- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Saol cnm BEnim kas altina oldugu icin ve meme dokum yok denecek kadar az oldugu icin kolay gecmedi tabi, 3-4 gun yattim, yattigim yerden yardimsiz dogrulamiyodum, hala yan yatamiyorum surekli ayni pozisyonda uyumaktan uyaniyorum bi yerlerim tutulmus gibi, oyle cok agrim olmadi bastan beri ama kollarimi hala havaya kaldiramiyorum mesela, daha yeni yeni yumusamaya basladilar, cok ayakta kaldigim zaman belim agriyo, yani suan tadina varamadim ama sabirla bekliyorum cnm, sen ne zaman oldun, senin nasildi ameliyat sonrasi surecin?
Benim 1 temmuzda 1 ayım doluyo.Aynen cnm benim içinde zordu hareket edememek kalkamamak yürüyememek çünkü kambur gibi yürüdüğüm için etraftan bile soranlar oldu.1 hafta drenlerle yaşamak.Sargıların sıkılığı nefes alamamak kaburgalarımın bile acıması bunların hepsini yaşadım geldi geçti hepsi işte.Yatarken kalkarken eşimden ve çocuklarımdan yardım alarak kalkabildim.Şimdi bile arada sızlamalarım gerilmelerim göğüs altındaki dikişlerimin biraz acıması var hala.Yumuşamaya başladılar çoğu gitti azı kaldı yani.Tek istediğim normal sütyenlere geçip tadını çıkarmak.