaldım

Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba

İlk kez bu sürece şahit oldum sayenizde bilgiler için teşekkürler yaptırma durumu dusunmesemde gerçekten çok uzunca bir süreç iyileşme dönemi ameliyat sonrası
İyi cesaret etmişsiniz ve çok güzelde olmuş gerçekten

Çok teşekkür ederim. Evet zor ve uzun bir süreç ama kesinlikle değiyor. Anne olmadan önceki halinde kalsaydı ben de düşünmezdim elbette, küçük ama güzel ve yeterliydi. Anne olduktan sonra bambaşka birinin göğüslerini alıp bana taktılar sanki. Özüme dönmek istedim kısacası. Memnunum :))))

Merhabalar çok güzel olmuş bende yaptırıcam ama birkaç doktorla görüştüm emzirme dönemin biteli 9.ayın içerisindeyiz şuan siz nerede hangi doktora ve kaça yaptırdınız acaba

Merhabalar çok güzel olmuş bende yaptırıcam ama birkaç doktorla görüştüm emzirme dönemin biteli 9.ayın içerisindeyiz şuan siz nerede hangi doktora ve kaça yaptırdınız acaba

Merhaba hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsuuun :) çok açıklayıcı bir paylaşım olmuş sağ olun. Ben size bir şey sormak istiyordum. Ameliyat öncesi beden ve cup bilginiz neydi sonuçta ne oldu? Şişliklerin inmesi ve küçülme ne zamana kadar devam etti?

İlerleyen donemde merak ettiginz bisey olursa sorabilirsiniz. Ozelden de yazabilirsiniz. Ben de ilk donem telasliydim. En ufak bir agrida acida yolunda gitmeyen birsey mi var diye tedirgindim. Kafaniza takilam bisey olursa konusabiliriz.
siz kaç cc silikon tercih ettiniz? ve sütyen bedeninizi nasıl değiştirdi? şişliklerin inmesi memenin küçülmesi ne zamana kadar devam ediyor?

siz kaç cc silikon tercih ettiniz? ve sütyen bedeninizi nasıl değiştirdi? şişliklerin inmesi memenin küçülmesi ne zamana kadar devam ediyor?
335 cc ergonomix. Dokum azdi ve ici bosalmisti emzirme sonrasi destekli en kucuk beden kullaniyordum. Suan 75B den hafif tasiyor. 2 cup buyudu diyebilirim. İlk 2 ay odemler gittikce kuculdu sonra 4 aya kadar kaslarin gevsemesiyle protez de asil seklini aldi ve tombullasti. 4 ay sonrasiyla 1 yil sonrasi hemen hemen ayni gorsel olarak.

2.aydan sonra küçülme olmuyor yani

herkes başka şekilde söylüyor demek ki kişiden kişiye değişen bir durum. bu arada çok teşekkür ederim
Rica ederim. Evet kesinlikle herkes farkli bir surec geciriyor. Ama emin oldugum bir sey varki erken donemki haline bakip da bosuna uzulmemek gerekiyor. Cunku cok hizli bir sekilde ve cok fazla degisiyorlar. İki gogus bile farkli sureclerde iyilesebiliyor. Sag once yumusarken sol daha gec yumusadi mesela benim. İlk zamanlar sol buyuk sag kucuk gorunuyordu odemden dolayi sonradan esitlendi vs. 6 ay tamamlaninca son haline cok yakin bir goruntu ortaya cikiyor. Sonrasinda minimal degisimler gozlemliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…