Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

benımde soldakı meme dokum sağdakınden 25 cc gıbı fazlaydı.benımde o yusden solda 350 sağda 375 var yanı 375 te esıtlendıler.senınde benımkı gıbı olacak ve esıtlenecek.
bende buyuk durmamasının nedenıde oncesınde sıfır olmamdı.

gizeml ayyyyyyyy bayıldım resimlerine senin ben harikalar maşallahh.önceden bende sıfırdım şimdi 380cc yuvarlak var sanırım seninkilerde yuvarlak ama ebat çok iyi benim daha küçük duruyo cicişler sen ameliyat olalı ne kedar oldu cnm? benim 3 ay oldu sence daha aşağıya kayarmı bunlar benim altlar sanki biraz boş duruyo hala seninkiler gibi durmuyo önce ki halimde senin ilk halinden bi tık daha büyük ölee düşün doktorum bana senin kiler tüberoz meme(halk arasında keçi memesi)diyolarmış öle demişti ve ısrarla damla takmak istememişti.senin fotolara bittim ama harika olmuş.

Son düzenleme:
resmime bakarmısın sence daha aşağıya inerlermi

canım sayfana yazdım burayada yazmak istedim...Gayet dolgun vede güzel sen evham yapma bence bu ölçü olsa benimde daha ne isterimcanım bu arada senin silikon öncesi göğüs cup ölçün ne idi yani azda olsa göğsün varmıydı banada 350 takılıcak göğsüm azda olsa var 75 a cup senin göğüs ölçün kadar olsa iyi daha büyüğünü istemem zaten offff son iki gün ölücem heyecandan sizde olmasanız kiminle paylaşıcam kimse bilmiyor çevremden

Son düzenleme:

cnm seninkiler yuvarlakmı bide düşük profil mi yüksek profil mi??

Canım son günler foruma giremedim.Yeni cevap yazabiliyorum kusura bakma Bana 400cc lik silikon kas zarı altına takıldı.Sanırım kas üstüne takılsaydı bir tık daha büyük durabilirdi Doktorun kaç cc tavsiye etti sana?Kas üstü olacagı için büyüklügünü belli eder protezin,üst bedeninde degişir tabi..Nerdede oturuyorsun bilmiyorum ama görüşebilme imkanımız olsaydı memişlerimi gösterirdim sana Arkadaş olarak ekliyorum seni,albümüme bakarak fikir edinebilirsin.Ama unutmaki bazı fotolarda oldugundan daha büyük çıkabiliyor.Normalde gayet olması gereken,ideal boyutta gögüslerim var

arzum77 arkadaşımız sen çok bilgi vermiştin bana yine yardımcı olabilirmin lütfen

Canım,birkaç gündür foruma giremedim.Neler oldu bitti tam kestiremiyorum şimdide.Ne konuda yardım bilgi istiyorsun?Tabiki bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız

ıyıkıde doktorunu dınlemıssın yoksa ustlerın bos kalırdı.. banada doktorum damla yaparsam 3 ay sonra begenmedım dıye gelırsın dedı.. o yusden yuvarlakta hemfıkır olunca hıc karısmadım gerısıne ve bana deseydı kı sana damla uygun kalkar gıderdım..
senınde daha 3 ay olmus ve zamanla dahada yumusayınca dahada dolgun olacaklar ve 380 cc de azımsanak bır boyut degıl.
sabırlı ol canım... benım 2 yıl 3 ay bıttı. zamanlada daha guzel oluyo.

benim 80 a idi cnm küçüktü göğüslerim şimdi b cup takıyorum

canım teşekkür ediyorum evet albümüne baktım ve bayıldım süper olmuş büyükte değil bana göreben ankarada olucam ameliyatı doktorum muayene sonrası dokumun yeterli olduğunu 350 düşündüğünü söyledi ben büyük olur diye düşünüyordum fakat değilmiş...Kesinlikle 350 altı istemiyorum yardımın için teşekkür canım

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.... Önümüzdeki hafta pazartesi silikon taktırıyorum ve iş yerime ne diyeceğimi bilmiyorum bi fikri olan var mı? doktorum 10 gün dinlenirsen daha iyi olur dedi o yüzden geçerli bi hastalık bulmam lazım. yarın kontrole gidiyorum işyerime göğüsümde ağrı var şişkinlik var dedim ama devamını nasıl getireceğimi bilemiyorum. yardıımmmm.....

Gerçekte görsen eminim daha çok begenirsin Hiçte abartı olmayan büyüklükteler.350cc kas üstüne bence iyi bir boyut,doktorunda onu tavsiye etmiş zaten Bence doktoruna güven,dolu dolu güzel gögüsler istiyorsan eminimki istedigin sonuca ulaşacaksın En güzel,mutlu haberlerle aramızda ol canım,öpüyorum çok

Son düzenleme:

Ameliyattan sonra sırt agrıların olacak ve hareketlerinde biraz kısıtlamalarda olacak.Agır kaldıramayacaksın,oturup kalkarken dikkat etmen gerekecek,kollarını uzatıp birşey alman zor olacak...Yani ilk 10 gün yatak istirahati yapsan gerçekten iyi olur..Sırtım tutuldu diyebilirsin,ameliyat oldugunu söylemen gerekirse gögüs hastalıları ile ilgili bir hastalık söyleyebilirsin.Gögüslerinden kitle aldırdıgını söyleyebilirsin mesela silikon ameliyatı oldugunu saklamak istiyorsan

geçmiş olsun canım böyle durumları ertelememek gerek hiç utanma sağlığın herşeyden önce gelir bende 1,5 ay önce meme büyültme ameliyatı oldum ama 20 gündür senin gibi nohut buyüklüğünde önceden yoktu ama ameliyattan sonra ortaya çıktı canım çok sıkkın dok.gittim protez pürtügü olabilir ama senin dokundanda olabilir 6 ay bir bekle dedi sanırım yeni ameliyat olduğum için ultrason nasıl bildiğim kadarıyla bayaa can acıtıcı birşeymiş ...ne yapacağım bilmiyorum

canım benim 75aa idi seninkilerden çok daha minik hiçbir sütyene giremiyordum 275cc ile 75 b oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…